VK igen!

Igår så kom VK till skolan. Då kom a-k in och sa äre någon som vill vara med i tidningen för hon som står i Grådsbutiken Ingela vill inte vara med. Och vilka satte upp handen på en gång om inte Elin och Linn! är jag förvånad? Nej verkligen inte :P Så nu är vi med i VK på sidan 16-17 tror jag att de var! :)Ni kan ju kolla de är vid "jobb och pengar" Eller de är jobb och pengar sidan! Kan inte lägga in bilder, så jag gör de ikväll då jag har lite mer tid! :)


Nu ska jag göra mig klart innan jag ska till skolan. Ja jag ska till skolan på en lördag. Känns hemskt. Men de är naturbruksdagen så man måste. Och jag kommer typ inte att äta med någon! Är de någon som vill äta med mig!!?

2 dagar kvar sen far vi!!! :D

pusshej!
holmsunds elinerica

ringklockan


lejondörren!

holmsund

kommer in med lite bilder också :)


(Klicka på bilderna för att få de större!)

KOMMENTERA GÄRNA!

holmsunds elinerica.

NY KAMERA

Jaha då vare jag också. Jag har köpt mig en ny kamera! De är en nikon D60 och jag tycker att den är bra för en nybörjare som jag! :) Jag är nöjd, nej inte nöjd väldigt nöjd med mitt köp! :) så nu har jag varit och tagit en massa kort :) typ de enda jag har gjort de senaste två dagarna! Haha, imorgon åker den med till skolan. Men de hade varit roligre att ha med den idag för idag var vi på studiebesök hos Ulla! Hon hade väldigt foda jordgubbar men de var väldigt kallt och väldigt blött. Men de var trevligt ändå, vi fick bullar och chokladnågonting till fikat ;) Mums!


Söt och väldigt ren spegel!

De var ju som träning ikväll också. De roligaste måste ju ha varit då vi "besegrade" Tomas om man kan säga så. Men vi gjorde ju som de. Vi hade byggt ett mattberg med tre mattor och plintar under. De var väldigt högt och se var synd att jag inte hade kameran med mig men nästa gång så lovar jag! :) Iallafall, Tomas trodde inte att någon kunde stå efter volten upp på berget. Men nog fan gick de :) Och jag var först av tjejorna och sen flöt de bara på. KÄNNER MIG SÅ GRYMT STOLT! :D Vi klarade de :) Hahaha! Nepp nu måste jag gå och duscha.. Ha en trevligt kväll.

Kommentera!!

pöss!
holmsunds elinerica.

Jöogjågldodj kvkbddiafragmer fhfhtgffh konsentrationer de ska vara hicka...

Nu är de bara ne vecka kvar tills vi far utomlands. De är ju ingen tid alls. Så nu blire att tvätta alla kläder. Eller ja inte jag men mamma ska få göra de åt mig om jag skulle he de i tvättstugan och de tror jag väl att jag ska klara av. Eller? Jag menar hur svårt kan de vara. Gå ner för trappen och gå geniom korridoren om man kan säga de och öppna dörren. Lägga kläderna på en hög och gå upp igen. Haha, låter inte svårt då man skriver de iallafall.

Imorgon är de två timmars hål igen och då planerar jag på att sova för jag kommer ändå inte att kunna röra mig. Vi körde ben styrka idag. Väldigt skönt men jag tror inte att de kommer att vara lika kul då man måste ropa på mamma eller pappa för att ta sig upp ur sängen :P Men jag hoppas att de kommer att gå bra! :)

Haha, jag måste göra en ny blogg också till mina och alexandras och julias små barn på gympan och så skriver man bara infon där. Så grymt mycket skönare än att man ska sitta och skicka mail till alla och så kommer inte ens vissa fram. Väldigt irriterande. Har varit sur för de typ i två dagar. Men de är över nu. Hoppas jag!

JAG BLEV HELT CHOCKAD!! :O '
hoppas att de inte är mitt fel...

kommentera.!!

Holmsund.


Rosklänning

Skolan ha börjat om efter helgen. Jag, Jessika, Jessika och Stefan var och åt på frasses! Ovanligt... Och sen gick jag och Jessika en sväng på staden. Jag hittade en blommig klänning på gina tricot. :) Jag tycker att den var väldigt fin. Jag funderar på att ha den imorgon. :) Eller vad tycker ni?
Igår var de uppvisning på Västerbacken. Och vem hamnade i tidningen om inte jag. Och bilden ser ut som den förra från RM, men sen så vare ju Tina på den stora bilden så de var ju tur :) Tack Tina!

pöss!
HOLMSUND

OK-JOLLE SM

De finns bara två ord för att beskriva helgens upptåg! MATS BORG! Haha! Skriver mer senare...

pöss!
elinericA


pelin i obbola!

Jaha och då var man här igen :)
Massor med mer barn denna gång! :)
Bastu ikväll igen och sen god middag och fint sällskap! ;)

pöös!

outfit

Jahapp! Jag kommer bara i nen snabbis med dagens..

vitt linne gina tricot
jeans cheap monday
halsband ur och penn
ring som inte syns gammelmormors vigselring

Jahapp! Då var den där :) Ha en bra kväll/natt!
söv sött
pöss!
elinerica


nagelvård


NAGELVÅRD:
Jag var och shoppade för mina naglar idag som jag aldrig kan få sådär långa som jag vill ha om jag då inte har lösnaglar vill säga. Så då gick jag förbi på HM och så hittade jag dessa två flaskor! Den första flaskan är för att få naglarna att växa fortare. Den ska man lacka på varannan dag. Efter den tredje dagen så ska man tvätta bort de och börja om. Jag hoppas då att de kommer funka!
DEn andra är för att få naglarna starkare. Den skulle man lacka på 1-2 gånger. Sen skulle man tvätta bort den och göra om och om igen! Och de är de som är de största problemet med mina naglar. De går av HELA TIDEN! Men jag hoppas att detta kommer att hjälpa! :) Hös av mig senare om resultatet om de nu blir de eller om de blir bara slöseri med pengar.

pöss!
elinericA

Fan!

Varför måste de just vara jag!

SISTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET 2008!

Nu så har vi kommit till den dagen då de är sista dagen på ett sommarlov igen! Hoppades på att de skulle bli sol idag men de ser inte ut som att de blire. Trots att de der ut som att de har blivit lite ljusare. Men man kan ju inte sitta och hänga läpp för de! Eller vad tycker ni? Känns lite ovärt om ni frågar mig! De är ju tur att de inte regnar jättemycket. Jag menar de kunde ju ha spöregnat men de duggar ju bara nu så.

Ja så man vill ju som inte va ute så där supermycket så nu sitter jag och ser på OS för typ första gången nämen. De är iallafall höjdhopssfinalen som jag sitter och tittar på. Jag är ju inte så superinsatt men jag tror att de går ganska bra för Stefan Holm. Han är iallafall kvar! Och de är ju bra. Komentatorerna säger att om Stefan tar va vare, 2,36 så har han medaljchans iallafall! :) Man kan ju inte göra annat än att hoppas på att medaljen, om han nu kommer dit, så får vi ju hoppas på att den är guld!

Nu springs de 100 m häck för herrar! Jag har ingen aning om de var final eller inte. Men jag tycker synd om Susanna som ramlade på första häcken i finalen för damer! :( Men så kan de ju gå och hon får ju som bara vänta på nästa OS. Nu äre Stefan. Om han tar den här höjden så tar han ledningen. Jag kan typ inte titta!! ÅHHH! Satan så nära de var!!!!! Nuddar den jättelite! Och då menar jag JÄTTELITE! FAN! Men som jag har sagt tidigare. Man får hoppas på de bästa! Nu tycker jag att Stefan kan hoppa igen. Och inte riva den här gången!!

Aja nu ska jag fortsätta se på Stefan och de andra! Ha de bra tills vi ses nästa gång.

pöss!
elinericA


solbild


Går inte bara med regn! Måste få lite sol på tillvaron!

regnet bara öser ner!



regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn regn!!

nelly.com

Var och kollade runt lite på nelly.com och jag hittade lite fina kläder! :)

Nej nu har mamma och pappa kommit hem från jobbet! Och nu blire mat. Höres och ses!

pöss
elinerica


dagens outfit

Jaha, nu sitter jag är i våran soffa som är svart och har ingenting att göra. De regnade nyss. Eller de har regnat hela tiden men för ett tag sen kom de en riktig skur!! Inte så mycket så att hela himmlen öppnade sig men iallafall så mycket så att man inte vall vara ute. Lizzie vill inte ens gå ut! Hon ställer sig vid balkongdörren och visar att hon vill ut och sen då man väl öppnar så står hon kvar ett tag och kollar och sen går hon tillbaka under bordet! Haha!! Söt hund eller vad!?
Väldigt tråkigt att de regnar tycker jag iallafall för jag vill att de ska vara sol och sånt så att man blir lite motiverad till att gå ut. Känns annars bara som att man vill krypa tillbaka under täcket. Men jag gjorde inte de idag för jag har en hund som måste promeneras. Tycker de var bra annars hade jag aldrig klivit upp idag tror jag.
 
tunika från stinas i holmsund
sockar för att hålla fötterna varma från HM
halsband från alexandra carlsson/mallorca

nä nu ska jag kolla runt lite på internet :)
pöss
elinerica

måndagen innan skolan börjar...

Nu har jag varit ute med Lizzie i regnet. Jag har också duschat. Väldigt skönt! Jag håller på att göra mmig lunch också. Jag gör majskolvar. Haha! Jag orkar inte göra nått mer, så nu ligger de i kastrullen och puffrar. Nä nu ska jag ta mig min mat och sen ska jag fixa mig. Sen kommer jag in med dagens outfit och skriver lite till.

pöss
elinericA


klara färdiga skolstart!

nu sitter jag och äter äpple och de är bara två dagar kvar tills skolan börjar nu. men de ska bli kul att se alla igen och så, jag har ju som saknat er i sommar. hahahaa. och sen ska de ju också bli roligt att se alla nya ettor och sådant! hahaha :) börjar ju som sakna fikat där vid 10 och då leif kommer med fulla nävar av kakor till oss på fredagar då man bara får ta en. haha, så jag har inte denna ångest av att börja igen :) tycker att de ska bli kul! (och där lät jag som världens pluggis!!!) aja jag får väl ta de denna gång, även om de inte stämmer, om några dagar kommer och att vilja att de ska vara sommar igen.

SNART FAR VI ALEXANDRA OCH MARCUS!!
jag läntar som fan asså, men de kommer att bli så grymt kul! :) och alexandra syndromen har blivit värre... nu börjar jag känna lukten också. hahaha men de gör ingenting ;) och då jag tänker på de så blir jag alldeles varm i kroppen och jag börjar le för mig själv :) och alla kort vi kommer att ta och den kvällen/ natten då vi ska ut och ja du vet alex :) de kommer att vara typ den bästa veckan i hel mitt långa långa långa liv! :P hahaha, så där kan jag ju inte skriva då låter jag jättegammal men jag får väl bjuda på de med :P

pöss!
elinericA



holmsundsgymnasterna

får jag säga att jag inte tycker om märta asså, hon måste vara bland de jobbigaste ungarna som man någonsin komer att tröffa i hela sitt liv asså... gud jag trodde att jag skulle smälla av då kom började förfölja mig och så. nära döden upplevelse :P hahha nämen gud så hon är jobbig! BRA då gick jag de sagt.

idag så vare ledardag och de hade jag helt glömt bort så jag vaknade kl 10.15 av ett sms av maria min räddare idag däre stod om jag skulle komma och då stod jag nog och skrek och blev förbannad ett atg och sen så gjorde jag mig 4 mackor och sen så snabbade jag och mamma oss! jag kom en halvtimme försent men jag tycker att jag var duktig som gjorde mig klar på 15 min :) sen var jag på denna ledarda hela dagen och sen gick jag hem och här är jag.


Nu sitter jag och ser på jönssonligan på tv1000 nordic och njuter av mina sista dagar av sommarlovet. skolan börjar ju som sagt på onsdag... :) de ska ändå bli kul att se alla efter sommaren :)

nu ska jag gå pusshej!
ELINERICA

styltor!

nu har jag varit jätteduktig och gått runt hela kluppstugan på styltor. JAg fick bara upp två gånger och ja jag gick på de höga delarna :) hihi nu jävlar ska jag ut igen och bara behöva kliva upp en gång :) hahayhahah!

pöss
elinericA

segelfest!

jaha nu sitter jag här i obbola igen :)
de är årsfest!
typ bara jag och frida som är barn med de gör inte så mycket :P bara inte märta kommer så är jag nöjd! :P hahah hon är sååå jobbig så jag vet inte hur jag ska uttrycka mig!
hahaha men nu ska jag gå tillbaka och vänta på att seglanderna ska komma tillbaka så jag kan få nått i min lilla mage som kurrar som fan!! har ätit lite nyponsoppa men de bilr man inte mycket mätt på asså!

pöss
elinericA

elefantsnor!

att sommarlovet skulle gå så fort och jag tycker bara att jag har suttit vid denna dator och inte gjort ett skit! har inte ens orkat skriva i bloggen! nä fan nu måste jag ut och gör något! ska nog gå ut på studsmattan och öva på handståenden :) hihi
förresten så ska vi köpa en ny nästa sommar  :) kommer att bli skönt med en ny studsmatta utan hål och allt. ja om ni inte visste de så har jag 5 hål i min studsmatta och de böå som är runt och som skyddar vajrarna är helt sönderrivet för jag har en liten hund som också hoppar :) så då blir fint då hon ska hoppa upp själv och tar tag med klorna i de blå... :) haha men nu ska jag ut, kanske skriver mer ikväll! :)

pöss
elinericA

bonaqua

wulwa tractoria von zlyna därbak.


funderar på att sova nu!
tänkte bara om någon undrade :P men jag tror inte att de kommer att gå för de är typ 100 grader i mitt rum nämen, 28 då trots att jag har min trogna vän fläkten inne hos mig nu... haha ja tror inte att de blir "kallare" om man nu kan säga så här inne mer, men de är ju värt ett försök! eller? nej nu ska jag sätta på mig min väldigt lilla lilla magnus uggla tröja och sen ska jag ta och krypa ner under täcket som jag bytte påslakan på igår och sen skah jag försöka sova!
sov gott folket!
pöss
elinericA

rakarns rabarber!

igår så sov jag hos alexandra carlsson! (nathaliealexandra.blogg.se) om någon undrade och då gjorde hon denna vakra frisyr på mig och jag är så stolt för de finns inte en enda liten gnyutta hårspray i denna frisyr och alexandra använder en del annars :)

ser ut som att jag redo för en galakväll eller nått! :) sen har jag ju lovat bilder från kvällen med julia, stina, emma och sandra men jag tror att de blir bra om vi bara tar denna bild :) ahhahaa vet inte vad som gick snett den kvällen. tror att de var nutellan men jag är inte säker! :P

haha sötaste bilden ever eller vad!? :P
nu äre ju skolstart snart också och de ska bli kul att se alla igen och så :D och då blire ju lite närmare tills jag far utomlands också ;) men jag har varit och fixat fina böcker haha! :) då jag var på staden så köpter jag också en sådan tröja som peronen som då är jag längst ut till vänster har fast en grå svart :) plus lite annat som ett par skor till som jag nu kommer att försöka få ner i väöskan sen också som jag ska ha med mig till mallis :P lycka till!

haha sötaste böckerna kanske!? HAHAHHA men nu ska jag tillbaka till grey's som någon har gjortt mig beroende av :P haha :)

hare bra! :)
pöss!
elinericA

3 veckor kvar!

Längtar mer för varje dag som går nu! Snart så far vi. Jag och Alexandra. Till mallorca! Magaluf! IiiiiiiiiiiiiI! :) Alexsymdromen har jag börjat få också men den är inte så allvarlig så att då jag cyklar förbi skärgårds så känner jag lukten! Haha!! vi satt uppe till typ 12 och pratade om allt som vi skulle hinna göra och hur vi skulle få blats med allt. Vi räknade ut att vi kommer att ha med oss 14 par skor till 7 dagar! :P hahaa, vi kommer inte få plats, alex ska ha med sig 7 klänningar och jag ska ha med mig 5 klänningar och typ 6 par shorts massor med linnen och massor med annat! :) HAHAHA! nepp nu ska jag gå och bada med min hund! hare bra!

pöss
elinericA

inbakad fläta

badade idag på aqua! hihi!
ALEXANDRA DU ROCKAR MIN VÄRLD SOM FAN!
roligt roligt i matdelen :)
sen vare ju som de som förföljde oss också, haha de var jättekul!ELLER!? hihi, nepp nu ska jag fara och hyra en film :)

pöss på er alla!
elinericA

rosor är röda violer är blå och jag är prickig i ansiktet!

ja som ni kanske märkte så skrev jag inte mer idag men jag skriver som nu och jag hoppas att de går bra. jag var så inne i grey's så jag kunde inte sluta se. och då jag hade sett allt så var klockan dags för lunch och sen for jag ut på byn :P var med juila stina och sen kom emma sandra alex och elena :) tog lite kort och sprang omkring och var toktiga! bilderna kommer imorgon för jag är så lat så jag orkar inte ladda över de till datorn för kabeln är i vardagsrummet. och jag tycker att de var väldigt långt dit nu :P hihi, lata elin! tur att vi inte såg ett taxlamm idag iallafall. men de hade varit roligt om vi gjorde de för jag hann aldrig se de igår så ... men de kommer väl andra gånger då man får se ett eller? gör de inte de? hoppas de för jag vill se en innan jag dör! eller helst innan jag hamnar på ålderdomshem för de är ju då man ska dra allt om livet och då kommer ju ingen att slå mig om jag säger att jag har sett ett taxlamm. visst någon kommer väl att säga att deras upplevele är bättre men vi kommer alla veta att taxlammet är så mycket bättre! :)


nu vill jag verkligen fara utomlands! längtar som satan och nu äre bara tre veckor kvar på tisdag. den här sommaren har gått sååååååååå fort! fattar de inte riktigt och nästa sommarlov kommer att bli de sista om jag inte bestämmer mig för att läsa vidare men jag vet inte om jag vill de. vill nog jobba ett tag och sen vem vet jag kanske bestämmer mig att jag vill plugga lite till och då får jag väl göra de då :)

pöss 
elinericA

ett taxlamm på vägen

hej!
förlåt om jag inte har skrivit på ett tag men jag har inte orkar, men nu lovar jag att jag kommer att skriva mer och jag kommer att ha mer tid till de också för nu har jag slutat jobba! :) jippI! aja update: jag har varit med stina de senaste typ 4 dagarna och så, sen var jag med maria, julia och stina igår :D hihi, roligt roligt!

träning hare också varit, de var på tosdagen så nu är jag och alex väldigt starka! :)

hihi, skriver mer under dagen och så :D ska se grey's nu :) och smyggreklam blev de för marias blogg också :) www.mariasofia.devote.se


smje <3                              jag och stina <3   loveyou! <3
pösss
elinericA

badrum i sitt eget sovrum!

hej.. hoppas att mår bra idag även fast vädret inte har varit de bästa. eller ju de hare ju men de har ju som blåst ganska mycket! försökte ligga och sola lite men jag gav upp för de känndes som att jag skulle blåsa bort!! men jag gav de iallafall och de tycker jag att jag borde få lite kredd för!? eller?, menmen. om de bara inte hade blåst så mycket som de gjorde så hade de varit en väldigt skön dag  med massor med soooool och kanske till och med ett dopp eller ja de hade blivit ett dopp kanskr till och med två stycken, vi kanke skulle ha slått på stort idag men de blev ju som inte så för den förbannande blåsten! vem av alla äre som bestämmer över blåsten!? de enda jag vet är att zeus bestämmer över då de åskar och de kan de ju som få göra om de inte står ner så att de skadar någonting för jag tycket att de är fränt! :P hihi

nejnej nu ska jag gå och vara lite social innan jag börjar slå sönder johannas dator för den gör inte de jag vill att den ka göra! nu kruppar de i ett av mina ögon också, de vänstra om ni ville veta :)
pöss
elineric

dagens upptåg

var med stina ikväll och vi var ute och hoppade och sen så fick vi besök av två snå pojkar från grannen. vi for och köpte glass också :) inte fyra nej sjäkvlart inte, vi köpte vara fyra men vi åt inte fyra vi åt bara fyra inte mer! :P hahahaa!

  

trevlig kväll med massor av skratt och massor av annat ;) hahaha!

pöss
elinericA

www.filip.devote.se

Molle Ringde Mig =D Första Gången Skickade Jag Upptaget Ton Och Sen Svarade Jag Inte Thahaha.


roligaste jag har sett på länge :)

DAGENS OUTFIT



body från gina tricot: 49kr
cheap monday jeans: 400kr

nu ska jag äta och sen ska jag fara och hämta stina på bettan! :)
pösss!
elinericA

illa!

12 minuter och fortfarnde nummer 8!
de hade till och med gått fortare om de hade varit en snigel på andra sidan luren men inte de inte...

förbannad!

kökökö!

du äre dags för drastiga åtgärder!
jag har utslag på min kind som jag tror är svinkoppor och nu har jag behandlats för de i 4 dagar, men blire bättre nej! så nu ringer jag ett nummer så att jag ska få boka en tid till sjuknågonting och sen hoppas på att de blir bättre!
åh nu blir jag sur för jag kommer alldrig framåt, står i kö nu i telefonen och jag har varit 8 nu i 6 minuter och 30 sekunder! förbannelse!

skriver mer då jag har pratat färdigt om juag kommer fram någon gång!

pöss!
eliericA

den dansade tanten!

rolig kväll ikväll! :)

började med en fin åktur med massor av plinkande lampor åt höger och vänster :) maria/mia du var väldigt duktig. då vi kom fram så kom gick vi ut på bryggan och åt våran sallad. den var väldigt god! TACKAR STORSJÖHALLEN! hihi, sen hade snälla snälla gabi bakat tigerkaka som vi fick dela systerligt :)
Sen kom ju som de bästa på hela kväll! AMY DAIMOND! :P eller, hahah men de var roligt ändå även fast hon inte at den jag lyssnar på annars :) efter att vi hade stått och hoppat ett tag så kom de en tant! 50+ eller någonting och ställde sig typ några millimeter från en pappa som hade ett barn på axlarna och började dansa helt sjukt! hahhaha, vi trodde att vi skulle skratta på oss.. de gjorde dagen :) sen kom hon till oss!!! haha, sa till maria att hon behävde en kram och sen slutade med att vi alla fick en kram av den lilla tanten och sen stog hon där bredvid oss och skrek och dansade lika villt.
hon sa att hon älskade umeå och amy! =) sen gick hon iväg och då satt jag typ på marken och trodde att jag dog! :P

nej nu ska jag gå och sova :) ha en bra kväll eller natt eller vad du nu kallar de :)
KOMMENTERA SNÄLLA! :D

pöss!
elinericA

dagens outfit

nu ska jag snart fara till staden och amy daimond ;) haha eller!? nämen jag, alex maria och gabi ska äta i parken och sen så ser vi vad som händer :)


skriver mer ikväll :)

godmorgon

hej alla morgonpigga!
om 15 min ska jag borja cykla till jobbet och de känn väldigt jobbit. asså jag menar då de är bra vääder och så äre ju inga problem men då de börjar se ut som de gör nu då tare emot kan jag ju meddela... aja de är väl sånt man får stå ut med och jag kan ju slltid glädja mig åt att jag får muskler och bra träning :)

snart börjar träningen på riktigt ochså :) gud va kul de ska bli men de kommer inte att bli samma sak utan dig hanna! <3 de kommer nog att vara liter tungt några gånger men jag tror att vi kommer att klara av de eller vad säger nu tjejer!? :)


vi är ala normala! :)

pöss
elineircA

RSS 2.0