BUS ELLER GODIS.

Inte blir det nå bus eller godis för min del. Däremot blir det i taket lyser stjärnorna och tydligen polkagris maränger.

KEBAB SOM RUBRIK?

Känns faktiskt bättre idag. Tack gud för det. För nu var jag verkligen less. Tagga helg säger man då. Även fast jag ska jobba imorgon, men de kommer gå bra. Ikväll blir det underbara Alex som tagit körkortet. Grattis till henne får man lov att säga. Undra vad vi ska hitta på för spännande. Men de brukar alltid bli bra. Kanske i taket lyser stjärnorna? Eller kanske kebab. Jag är jätte sugen på kebab!

ONLY FOR ME.


HELT OK.

Det är fan inte okej att det aldrig kan bli bättre. Varför just nu. Varför jsut mig. Jävla bajs urinvägsinfektion...
Och nu är lovet snart slut också. Jag vill ha en vecka till. Utan jobb, utan planer, utan skola. Men man kan ju inte begära förmycket. Livet funkar inte så. Nämen nu kan vi inte va sånna. Nu ska jag njuta av de sista dagarna och sen så är det bara att fara tillbaka till skolan och sen är de ju faktiskt jul snart så då får man väl vila upp sig ordentligt. Helt ok.

GRATTIS DEN ÄR GRATIS.


Det är viktigt att borsta tänderna säger tandläkaren. Men sen hur man gör det är ju en sak som man kan fundera på. Men jag tycket att vi lyckas bra!

SOFISTIKERADE FLICKOR


Mycket bra kväll men nästa gång blir det med mindre kisspauser och mindre urinvägsinfektion.

ÅH UNDERBARA SNÖ


SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ


PUMOR, ELLER VAR DET PUMPOR?

Nu har vi gjort pumpor på individuella valet. Underbart roligt. Jag och Linn alltså. Satan så söta de är tillsammans. Vi gick in på tossi så att dom kunde vara extra mysiga med varandra! Oj, att en lektion kan ge så mycket skratt.
Och  vad hände med Holmsund, Storsjö, jävla bajs innebandy. Jag som var så taggad. Men aja, de får väl gå för den här gången.

KVINNOMISSHANDEL ÄR MER ÄN BARA SLAG OCH SPARKAR IDIOT.


Samhällskunskap A
KVINNOMISSHANDEL. Man blir ju inget annat än förbannad.


GE MIG LOV

Åh vad jag längtar till lov. Jag vill ha lov. Jag behöver lov. Ont i hela kroppen. Jobbigt att stå. Ge mig lov nu så att jag inte behöver gå upp från sängen och bara ligga och mysa hela dagarna. Men snart.
Skolan idag. Helt okej. Lite trött men de är sånt man får leva med. Bajs mat vare också men man får väl leva som en kanin. Sallad sallad sallad och åter sallad. Sen lite mackor. Men de dug. Nu ska jag hem och äta mig nått som är godare. Sen blire träning men den stora frågan är ju om jag kommer att kunna köra. Fortfarande fittigt ont i ryggen. Men jag ska göra mitt bästa. Annars blir de väl kanske styrka eller nått i den stilen. Eller jag kanske ska ta kort så att mamma Malin blir glad då hon ser en massa nya bilder på bloggen. De lät som en idé. Nej nu måste jag dra. Annars missar jag bussen. PUSS

K SOM I BAJS

Talpedagåg nästa!


MINA FINA POJKAR

Jävligt onödigt..

Ja, nu är man tillbaka efter helgen. Blev som inget speciellt förutom att jag var och hämtade mina pojkar igår. För er som då inte vet så har jag köpt ormar av underbara systrarna Rehn. Jag lovar att jag kommer att ta väl hand om dom. Och ni får komma och hälsa på när ni vill. I så många år har jag velat haft ormar men jag att fått ett STORT STORT NEJ av mamma varje gång jag tagit upp de. Och vi finns dom där! Fantastiskt.
Jessika är inte på skolan idag. Jag saknar henne. Väldigt. Men hon har lovat att komma imorgon, då blir det bra igen. Nä nu ska jag börja dra mig tillbaka till klassrummet och se vad resten av dagen kommer att bjuda på.





STÄDNING PÅ IL

Helt okej idag på morgonen ändå med städning på IL. Gick fort eftersom att IL bara hade tagit fram fyra soptunnor så vi kunde ju som inte fortsätta städa efter de så vi raggade till oss två till och då de var klart så fick vi fara hem. Men lite finare vart de ju då iallafall. Bra av alla som kom! Inte okej då man inte kommer då man har bestämt att man ska vara där.
Lizzie hade jag med mig så efter allt så vart de en promenad med henne och nu ligger hon och myser i min säng. Ikväll blir det underbara Alex med pizza från HP tydligen och I taket lyser stjärnorna och Vinterviken. Kommer bli underbart. Nu blir de till att städa rummet som jag lovat mamma. Måste börja städa bort en massa. Vi flyttar ju snart. Underbart!

PUSS



Skolkortet har ju som kommit så.

(MUSIKALEN OM ELIN) DET VAR EN GÅNG EN PRINSESSA HON HETTE ELIN...


...Hon hade en prins som hette Crille af grubbe. Dom skulle gå på en bal. Prinsessan var iförd en rosa skrud. Hennes prins till vart blev så hänförd av det första ögonkastet han fick av henne så att han brast ut i sång:

"You're the one that I want.
You, oo, oo, honey.
The one that I want.
You, oo,oo, honey.
The one that I want
You, oo, oo
are what I need.
Oh, yes indeed."

Hon log sitt varmaste leende då dom gick arm i arm till balen. När dom kom in i salen så lyste en spotlight som följde dem när de vandrade ner för den långa rödbeklädda trappan. Prinsen som var helt utomsig av lycka när han hade fått sin brud sprang upp på scenen och slet åt sig mikrofonen och började sjunga på:

"Sex bomb, sex bomb
(Well)
You're my sex bomb
You can give it to me when I need to come along
Sex bomb, sex bomb
(Yeah)
You're my sex bomb
(Oh!)
And baby you can turn me on.
(Turn me on darlin'!)

Sex bomb, sex bomb
(Haha)
You're my sex bomb
(Sex bomb!)
You can give it to me when I need to come along
Sex bomb, sex bomb
You're my sex bomb
And baby you can turn me on.
(Ha ha ha.)"

Men hans sång avbröts abrubt av att greven Roger von Holmsund som kom ner från den rödbeklädda trappen med en megafon i högsta hugg och började sjunga med en mörk stämma.

"Roxanne, you don't have to put on the red light
Those days are over, you don't have to sell your body to the night
Roxanne, you don't have to wear that dress tonight
Walk the streets for money, you don't care if it's wrong or if it's right"

Då kommer grevinnan Alexandra von Umedalen inspringade från köksingången och skriker ett gjällt skrik:

"Yo Roger, fel musikal dude!"

Prinsen Crille af Grubbe var helt mållös då han samlade mod till sig och började sjunga

"Now I've had the time of my life
No I never felt like this before
Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you"

Han släppte sedan mikrofonen och stegade ner från scenen. Och såg prinsessan rakt i ögonen som hon kom springade mot honom. Och när dom mötes så lyfte han upp henne i dödslyftet...

TO BE CONTINUED


Av: Hanna och Linn NP3JT
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


SKOLAN MITT UTE I BUSKEN.

Japp då hade man kirrat sig en ny bloggdesign. Jag tycker den är helt okej men de kanske kommer att bli lite ändringar då och då så ni får ha de i uppsikt. Idag är det fredag. Tack gud för de. De behövs. Måste bort från skolan lite gran. Känns bara jobbigt att vara här nu. Allt är så stelt! Jobbigt.. Men jag hoppas att de blir bättre snart. Men nu ska jag vara lite vettig. Puss


BAJS

Inte okej.

MIN VÄRSTA MARDRÖM BLI TILL LYCKA!


Jag skulle väl inte kunna säga att kackerlackor riktigt är våran grej. Men trots att de var jätteläskiga så tror jag aldrig att jag har haft så roligt. Puss på dig!

=)


I want my summer back!

U SOM I UNDERBART


Jag är lycklig ♥

SVAR ENDAST TILL GRANNEN SNETT EMOT

Vi kommer att flytta den 11/12 tror jag om jag inte missminner mig. Men de kommer gå bra vännen! Jag vet att vi alltid har bott där med vi kommer ju ändå ses :)

DEN ANDRA OKTOBER TVÅTUSENNIO.

Tack för en underbart bra gårkväll med köttbullar, choklad, god mat, dricka, öl, glass, kortspel, sång, cykling, gång, springning, robbie williams, 99 olika sätt att säga bröst, sköldpaddan, kylan, lucia, sommar. Hur roligt som helst. Nä de måste vi göra om tycker jag :)

Till grannen snett mitt emot. Ja vi kommer att flytta. Till stan. Men de kommer gå bra ska du se.

UNDERBARA UPPBLÅSBARA BARBARA

Skola skola skola. Massor massor med skola. Men de går bra. De känns bra. Allt är bra. De tycker jag om. Nu sitter jag här med underbara Jessika och väntar på att Svenska B ska börja. Sen så blir iv-val och då ska vi få cupcakes av Linn. Linn, hon är så duktig. Dom är blå och fina och på min så sitter de en liten elefant. Supersött. Jag längtar.

FÖR MYCKET SOMMAR.


Åh vad jag tycker om den här bilden. Jag blir så glad då jag tittar på den. Den är helt enkelt för sommrig! Saknar min sommar! ♥

RSS 2.0