Outfit



Svart linne gina 99kr
vit tröja med ansikte gina 199kr

Idag var de en gina dag och jag är så superglad för att de går rykten om att de ska kanske bli en till musikal
Alltså en fortsättning. De skulle vara så himla roligt. Kan ju inte annat än hoppas. Puss

Vackert

Slutar om exakt 33 min.

Rosor är röda, violer är blå och jag är prickig i ansiktet!

Känner mig sjukt less.
Imorgon kommer nog att bli en sådan dag då man inte kan förklara hur man känner. Känns jobbigt.  Har inte många dagar då jag är less, arg, irriterad, ledsen, sur, förbannad, allmänt nere. Men de känns som att morgondagen kommer att bli som kvällen har utvecklats till. Skit med stora bokstäver. Alla ni som känner mig väl vet att jag alltid är den glada Elin. Aldrig sur eller ledsen. Men även Elin har dåliga dagar. Palla.

T ä n k   o m   l i v e t   v a r   e n   d a n s   p å   r o s o r   u t a n   t a g g a r

Pusspåer!

Tyvärr inga vaplbilder i veckan. Kanske skulle de vara om jag tog från hemsidan. Men vi får se. Mamma och Frida for dit då jag hade träning så jag hade ingen chans att följa med. Väldigt tråkigt. Menmen, de kommer ju fler dagar.

Sjukt bra helg. Pusspåer! <3

Men Magnus Då :D



Att den här lillen skulle vinna let's dance 2009 de var ju inte bara lite oväntat. Men jag gillar Magnus. Jag har hållt på han sen de började. Att pojken kan va så stor och stark och ändå va så graciös. Bra jobbat!

Träning

Sjukt taggad på träningen ikväll. Hoppas på massor med dans. Själv så vet jag väl inte om jag har så många nya idéer att komma med. Men jag tycker att de ska bli väldigt roligt att få vara med och göra om friståendet iallafall. Och sen så skulle vi väl hoppa trampett också eller hura var de? Jag minns inte, men de blir nog bra.
Väldigt drygt att man går till 16.20 och måste stressa hem så att jag typ inte hinner äta. Men de löser sig nog de. Men de är inte okej. Man måste ju äta innan träning och de känns ändå jobbigt att alltid lägga ut pengar på de då man ändå har bra mat hemma. Men ikväll blir de nog hem en snabbis och typ slänga i sig gröt eller dyligt så man har lite i magen.

Nej nu ska jag inte låta Sara göra allt jobb. Vi ses. Puss.

Kunde inte tagga mer till imorgon :)

Outfit


Linne gina 99kr
Tröja gina ?
Och för att fina till de, ett lila band knyten till en rosett

DAGS ATT TRÄNA!! TAGGA!

Dagens handling

For på stan en stund på stan efter skolan och jag hittade lite fint. Fast nu är ju de mesta pengarna slut men jag tror nog att jag ska överleva.

Kofta från gina REA 99kr
Träningstights från stadium 349kr
Skor från stadium REA 299kr

Nu kommer de mer valpbilder


Jag tycker bara valparna blir sötare och sötare. Nu är de 4 veckor och
de är mossor med liv och rörelse. Iallafall i 10 min. Sen är de nog dags
att gå och sova en stund igen.

Ha en bra kväll. Puss

perrong noll

Kunde musikalen vara bättre eller. Nej jag skulle inte tro de. Sjukt bra. Jag funderar på att gå och se den en gång till men vi får se :D Jag tyckte iallafall att den var superbra och den är lätt värd pengarna. Bra jobbat Frida. Stolt syster.


Gullpirater.

Uppdatering

Hej, jag är tillbaka och jag är hel. Okej, nja de kanske inte man kan säga. Ont överallt har jag. Men de borde ju gå över. Iallafall så hinner jag inte göra en stor uppdatering nu men jag lovar er att ikväll efteratt jag har varit på 9ornas musikal så kommer de, valpbilder! (Dom har ju blivit så stora nu!) kanske lägger in en bild från fjällen och om jag hinner så kommer de in en outfit också men vi får se. Nu ska jag iväg och se systern iallafall. Jag önskar henne lycka till. Puss.

Slalom Baby Slalom

Ska fara och åka skidor så om de inte finns någon internet uppkoppling så kommer de inte att bli något bloggande i helgen men jag tror inte att ni dör! :) Ha de bra i helgen. Puss

L E O


Söt Alex har ju kommit hem nu och snacka om att jag vartit glad då jag fick detta kort i brevlådan :) Åh. sjukt roligt. Man blir som så glad då man hittar nakna män i brevlåndan.

Och sen fick jag ett superfin armband av henne :) tack så jätte mycket sötnos!

Dextro Energy Inte Min Grej


Ger du mig dextro så är det du som står för de!
Dextro. Ja igentligen så får jag ju inte äta de, men Mamma Malin de måste väl komma ut nån gång. Jag köpte de då vi var till Sundsvall. Men nu är den slut och de var en roligt kväll igår. Jag tror att jag åt fem stycker på raken eller nått. Sen kan jag ju meddela att jag verkligen inte kunde sitta still. Haha, tur att jag var själv inne på rummet. Annars hade ju ingen orkat stå ut med mig. Eller ju Alex. Och lilla lilla lilla Alexandra Nathalie Carlsson. Du har massor att berätta!! :)

Nu ska jag gå och se ishockey igen. Puss.

Funderingar

Gjort om lite på bloggen. Ni kan väl säga vad ni tycker?

Tina de är för dig!

Ja Tina tyckte då att jag skulle börja med dagens outfit så jag ska väl försöka med de då. För Tinas skull. Jag lovar att jag ska göra mitt bästa.

Cheap monday jeans 400kr
Tröja gina 199kr
Och sen snobbe jag GYMPASOCKARNA från syster!

Tagga träning torsdag! Puss.

Hörde fågelkvitter idag på morgonen!

Vad händer med världen. Eller vad händer med mig! Jag sitter inne i skolan då de är så här fint väder. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Men jag tror att jag ska gå ut en stund, jag har ju ändå hål så. Men hur kul är de då att vara ute själv? De löser sig.. Snart ska man fara och åka skidor också. Gud va roligt. Att fara bort med familjen och åka skidor med pappa och mamma. Fast de brukar mest bli med pappa men vi får se. Han har ju då iallafall fyllt 50 så vi ser väl om man kanske far förbi han nu. (inte för att de är troligt, men man kan ju alltid hoppas!)

Nej men nu kan jag inte sitta här längre. Eller ja vill men jag vill som ändå inte. jag har ingenting att skriva om. Är de någon som har ett förslag på vad jag kan skriva på bloggen. Jag har inte så bra fantasi då de gäller att komma på saker att skriva om. Hjälp mig snälla. Jag vill ha er hjälp! :)

Ut i de fina vädret nu och sitt inte kvar på bloggen, lämna kommentar och ut i vårvärmen och solen!! Puss.

muskler


Marran och pelin delar på 14 olika frukter. Sen fick vi ont i magen. Men de var de värt

Asså kolla BIFFARMARNA på MIG och MARRAN! Och ja ni kan ignorera hålet. Den fanns, den finns, den fösvann!

Och man kan ju självklart inte fara till sundsvall och inte köra spagge på bommen så här kommer den. Måste ju medge att jag har ju inte den bästa balansen. (Bilderna är tagna från mariasofia.devote.se GÅ OCH KOLLA)

Jag vill verkligen tillbaka till Sundvall. De är så sjukt roligt att vara där och de är *pip* inte sista gången!!

valpar




Kunde valparna va sötare eller? jag är så sjukt kär! :)

YO!

Nu far man snart. Jag taggar till 1000!
Hoppas att dre kommer bli mycket skratt
och bra träning :D

Ha de bra då jag far till sundsvall
så de blir lite lugnt hemma!!

puss!

BANDITER

Jag skulle vilja testa va en enarmad bandit. Bara för att kunna säga att jag har varit det!
Alla vet att jag är konstig men vem vill va som alla andra?

ellos min räddning!


Jag vill ha jag vill ha jag vill ha!
Den här skönheten kommer från ellos och jag
bara älskar den. Jag har funderat på att beställa
den och jag tror verkligen att jag ska göra de för
jag tycker att den är så otroligt fin. Skulle passa
grymt i mallorca eller hur alex? :)

vinter höst vår och sommar sommar sommar

Nej nu tycker jag att de ska vara slut på vinter. Nu är jag less. Eller de kan vara kvar snö i "fjällen" så att jag kan få fara och åka sidor vecka 12. Men nu vill jag ha sommar. Så att man kan börja ha sommarkläder mm. De skulle vara underbart. Men jag tror nog att vi får vänta ett tag till. Jag som vill sola, bada, grilla, segla och fara till ulvön! Men de måste man vänta ännu mer till. Sen vet jag inte ens om du blir ulvön. Lite synd om de inte skulle bli de. Hm. De löser sig nog.

Nu har jag hål och jag diggar inte de så speciellt mycket. Men sen har vi idrott och då blir magstyrka. Kunde inte bli bättre. Hoppas att jag få muskler av de. Fast jag hade nog kört armar om man hade fått bestämma. Men nu är de core som gäller och jag tror att de bara är mage. De återstår att se.

Nej, nu ska jag upp och göra nått vettigt på mitt hål så att jag är lite duktig iallafall.

Grop, grop, grop


Jag är så sjukt taggad till gropen att jag skulle kunna kissa på mig av lycka!

De var som så länge man var där känns de som. Och de är ju nästan som ett andra hem. Fast nog tyck jag att vi borde börja vädra mer. De är ju inte bara lite instängt! Men de löser vi nog. Men de bästa av allt. 30 kg frukt! De är vad jag kallar lycka!





Sportlov

Sjukt skönt att ha varit borta och vilat upp sig på lovet. Känns bra!

Snacka om taggade!

Egypten

Jaha, då var man tillbaka i kalla sverige. Känns väl ganska bra. Men jag skulle lätt ha kunnat stanna en vecak till. Men de får bli en annan gång, Nu i natt så har vi sovit på jumbo. Ett plan som de har gjort om till ett rest and fly. Faktiskt mysigt. Och fränt. Hehe, ja. Men nu så står jag här och väntar på att familjen ska bli klar så vi kan åka tillbaka till arlanda och sen ta planet tillbaka till umeå. Ska väl bli skönt att komma hem och sen ska vi ju och hälsa på Lizzie och valparna så de blir roligt. 

Nej nu ska jag tillbaka till familjen. Hoppas att ni har haft en bra vecka hemma i kalla sverige. Kommer in bilder då jag har kommit hme och laddat över de på datorn. De vart några stycken kan jag ju säga. 2000 allt som allt med både mina och klaras bilder :D 

PUSS! 


RSS 2.0