SKA GRÄSMATTAN VA GRÖN?


Måste bara säga att vi har en underbar färg på våran gräsmatta. De är de inte många som har. Min är lila, vilken färg är din?

Måste tyvärr lägga till saker på min lista i föregående inlägg:
- En platt och väldigt mosad groda
- En torkad mus
- En överkörd (mer än en gång) fiskmås
- En överkörd ekorre

JAG VERKLIGEN ÄLSKAR MITT JOBB

- En överkörd orm ca 3 delar
- En halvuppäten mus
- En kråka med halva huvudet borta och uppäten hals
- En överkörd ekorre
- Ca 10 begravningar
- Förhoppningsvis flera miljoner döda mygg
Förhoppningsvis flera miljonen döda andra saker som bits och sticks!

Alla är på väg att dö! Vars ska världen ta vägen!?

DAGEN ILANDSPROBLEM

Ännu en dag med jobb. Men nu är de verkligen inte länge kvar. Bara så där 288 800 sekunder eller något i den stilen. Kommer inte riktigt ihåg. Vi räknade ut de idag på jobbet. Väldigt trevligt att solen tittade fram också. Då fick jag mig ut och stekte lite. Jag måste ju bli brunare än Alex och då kan jag inte göra annat än att steka. Åh vad jag kommer att sakna dig älskling. Vi är ju förfan gick och hur i hela friden ska jag kunna klara mig utan min fru!!? De skulle jag vilja kalla dagens ilandsproblem!

JAG VILLE BARA SÄGA GODNATT


Nu ska jag till min underbara säng. Tack för gästbloggandet och en mycket trevlig kväll.

gästbloggning av AH och Påven

Hej elins blogg, detta är Stefan och Jessika som skrivet :) Här sitter vi och ha det bra medans elin och Jerry jobbar på med att koppla in xbox i tv:n. ojda där slog elin i skallen hehe skadeglädje :P Nu när ni ändå är här kan ni ju passa på att kolla in våra underbart fina bloggar! ;) Stefans och Jessikas!

Nu har dom lyckats få igång den så nu ska vi spela lite!

puss puss från oss!

AH OCH BH FAST IGENTLIGEN HS

Internet laggade hemma hos mig. Inte okej. Men nu har jag iallafall lagt upp de som jag skulle lägga upp idag på morgonen.
Nu sitter jag hemma hos Jerry men Jessika. Vi väntar på Stefan sen så blire massor med mat. Jag är superhungrig. Sen så får vi se vars kvällen bär.
HAHA så hilma söt bild de här skulle va. Både jag och Jessika sitter vid datorn. Jag vid en stor och hon vid en liten. :) Nämen jag taggar som fan ikväll. Ha de bra! PUSS

JAG KÄNNER MIG STOLT



Jag skulle vilja säga att jag känne mig underbart stolt. För, idag på mogonen så de såg ju inte ut som att de hade regnat så mycket. Men jag övervägde ändå att ta på mig en regn jacka och ett par stövlar då jag skulle ut med Lizze. Och de måste jag säga var grymt bra gjort av mig därför att inte vare torrt inte. Stora vattenpölar över hela vägen. Eller ja de var ju en stig men ändå. De känns som att jag vart nån dag äldre för de där kloka beslutet. HAHA, vem försöker jag lura. Jag kommer alltid att vara ett litet barn :)

EN KÄRLEKSHÄLSNING.


En kärlekshälsning. Jag vill ha en stor trädgård med tio stora gammelmorpiltotsträd och nio läskiga trädgårdstomtar. peceout!
KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK TILL DIG! ♥

ELIN

Nu sitter jag hemma hos Alex. Hon är i duschen och jag i soffan. Jag ska äta hos henne. Är superhungrig så jag hoppas att hon snart är klart. Sen kommer Maria och så blir kaddkakesås. Kan inte bli bättre.


SMULTRON



Har massvis med smultron under min bro. Kommer nya varje dag och dom är underbart goda.

OBBOLA VS ENGLAND

Idag vare sol så jag har stekt hela dagen på jobbet. Helt underbart. Var förbi obbolabadet ett tag för att hälsa på min kära vän Alex. Vi satt ocxh hade de allmänt trevligt som vanligt. Men sen så vart de ju inte lika underbart. För då jag kom hem och konstaterade att min mobil fortfarande inte funkade. Man kan skicka sms på den, man kan ta emot samtal, man kan va på internet med mera med mera men man kan INTE ringa till någon! Vad är de för skämt. Och att jag måste lämna in den och ha en gamtelefon. Och inte nog med att den ska lämnas in. Den måste hela vägen till England. Då kan jag ju säga adjö till den telefonen hela sommaren. Den lär jag ju inte få se... Inte okej.

Glöm inte att kolla elinalex.blogg.se

HELT UNDERBART

Ja, vi vill ju inte vsara som alla andra. Så vi skaffade en blogg. Mycket sevärd
www.elinalex.blogg.se


BAMSE


PPPPIP

Varför funkafr inte mobilen!?
ÅHHHHHHHHHHHHHHHH!!

YATZY

Ja nu sitter jag här igen. Hemma. De är inte okej. Jag vill tillbaka. De var så underbart. Allting. Till och med yatzy. Jag ångrar ingenting. Kan inte helgen vara längre. Men ja.. Trodde att jag skulle få vila ut mig på ulvön iallafall. Men nä, som sagt. Yatzy varje dag. Men de är inte fel de heller. Sjukt underbara människor. :) Kunde inte bli så mycket bättre även fast man inte fick röra en fena på alma eller på hotellet. Men jag ska inte klaga. Verkligen inte klaga!!
Nu är jag grillad i ansiktet och jag känner att de bränner överallt. Ska nog ta och lägga mig tidigt och gå in på min 5 vecka i jobb jobb och jobb. Ha en bra kväll.


Tack.

ULVÖN, KUNDE DE BLI MER UNDERBART

Sol i massor och hur skönt som helst. Jag älskar båtlivet. Så sjukt underbart. Att bara sitta i solen och lyssna på vattnet som kluckar mot båten. Underbar känsla. Nu så ska jag ut i solen och steka upp mig till en svart människa. Eller ja man kan ju hoppas iallafall. Sen blir bad och massor med mys överallt. Kanske skriver mer men de är inte så troligt... VArför sitta inne om man har sol och 30 grader. Konstigt att jag ens sitter inne  nu!

Ha de underbart i regn och rusk.
Kyss och smek.


BLOGG

Åh jag vill göra om min blogg. Men d blir nog inte än på ett tag. Fixar de då jag har tid. Nån som har några idéer? :)

RUBRIK

Vart inte så glad då jag konstaterade att de var ju faktiskt måndag imorgon och de var dags att  börja kliva upp tidigt igen. Men sen så insåg jag ju att jag faktiskt bara jobbar till på onsdag. För sen far jag till Ulvön. Kommer bli hur skönt som helst med långhelg. Är verkligen välbehövligt!! Men nu ska jag hitta till min säng och krypa ner och sova. Kommer att bli underbart skönt de med. Känner bara hur sängen skriker på mig och jag skriker tillbaka. Ha en bra kväll. Puss

Saknar du ♥

ROSA NAGLAR

Nu sitter jag här med min rosa naglar och ska skriva någonting. Men jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Idag så har jag inte gjort så mycket. Pojken min har farit nu.. :( Inte okej. Saknar han. Sen så har jag städat lite. Helt klar i köket, vardagsrummet och stora och lilla toan. Mycke dukitgt skulle jag vilja säga. Varit oh handlat har Frida gjort och sen så kom Alex. Alltid roligt då Alex kommer. Man blir som sagt bara glad. Fixat fridas hår har jag också  gjort. OCh nu sitter jag här. 19.35 är klockan och jag har rosa naglar.

UMEÅS NYA TURISTER


Hehe jag skulle vilja säga att vi är turister. Turister i Umeå. Eftersom att Holmsund ligger så sjukt långt ut i busken. Eller ja, de är ju så folk säger. Men de är värt att bo i Holmsund om man får vara turister och sitta i bladen runt om Umeå och se allmänt störd ut. Lätt värt.

I MITT HJÄRTA OCH TELEFON


Alexandra Hjärta Elin

SJÖSTIGEN + HOLMSUND

Idag. Då kom de regn så då tänkte jag och min kära syster att vi skulle ta vara på de här med regn. Så vi sprang ut på gatan i en stor t-shirt och hipsters och hoppade runt i vattenpölarna och hoppade studsmatta med ja vet inte hur mycket YES på som helst så att de vart superhalkigt. Vi gjorde de då vi var typ 7. eller ja inte de där med studsmattan. De är nytt för i år. Men hoppa runt i vattenpölar runt kvarteret. :) Mycket roligt!

IDA 18 GUMMAN GRATTIS


Puss på dig älskling <3

Partypelin och partypertan :)

PUSS

PUSSPUSS

Tänk inte ens på att fråga :)

FOT

Bajsfot. Vad är de som händer! Ont gör de verkigen. Men ja.. de får gå ett par dagar till.

LIZZIE





Älskar min hund.

ELEFANTSNOR


Nu blir de lite mackor med kaviar och ägg och sen blir de sängen som ser
så grymt skön ut. Jag bara längtar efter den. Ha en trevlig kväll.

RSS 2.0