ETT HELT ÅR

Bara du och jag ♥

RINGAR


Senaste inköpet i ringvärlden.
Ur och penn och gina kommer ringarna ifrån. Mycket fint.

EN KATT FRÅN GÖTEBORG


JAG HAR ETT MYGGBETT PÅ FOTEN


Nathalie Alexandra Carlsson! Nu kommer du hem unga dam!

JAG ÄR HILMA FIN I MUSTASCH


Linne - Monki                                 Halsband - BikBok

MIN NYASTE KOCKA


Snyggaste klockan i stan kan jag ju lova! Första dagen som Ica-tant idag, gick riktigt bra, men hade det inte varit för Teodor som satt och biskade alla kortnummer så hade de nog inte gått lika bra. Tack för de!

JAG CITERAR MIN ÄLSKADE VÄN SARA STRANDGREN

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon alltid att ge dig någonting bättre. Ger du henne spermie, ger hon dig ett barn. ger du henne ett recept, ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt, oavsett vad du gör. Så om du ger henne skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka! ;)

ÅSIS IKVÄLL

Snacka om att de var länge sen jag och Åsa vad med varandra. Längtar ♥

RUBRIK

En kväll i Täfteå. Gud det har hänt så mycket sen jag skrev sist. Älsklingen har fyllt år, blev vita björn, spya och en underbar Maria och Sara som sällskap. Kanske nån var lite bakis, god tårta, mamma och pappa har kommit hem. Bara en dag kvar av jobb, massor att göra innan gympan börjar. Och juste, jag blir ICA-TANT på måndag :)

PARTY MED MARRAN

Party med marran nu snart. Kommer bli kung! ♥

ARBETE

Så grymt skönt att vara ledig idag. Det begövdes efter ca 8 veckors 7-16 jobb. Men det är också värt det. Nu har jag bara en vecka kvar och sen är jag arbetslös. Men förhoppningsvis inte så länge :)

POJKAR SMÅ




REGNET DET BARA ÖSER NER

Satan så tråkigt det är att jobba då man inte har någonting att göra. Inte okej att det regnar. Verkligen inte okej. Jag vill ha sol! Endast sol och ingenting annat.. Men inte får man som man vill inte... Icket.

VEM VILL VARA I FOKUS?



JERRY 20


Tack för en bra kväll! Det måste vi göra om, men massor av mer snapsvisor :)

PELIN OCH MARRAN

Riktigt radarpar. Du betyder! ♥

NORRBYSKÄR

Blev norrbyskär i helgen. Regatta. Underbart. Massor med trevligt folk, god mat och bra musik. Synd bara att de var dåligt väder i fredags. Men jag är nöjd! Nu är det bara två och en halv vecka till med jobb! Nedräkningen har börjat.

RSS 2.0