ORM

Köpte möss till pojkarna mina häromdagen. De vart fan inte billigt men älsklingen är ju så duktig så han fick mängdrabatt. De flesta brukade tydligen bara köpa kanske 10 möss, vi köpte 39, sen hade dom inga fler. HAHA Men nu har jag möss så jag kan bjuda hela Umeå. Imorgon blir det mer jobb jobb och åter jobb. Men de går riktigt bra nu faktiskt. Kalle är ju tillbaka så då är allt mycket bättre!

KÖRSBÄR

Ute en snabb helg på norrbyskär med ny båten. Det blev bastu, vattenskidor, ring och natthamburgare. Mycket bra! Nu väntar sängen och jobb en hel vecka till. Sen norrbyskär igen på fredag.
Jag gillar mitt liv ♥

WAKEBOARD

En sommarkväll. Christoffer Altin

SKY

En fin sommarkväll i juli. Efter en hel dag jobb och en skön dusch så är jag snart redo för sängen. Den ropar på mig, men jag ska försöka vara uppe ett tag till och prata lite med älsklingen då han ringer.
Ha en bra kväll alla barn!

SOLSKEN

Blir brunare i ansiktet och blekare i håret. Men jag gillar det!

MIN SEMESTER

Oj, nu har vi legat nere länge. Men jag har en anledning, jag har haft semester. HAHA, två dagar semester och en helg. Men bättre än inget. Vart iallafall en tripp till Ulvön med sol, bad, vänner, pojken min, fylla, micke med discokulan, vollyboll och massa annat kul. Jag har haft det bra!

SKOR OCH SOL PASSAR INTE TILLSAMMANS

Snacka om osexigt, skobrännan klär då fan inte mig!

I LOVE YOU LIKE A FAT KID LOVES CAKE

Bara så att du vet, du har mitt hjärta ♥

LILLEN 50 ÅR BÅTGRÄND


Crilles pappa fyllde 50 i torsdags så då var det storkalas med ca 80 gäster och jag, Bettan och Eva hade fullt upp med att fixa allt i köket så att alla skulle bli nöjda. Men det var en lyckad kväll och jag tror att Lillen behövde livbojen som han fått av Cramo lite senare på kvällen! ;) Nu ska jag snart mata snakesen med lite möss så att dom också blir glada, men fyfan så ful dom större mössen är. Blir rädd av att sitta här i källaren själv när dom ligger i vasken. Dom kanske kommer och äter upp mig, HJÄLP!

WHEELS 2010


Jag fick träffa min underbara Maria igår. Känns som att de var år sen jag såg hon sist och nu kom hon äntligen till mig! Mycket trevligt folk. ♥

...

Frågan är ju om de kunde regna mer, hela hilmen öppnade sig!

RSS 2.0