flipflopp!


jippi, nu äre somma! <3 flipflopp :)
kolla jessika de är de jag fick av dig! :P


oj!

fick nyss höra att min barnkompis har blivit misshanlad igår eller i förrgår utanför en mack! helt sjukt att de kan hända nått sånt. hon skulle gå in på macken och hopa någonting och sen var de typ en kvinna som kom fram med en flaska som var sönder och slog hon med den i andsiktet, tydligen så fick hon sy 35 stygn men man vet aldrig folk överdriver...

nu börjar man bli riktigt brun eller de tycker jag i allafall men om man skulle stöta på maria eller malin så tror jag inte att man skulle känna så längre, brända pannkaksbarn :P menmen jag tcyker att jag är brun nu :) solar som fan på jobbet, jag menar jag är ju ute hela tiden och sen bronzar jag två timmar hemma innan de är mat men då får man inte så mycket färg. jag tror att all färg kommer på dagen :) hahaha, synd idag bara att jag inte tog bikinin! jag kollade i tidningen på morgonen och så stod de att de skulle bli mulet så jag tänkte att då skiter jag i att sätta på mig bikinin och kort byxor men så blev de ju inte!!!! hahha men aja imorron blire de iallafall men då läre väl bli mulet ändå! :P hahaha 

pöss!

<3


love you! <3

vindkraftverket

idag har jag varit på utflyckt med alex! hihi, först så for vi en sväng till ljumviken och där låg vi och solade ett tag och sen så kulle vi bada men de blev inte så och sen var vi där igår också och då gjorde vi en sandö, (bilder på den kommer inom kort :P)



söta flickor på standen :) hahaha den så bar de av hemåt för vi skulle hämta muffinsar innan vi for till vindkraftverken :) hihi vi hade bestämt oss att vi skulle fara och kolla på de :) och jag tyckte att de var skit coolt medan alex var rädd för dom... hahaha iallafall så satte vi oss där och fikade och sen så tog vi lite kort och sen bar de av hemåt igen :)

fina flickor vid kraften :) aja nu ska jag vänta på maten :) och sen vet bara gud vad som händer om ens han vet :P

pöss:*

mer och mer sommarjobb

nu har jag sommarjobbat en vecka och jag tycker ändå att de är rätt lugnt! :) de som är jobbigast är ju förstås att man är så jävla trött alla andra dagar då man är ledig men de kan ju också vara ganska kul för då är allting roligt.. HAHA och sen de andra som är jobbigt är dåde är motvind på obbola bron, då tror jag att jag ska döööööööö ;( så jävla drygt! men men jag menar hasr jag klarat mig igenom första veckan så tycker ja att de andra 6 inte ska vara så svåra elller?


en sak måste jag ju bara säga! SATAN SÅ LITEN TRAKTOR!
jag får typ inte plats :P

ovig jävel

jag är så jävla trött, haha sommarjobbet tar knäcken på en asså, kliva upp 6 och cykla till obbola och sen så äre arbete som gäller till 16 och sen äre bara att cykla hem igen och tror ni inte att de alltid är motvind på vägen dit och hem! barbie också.... men man få väl se de från den ljusa sidan, ja får ju pengar för de om man ser till skilland frän då ja praktiserade på skolan. de kan man kalla rena slavarbetet! inget skämt! :P

helgen blire alex på lördagen och då blire kulkulkul. de va ett tag sen vi var med varandra så vi kommer nog att skratta en del och de skulle inte förvåna mig om vi kommer att ligga på golvet och har svårt att andas! haha de är sånt vi brukar göra :P

haha, så har kan en kväll med alexandra carlsson sluta! <3
töt katt.. ;)

aja nu ska jag sova, har typ velat att gå och sova sen jag kom hem men jag har ju som varit tvungen att vänta på maten som blev vad jag ville :) pizza från kajjan! MUMS :D precis vad man behövde så nu ska jag hitta till sängen och krypa ner och förhoppningsvis somna fort för de behöver jag :)

pöss!

sommarjobb

andra dagen på sommarjobbet på kyrkogården på i obbola.. nu har jag bara 6 veckor och 3 dagar kvar tills jag får sluta! hahahaa känns ju bra, men jag får ju pengar för de och jag behöver ju inte gå omkring med en handgräsklippare utan jag får sitta och bara köra runt! :P nu får vi klippa gräsmattor och sen så får vi kratta grusgångarna och rensa ogräs som har växt dit, sen igår så rengjorde jag de har psalmsiffrorna som brukar hänga på en tavla och sen så äre ju fika stup i kvarten men de gör inte mig nått :) fär ju äta tårta och god kladdkaka ;) hahahaa

jag har ...

jag har ju klippt mig lite och gjort slingor :) men de har jag glömmt att säga så jag säger väl de nu! jag blev väldigt nöjd. de är lite ljusare och å har jag fixat min lugg lite bara! :)


räkna aldrig ut en turk!

satt nyss och kollade på matchen turkiet kroatsien och sen var ju sjuk i slutet! typ 2 min kvar av matchen och då gör kroatsien mål ocj efter bara några minuter efter på övertid så gör turkiet ett mål! kalle koskit asså... :)

haha, nu ska jag gå och sova, satan vad jag har skrivit mycket ikväll men nu lovar jag att de inte blir nå mer! hahha jag tror att ni har fått nog av mig idag nu! ;)

pöss! <3

mozilla firefox

jag har glömt att skriva bara....

om ni ska vara inne och kolla på min blogg så vore de bra om ni använde internet explorer, gärna den nya versonen annas så ser min blogg väldigt konstig ut! :P ja de var bara de som jag ville säga för stunden. nu kanske de skulle passa med att skriva att jag kommer nog logga in mer ikväll men om jag gör de så tror jag inte att jag kommer att göra de och jag vill ju inte ge massa med förhoppningar om de för jag vet att ni älskar mig! hahahahahaaaa skojja bara! nä men så att jag tror att de blir bäst om vi rundar av så här!


BLABLABLA! (detta är alltså de som jag känner för att runda av med! :P)

pöss! :*

sängmadrass

nu har vi ätit också och jag tycker att de är väldigt skönt att vara här för man har tillgång till bad, bastu, internet och massor med annat! å typ de bästa av allt är att merta inte är här!!!!!!!!!!!! jag älskar att merta inte är här, hon måste ju vara den jobbigaste ungen på planeten... HAHAHAHA

jag känner att mina inlägg är väldigt ovärda men de skiter jag i ja har tråkigt och då sitter jag här inne i stugan och skriver allt vad jag känner för att skriva! :P


glad midsommar på er alla! <3

riktigt fint väder

nu blire kalas!

hahahaa kalas och kalas men fint väder i allafullafall! nu så äre snart dags för grillning och så... och självklart så har man en sur syster även fast kompisen är här. men de är väl som vanligt, jag pratar för mycket med henne¨

aja nu ska jag ut och grilla i solen och sen äta en god middag

pöss! :)

rosa gummihandskar

nu fungerar inte internetet igen!

firandet av midsommar skulle bli på norrbyskär men vi är fast här i obbola. men vi ses väl om vi kanske tar oss dit imorron eller ikväll kanske redan :) vi hoppas hoppas hoppas! nu tror jag att jag ska gå ut och göra min midsommarstång som jag har sagt till mig själv att jag ska göra! vi ser ju hur de kommer att sluta!

ikväll blire antingen norrbyskär eller så blir de bad och bastuuuuuuu! jag vill ändå hoppas på bastu men de skulle ju vara kul att vara på norrbyskär också för är är allt folk! menmen man kan inte göra nått åt vädret och jag är inte så taggad på att fara till morrbyskär då de går mycket vågor och blåser 12 meter per sekund! känner mig inte så pepp, okej om de kanske tar 20 min dit men de gör ju som inte de, här får vi hålla på i 3 timmar!

aja nu ska jag tillbaka och vara seriös! nej inte seriös social menade jag...


pöss ;)

de kan ta hela livet att hitta kärleken

hur sverige spelar! jag är besviken på dom! herrrrrrrrrrrrremingud!
jag som var så fin med sverige hår och tröja och ändå blire inte mål eller någonting...

finsk sommarsoppa

nu var de ett tag sen sist men jag vet inte, de är nå fel på mitt internet så ibland så kan man inte gå in på ett par dagar! lite irriterande (vem försöker jag lura, de är jävligt irriterande!!) aja, nu finns de då här :)

har varit och hälsat på min kussar nu och så har jag också varit hos farfar och farmor och mormor och morfar ett par dagar ! de bor inte så långt i från varandra så de är ganska lätt att gå från gård till gård! de har nämligen ett hur mellan sig ;)
hahaaa!


nä nu han jag inte hänga här längre, ska och bada hos grannen :)

pöss!


tånaglar röda

nu är jag hemma från farmor och farfar, de blev inte så lång vesit menmen :) (undra om vesit stavas så där?) aja skit i de ;P nu har jag målat mina tånaglar röda och mina andra naglar blåa så de har ett tag att skriva ... hahah hoppas att de inte kommer på tagenterna :P

nu ska jag sova för de är hundutställning imorron och jag ska upp tidigt! sov sött alla glada!

pöss!

vill du gifta dig med mig?


min fina blomma för dagen har äntligen blommat ut! trodde att den hade dött...

nu ska jag snart fara iväg till min farfar och farmor, där ska jag vara med kussarna! hoppas att de kommer att bli kul :) kommer dock inte att kunna blogga då men jag tror nog att ni kan klara er utan mig i två dagar!?

tur att man gick ut med hunden då man gick asså, då var de sol och nu regnar de som ett syk igen. jag som trodde att jag kunde vara ute och sola idag men nu ser masn ju att de kommer ju inte att gå... hoppas för gud att de är sol imorron för nu pallar jag inge mer regn! måste gå och kolla tidningen sen. nu hoppas jag att farfar kommer och hämtar oss snart för ja är hungrig men vi har inget att äta så du ska jag äta hos farmor :)

kom nu kom nu kom nu kom nu!

pöss!



död fluga!

jag har tråkigt och jag har ingen aning om vad jag vill se för film. de är helt tyst i huset och alla har typ gått och sovit. undra om jag också ska göra de!? MEN JAG VILL INTE! jag är lite för taggad för att gå och sova än. men jag har ingen aning om vad jag ska göra, jag kan packa de jag ska ha till farfar och farmor men hur kul är de!? skala 1-10? 0.000006 hihi, nu har jag tråkigt, så tråkigt så att jag håler på att skratta på mig! ;)

ne jag tror att jag ska gå in på humorbrevet.se och kolla lite där på historier innan jag taggar att sova! :) eller sova och sova de blir väl en film.... tror att de blir... hm! bring it on, de var ett tag sen, jaa de blir nog den. bara jag som tycker att den är bara eller alla 4 filmer är skita bra! :)

pöss!


bäddade nytt

igår bäddade jag nytt i min säng och de är så lockande nu så jag tror att jag ska ta och krypa ner och se en film :)
sen imorgon så kommer farfar och hämtar mig och frida så då kommer jag inte att kunna blogga på ett tag för de har inte internet men jag hoppas att ni överlever ;)

ses på ett tag och GLAD SOMMAR!

pöss!

jag har hittat igen min mp3...

...efter typ ett år!


för det är alla känslor som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spelar din vän
som sedan huggit dig i ryggen
vi vet hur de känns

för det är alla känslor som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spelar din vän
som sedan huggit dig i ryggen
vi vet hur de känns

För de är toppen baby, sluta klaga
jag vill vara som jag vill
en tuff rap, bara kepsen på snickan och tarsiga jeans
så tänker du noga efter så fattar du snart att
hur mycket du än försöker så kommer du alldrig kunna rappa som jag kan
Vill du veta mitt budskap
de är ju nämligen så att varenda mäånniska är utvald
och hur vi än vrider och vänder så kommer jag alltid att lägga de lika säkert
satte min fot på denna jord och ändast för att sprida kärlek
nu tänker jag visa världen alla människor har lika värden
men ingen id'e att stäva efter något som ändå inte vi kan ändra
jag glömmer nu alla problem och skiter i en bättre led
en orättkärlek heter någonting som inte existerar
jag ramlar av sänger och drunknar i tankar på världen och att de aldrig kommer att bli någontong annat än vänner
livet är en lek och en sak som jag lärt i leken är att livet jag  lever är på långt håll i från verkligheten

för det är alla känslor som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spelar din vän
som sedan huggit dig i ryggen
vi vet hur de känns

för det är alla känslor som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spelar din vän
som sedan huggit dig i ryggen
vi vet hur de känns

vill inte tänka mer men jag kan inte sluta hoppas
men allting är på låsas och detta måste stoppas
man måste tänka framåt för att orka morgondagen
men de är inte svårt när ingenting längre är som de ska så
då väntan äröver
allt för att få rätt besked
en de som ingen annan vet berättar jag i hemlighet
dagen vaknar över hustaken
och jag vill aldrig såra dig igen
nu är jag utanför i kylan
desperat för att få komma in och kärlek exixterar inte om inte sommar tränger in
tänker inte tillbaka mera för jag orkar inte längre
ska man leva med vinter nu när alla sommarminnen bränner
så du tänker tillbaka så vinden den vänder och ingen annan kan vinna den heller
men ändå tänker du inte på någon annan än henne
så du bara blickar tillabaka på tiden då du inte var så ensam
prblemen växer sedan finns de inget du kan ändra

för det är alla känslor som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spelar din vän
som sedan huggit dig i ryggen
vi vet hur de känns

för det är alla känslor som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spelar din vän
som sedan huggit dig i ryggen
vi vet hur de känns

för jag vill bara glömma såret i hjärtat
och låta de tända men de får mig att skämmas
livet som jag känner det när jag känner mig falsk
men jag trampar ju bara vatten för att få lämna marken
jag vaknar upp med solen i blicken
jag springer fort
samma väg jag sprungit varenda dag
jag kliver upp och ringer på
jag kommer in med slitna skor och hål på jeansen
och jag bryr mig inte så förlåt för ringen
vi kan väl vara vänner kompis hubble var namnet
sedan delapå de soger som är under allt annat
fär ni verklar inte fatta att mitt hjärta är vilt
så de känns int4e så värt att jag ska lägga ner tid
men jag kan inte hjälpa de för ändå undrar jag men de får jag nog inte veta för stegetär för tungt att ta
jag menar de blir sött som socker
och hon är alltid den som jag ser under ögonlocken

för det är alla känslor som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spelar din vän
som sedan huggit dig i ryggen
vi vet hur de känns

för det är alla känslor som lever upp på nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spelar din vän
som sedan huggit dig i ryggen
vi vet hur de känns




chokladbollar

jag och frida gör chokladbollar! MUMS :)

idag var de avslutning, började med att jag sprang helt i onödan och nästan bröt fötterna... haha! ;) men sen så gick de bra. vi fick tårta av leif och den var god, tror att jag åt 4 bitar! :) hahahahaaa den fick han presenterna av oss, en liksakstraktor, 2 ballerina packet och blommiga verktyg! väldigt vackert :)

studenter ska springa ut inte gå! :P xD
om två år ska ni få se på springa! :)


springa som sagt!
TYDLIGEN DEN VACKRASTE PÅ LÄNGE :)

brännboll i regn och nattlinne

idag spelade vi brännboll på skolan, första matchen så vart de oavgjort men som de stod i reglerna så skulle man lotta och då vann vi :) hahah sen spelade vi mot, ja gud jag kommer inte hgåg, jo de gör jag djurvårds2orna och den vann vi! DÅ SPELADE VI GRYMT BRA!  och vi kom till finalen :) som var mot djurvårds3orna... där bröt de trenden så vi fick inte börja ute men vi förlorade inte med så mycket, bara 2 poäng men jag är grymt nöjd! :)

bra jobbat idag!
ÅH TAGGA! :D


Bilskrotare

igår var de sen sista träningen, först spelade vi brännboll och sen så fick vi fika och sen så fick vi "årets" och sen någonting! :) jag blev årets leende! :)


och så fick man en fin tavla med oss på ;) sen så fick jag också priset för bästa närvaro, jag har varit på alla träningar hela terminen för utom en gång då jag var sjuk men vi konstaterade att jag kom ändå efter en timme :) hahaha då kan man snacka träningsnarkoman! hihi, i alla fulla fall så fick jag ett par leggings för jag har aldrig hela på träningen, sist var de ett stort hål på låret och lite till hål! träningen för de var de hål överallt och då skojjar jag inte :) roligt roligt!


pöss!


långkalsonger

nu byter jag blogg! :)
hoppas att jag kommer att skriva oftare i den här bloggen än den andra som jag har!
hoppas att jag kommer att skriva mer i den här bloggen och oftare än i den andra som jag har!

puss!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0