BAL


Älskade balklänning!

LÖRDAG DÅ DEN ÄR SOM BÄST

Sitter och väntar på att mamma ska komma nu så vi kan fara på stan och kolla på lite balklänningar och sen kolla på en present till mig kusin som fyller fjortis imorgon. Blir bra. Hon kommer även med kameran så i eftermiddag blir det nya valpbilder :) Toppen

VINTER/SOMMAR


Jag vill ha sommar, jag vill ha vinter.
Vinter i fjäll och sommar hos mig.
Så är lösningen.
Då blir jag mycket glad.
Tack

100226

Fredagen den 26 februari 2010 har varit helt okej. Samhällskunskap på morgonen då såg vi film och vart det som inge mer, sen så hade vi mentorstid och då pratade vi om klassresan, satan så taggad jag är! Och sen tog jag bussen till stan och sen vidare till holmsund för jobb och nu har jag gjort klart allt som stod på schemat så nu är det bara att vänta på sverker. Ikväll så blire bräntan med marreboy, crilleboy och alleboy. Det blir nog kung! :)

PANIKEN I MINA ÖGON

Körning idag på morgonen kl.07.00 och sen så börjar man inte förän 13.00. Det kallar jag tajming. Nämen det var lugnt, jag hann plugga teori en stund och sen har jag inte haft nån panik på mig att göra mig i ordning. Mycket skönt. Kväll är det träning som står på schemat och sen sova. Vet inte vad som är med mig, igår hade jag lätt kunnat gått och lagt mig klockan halv nio om inte älsklingen hade sagt att vi skulle gå upp och fika. Rostat med blåbärsmarmelad. Åh så gott, vart en sån macka till frukost också (A) Nä nu ska jag göra nått vettigt sen blir av till skolan för en lektion, TRAKTOR

PANIK! Gör aldrig om det där pojkar!

TACK FÖR MIG


Skrev klart CV nyss, det vart kung men jag ska aldrig lämna in det till Jessika innan jag ska lämna in det till läraren, hehe. Men det gick bra ändå. Nu taggas studiebesök och sen träning!


DOP


Var på den här lilla pojken dop i helgen. Crilles kusin barn. Fast Crille är moster. Haha, han fick ingen moster så Crille fick den stora äran att vara moster Crille. Doppresenten blev en polisbil med 4 olika ljud. Tror att den kommer bli mycket populär hos Emil iallafall, sen om föräldrarna kommer tycka att den är lika roligt är oviktigt för tillfället.

I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Until We Bleed - Kleerup

VEM ÄR VEM?


Anna vars är du? Jessika är du där? Eliiiiiiin?

EN ROS


BALKLÄNNINGAR

Nu är de ju så här att man snart tar studenten och innan det händer så är de ju en bal som man också kan gå på. Och min plan var ju som att gå på den. Men då var det de här med balklänningar. Satan så svårt det är. Och det finns ju så mycket som är fint men även mycket som är DYRT. Men de är väl sånt man får ta. Men jag vet inte. Kolla runt nu säkert i en månad men jag har som inte hittat någon som jag tycker pratar med mig. Fast jag tycker att den här har börjat viska till mig då jag sitter och kollar igenom bilderna som jag har sparat. Jag vill inte ha en lång klänning som jag kommer snubbla över och jag vill sticka ut. Men de vill väl alla! Åh, de är så svårt...

SÖT VALP


Lizzies valpar är urgulliga!

SKOLAN, TRAKTOR, SJUK

Tagga traktorkörning nu asså. Varit sjukt nu i snart en vecka och de känns som att de snart kan börja gå åt rätt håll men det är många nätter då man vaknat av att an håller på att kväva sig själv, antingen av att man har 1000 liter snor i näsan eller av att man håller på att hosta ut lungorna. Men de får väl gå för den här gången. vet inte om de blir någon träning ikväll heller men jag får se hur jag mår. Nu känns det inte så taggat. Men nu ska vi gå och byta om!

FÄRG ELLER SVARTVITT?

Kittelfjäll <3

ELD


IBLAND BLIR DET INTE SOM MAN TÄNKT SIG...


...DET BLIR BÄTTRE! :D


KROG

Ja tack!

OMGJORD

Gjorde om lite. Fint tycker jag!

DAGENS GÅNG

Prov idag i idrott. Hoppas att de gick bra. Men de känndes bra. Så jag tror att det är ganska lugnt. Sen vart det inget svenska tal idag utan jag sparar de till imorgon som halva klassen. Men de går bra. Sen fick jag komma iväg med en tidigare buss så att jag var hemma mycket tidigare än vad jag hade trott. Underbart! Ikväll blire nog bara film. Ska bli mysigt. Och sen en tidig kväll så att jag orkar upp till en skoldag till.

Träningen igår var fan kung. Länge sen jag skrattade så mycket. LYCKA!

HERR GÅMAN!


RSS 2.0