På tjocken

Nu väntas de valpar!

Lilla Lizzie är på tjocken. Och de var inte lite på tjocken heller! Typ 8-9 valpar. Den som gjorde ultraljudet tyckte typ att de var valpar överallt. Hahah, men vi ser ju hur många som kommer ut vid liv. Men ja, nu har vi fått annat foder så att de ska bli bättre mjölk eller vad de nu hjälper mot.. Hehe, och snart kommer hon att börja bli jättetjock, och så kommer hon typ inte att orka någonting. Gumms! Nämen de kommer bli trevligt. Men roligt att gå omkring med 9 valpar. Om de nu är så många! Helvete vilken mage man skulle ha.

 
puss!

frisk!

Frisk!. Nu äntligen. Eller ja jag är iallafall så frisk så att jag tog mig till skolan idag :) Känns skönt att komma tillbaka. Vart riktigt less på att vara hemma. Men nej nu ska jag tillbaa till soffan. Men jag skriver mer ikväll om ni har tur :) Ska tagga in lite bilder tror jag! Men ni får ha de så bra så höres vi,

puss!

orange.


Är man hemma idag då för att man hade feber och skit. Men de kan ju vara ganska skönt ändå men jag tycker att de är så sjukt tråkigt. De finns ju verkligen ingenting att göra. Men nu sitter jag iallafall och ser mina beckfilmer. Nu har jag sett 11 av mina 17 beckfilmer. Hehe, nu är de inte så många kvar. Dom är ju sjukt bra. Gunvald Larsson, åh min idol. Älskar han!! :)

Ja jag har ju som sagt tråkigt så då passade jag på att måla naglarna. Fin färg. Eller de tycker jag. De är som en väldigt konstig färg. Ser ju som inte ut som någon annan färg. Men den är ju som sagt fin.

Nu ska jag tillbaka till min beckfilm och sen så ska jag dregla över Gunvald xD

Puss


Smek

mikael persbrandt!

ÅH!

Massor med film.

Självklart.

Nu har man feber igen och de kommer inte att bli någon träning och inte heller någon skola imorgon. Satan så tråkigt jag kommer att ha de. Nä jag vill inte vara  sjuk. Drygt. Pallar inte. Vill inte.


Bilden är tagen av mig sommaren 2008 på smultronstället..

Nej nu ska jag ta mig en promenad till vardagsrummet och välja en ny film som jag ska se. Blir nog inte så mycket mer än så idag.. Men ni får ha de så bra så ses vi. :)

Puss..

Jag och farfar, lika som bär.

Sitter här inne på rummet och kommer på mig själv flera gånger att jag sitter och pratar med mig själv. Jippi jag håller på att bli som min farfar. 80 år, kan inte höra ett skit och sitter i min sköna fotölj och pratar ena stunden med mig själv och sen andra stunden så sitter jag och snarkar lite smått. Hahaha.. ser de typ framför mig. En liten filt har jag också på mig och en kofta som sticks. Haha, kommer bli sjukt söt då jag blir gammal. Åh mys!

puss och smek


Sjuk.

Fattar inte vad man hade för liv då man var mindre. Att man fejkade att man var skuj så att man slapp skolan. Hur värt är de på en skala mellan ett och sex!? Fattar inte. JAg tycker att de är superdrygt att bara sitta hemma en hel dag och göra absolut ingenting. Man går bara fram och tillbaka mellan sängen, tv, och datorn. Jippi vilket liv.

Nä, jag tycker verkligen inte om att vara sjuk. Och självklart idag också. Just idag. Då de är båda träning och förta barngympaträningen så kommer man och har feber och fryser konstant. Nej jag vill inte..

Men de blir nog ingen träning för mig idag. Jag orkar ju typ inte ens sitta vid datorn så då kommer de ju verkligen inte att gå bra att hoppa omkring på träningen. Och de blir nog ingen barngympa heller. Känns ju inte så snällt att fara dit och ta i alla barn så att de blir smittade.

Blir en lugn dag. Så att jag kan ta igen mig. Så att jag kan gå till skolan imorgon för jag tänker verkligen inte ligga hemma en hel dag. De känns lite konstigt men jag vill till skolan. Tycker att de är mysigt där. Hemma har jag ju varit så jävla mycket ändå. OCh om man tänker efter, vad händer igentligen i holmsund  en måndag då alla ärpå jobbet och skolan.
Verkligen ingenting! Så de är inte lönt att vara hemma.

Nu ska jaggå tillbaka till min säng och  lägga mig där med en kopp varm cholkad och se en film.

puss!

Skelin?.

Jobbigt då man vill skriva på bloggen men man vet inte vad man ska skriva om. Jag har idé torka. Hur kul är de på en skala mellan ett och sex. Nja inte så jävla roligt.. Men vi ser väl om jag kommer igång med de igen. Vi ser ju hur de blir.

Va tycks?


Mys.

Dead Or Alive - You Spin Me Round (Like A Record) :)

I m o r g o n  ä r  d e  p a l t !

j a g v i l l v e r k l i g e n !


v i l l   s å   g ä r n a   t r ä f f a   e n   e l e f a n t   p å   r i k t i g t ! < 3

12januari.

Bara en dag kvar tills träningen börjar. Jag är så skujt taggad. Och de kommer att bli så grymt kul att börja igen. Nu har vi fast tillräckligt med lov tycker jag. Jag vill börja träna nu, nu, nu! Men nu är de ju inte så länge kvar. De är ju mindre än 24 timmar så de är bara att vänta.

Idag började de nya schemat. De är väl rätt okej. Men de är ju bara för att jag slutar tidigt varje dag. Annars vet jag väl inte om de var en så där jättestor hitt. Men man får leva med de också. Idag började vi iallafall vårt nya individuella val som nu kommer vara hund för min del. Tror att de kommer att bli kung. Hoppas bara att min lilla vovve uppför sig då vi är där. Men de ska nog gå bra. Hon har ju gått lydnad förut och hon är ganska uppfostrad. Så de är ju ett plus.

Sen vet jag väl inte vad jag ska säga om projekt och företagande. Åke var ju då rolig idag. Hoppas att han alltid är på de humöret. Och att han tycker om en. Han sa då iallafall att han kände igen mig från korridorer! Jaha okej hm.. Undra hur man ska tolka de. Sticker jag verkligen ut så mycket så lärare lägger märke till en? Tror att jag tar mig en funderare på de där asså.

Sen fick man ju skjuts till stan i polon idag! Tack säger jag till de. De var trevligt. :)

puss!


Tremeningar.. MY ASS!

Stan idag. Gick jag och min kära syster ner i mvg och så gick vi in akademibokhandeln. Då vi gick till kassan så ser vi att vår kära tremening Magnus står i kassan. Vi lägger upp varorna och han klappar in dom och sen så säger han.
- Visst är vi släkt?
- Ja, svarar jag och Frida lite förvånat. Med de var ett tag sen han såg oss så vi tänkte inte mer på de.
- Jajjemensan. Klart att vi är de.
Och sen knappar han in en liten personalrabatt åt oss så vi får de 83 spänn billigare :)

Jag tyckerom Magnus nu! Klagade alltid på han då jag var liten. Att jag inte ville att han skulle röka mer för då skulle han inte finnas då jag skulle vara lika stor som han. (Då var han väl kanske 20) Hahahaha, Åh söt jag var då jag var liten.

Jag var rädd om min Magnus!

SMEK!

Första skoldagen på 2009.

Dagen ja den har väl varit okej. Bärjade med att jag klev upp och gick in i duschen och sen ville jag typ inte komma ut för de var så sjukt kallt. Men man hade ju inte så mycket till väl så de var ju bara att kliva ur. Efter en halvtimmes fixande och med mat i magen så kollar jag på klockan. Och självklart så har jag missat första bussen så dä vare ju bara att sitta och dega i tio minuter till och sen var de bara att traska min väg till hållplatsen. Som tur var så missade jag inte första bussen till skolan. Skönt!
Första lektionen sam. Helt ovärd lektion igentligen. För nu kommer vi att ha ett tio veckors uppehåll på den kursen. Men men de gick väl. Den var inte så lång som tur var. Sen hade vi mikroboilogi. Den var ju betydligt längre men den gick bra den också. Satt och gjorde "instuderingsfrågor" och inget annat hehe.. Nämen vi var faktiskt duktiga. Och sen i slutet så fick vi leka lite med lera. Fast vi kom inte så långt. Sen var de lunch. Gott som fan vare. Eller nja nu överdrev jag. Men de var gott iallafall och jag var hungrig. Hehehe, ovanligt!

Sen vare estetiskverksamhet. WOW! Sonja var sjuk men vi körde på ändå vi fick grymt gott fika! Mys.. Gjorde en bukett och två andra skitsaker. Heheeh, ja och nu är den kursen slut också. Undra vad de blir för betyg? Hm.. Vet inte om Sonja tycker om mig så dör supermycket men va fan! :)

Jag och min bukett heheh :)

Hehe, nä nu pallar jag inge mer skola. Nu sitter jag här och äter B e n & J e r r y ' s. Mums vad gott. Och imorgon äre fredag. J i p p i  s ä g e r  v i  t i l l  f r e d a g a r !

T A G G A   S O M   F A N   F J Ä  L L A N ! : )

Puss och mys!


:)


Så här ser man ut idag :)

Elefanter

Satan vilka fina djur de är. Jag ha inte sett dom på riktigt menjag skulle bli fullständigt överlycklig om jag gjorde de. De skulle vara som om en dröm gick i uppfyllelse. Min lycka! Den skulle inte kunna gå och beskriva.

Men om man tänker efter. Dom är ju inte snygg. Men de är någonting med dom som gör att jag tycker att de är underbara. Undra om de är de att de har typ tre miljoner rynkor över hela kroppen. Och att jag vet att de spelar ingen roll hur många rynkor jag får då jag bli gammal. Elefanterna kommer ändå alltid att ha mer. Hm.. Ja de kanske är de. Och sen de där med att de har sjukt stora öron och den där söta snabeln :) Åh jag blir som född på nytt!


puss på er!

Marken ligger vit.

Jag ser de snöar
Jag ser de snöar
De var väl roligt hurra
Nu är de vinter
Nu är de vinter
Som vi har väntat
HURRA!

Ja, nu är de snart slut på lovet också.Då börjar skolan igen. Hm.. De blir nog bra! Ska gå in och kolla schemat tror jag så jag vet hur de ligger till. Hoppas att ronny gar gjort ett bra schema! Vill inte ha massor med hål och typ sovmorgon. För de är så sjukt onödigt! Vi är ju som ändå på skolan halv nio. Så då äre satans drygt att ha sovmorgon. Men vi hoppas på de bästa.

Saknar fan blaiken!. Men de är inte så mycket att göra åt den saken. Man får helt enkelt leva med de. Man kan ju inte få allt som man vill här i världen. Men de kommer ju fler gånger :)

Snart drar träningen igång. Sjukt taggad! Tror att de kommer bli kung med de nya upplägget och så. SUPERTAGGAD! Skulle typ kunna fara ut och springa nu bara för att jag är så satans taggad! Men nä, de blir nog inget av. Hehehe, är ändå lite lat av mig. Jag tycker ju typ att de är jobbigt att gå på toa. Då är man fan lat! Hehehe! :)

Nej nu ska jag inte sitta här och dega. Nu vart jag hungrig så nu ska jag gå och äta min andra frukost! :) Hehe.. De blir bra! Men ni får ha de så bra. Och juste.. Mer bilder från blaiken kommer då skolan har börjat!!

Puss!


Drömmen om Elin

Vad jag drömt om dig
Lilla Elin lik som sommarns vind
Söt som sockerstrut
Med brun och fjunig kind
Under alla år
Har jag burit med mig drömmen
Drömmen om Elin
Leende under en blommande lind 

Vad min dröm är skön där är du så ung och varm och ljus
Solen i ditt hår
Ett avsked vid ditt hus
I min ensamhet vänder jag tillbaks till drömmen
Drömmen om Elin
Barbent i tunn sommarblus

Elin i min dröm
Går ditt skratt mot skyn som en ballong
Du far i min famn och vinden drar en sång
Det blev aldrig vi
Men jag drömmer ändå drömmen
Drömmen om Elin
Och om en sommar en gång.

Schatans fin låt! :) Och då äre de inte bara för att de är mitt namn som är med. Utan de är faktiskt fin på riktigt!

MAAAT!

Har sjukt ont i magen. Men de äre värt! :) Massor massor med mat!

puss!

nyår!

Inte varit så bra med inlägg nu de senaste dagarna men jag har en bra ursäkt!
Jag har ju varit mitt ute i busken i några dagar och bara haft de trevligt! Tack så sjukt mycket för de. Även fast de har gåtti motgångar ibland men ja vad ska vi ta.

Folk som har klivit på en.
Folk som har släppt sig i ansiktet på mig.
Folk som har kallat mig skeliiiiin.
Folk som har lyst på mig med en ficklampa kl. 6 på morgonen
Folk som har slagit mig.
Folk som har tagit på mig.
Folk som har gjort så man inte haft någon plats i sängen.
Folk som nästan har tappat mig.

bilderna avslöjjar allt mina pojkar och flickor! ;)

puss på er! :)

RSS 2.0