FÖRSTA ADVENT ÄR REDAN FÖRBI OCH INGEN SNÖ

Saknar min älskling å otroligt mycket. Kom hem nu för h-vete..

JAHA OCH VAD SKA DE STÅ HÄR DÅ?

Tack för en trevlig kväll på Bee´s igår med grey´s, god mat och fint sällskap. Nu ka jag försöka göra ett ryck med städningen och sen bär de av en snabbis på jobbet med Pernilla och fixa lite saker till vårt nya projekt på jobbet. Kommer nog bli kul och hoppas på en succé! Senare ikväll träningen med A-truppen. Sista tävlingen innan tävlingen på söndag! Ojoj. Kommer bli sjukt kul. Vill bara säga till alla er att ni är bäst!

STHLM MED AFFÄRSKVINNAN

Måste säga att pengarna var de som var mest flitigt använda om man inte räknar benen och alla tusentals steg vi har tagit dessa två dagar. Kameran var en av de som vi faktiskt snålade med. Men 77 bilder av flumm fick vi iallafall ihop. Och här är en av dem. Nu ska vi slappa lite framför tv:n och sen sängen. Ikväll får jag sova i den stora sängen. Jippi till mig. Byxdressen, Gina Tricot 399 riksdalen. Bok, Åhlens 79 riksdaler. God natt och sov gott. Imorgon hotellfrulle igen! ♥

AS TAGGADE

Vi tycker inte riktigt om att de är vänstertrafik utanför hemköp! Vi eller iallafall jag trodde att vi bodde i Sverige och sist jag kollade så vare fan högertrafik. Inte lätt att vara från Norrland.

JAG BLIR SOM EN LITEN FLICKA DÅ DU LER MOT MIG

Midsommar 2010. Vill tillbaka för då hade jag dig vid min sida. Behöver bara åka tillbaka till söndag, är de så mycket begärt? De tycker inte jag iallafall. Jag borde få. Jag är en snäll flicka. Snälla Flickor borde få..  Jag tycker snälla flickor borde få. Jag får iallafall chicken nuggets till middag/kvällsfika. Så snäll är jag.

RSS 2.0