ALEXANDRA

Min vän alexandra har stukar fyra fingrar och är ovanligt glad ändå och ni säger att jag är konstig!?
Studsmattan kom hem idag också. Sjukt roligt. Kände mig som en sju åring på julafton. Skön känsla må jag då säga att de var. Så nu kan de ju som inte bli så mycket anat gjort än att hoppa. Och de ska jag göra nu så ha en bra kväll :)

HOPPAS PÅ HOPPA

Känner mej som en 5 årning. Jag är så sjukt sugen på att hoppa studsmatta. Jag kan inte fatta. Men de måste ju vara därför att de inte finns någon som jag verkligen verkligen vill. Men jag ringde till pappa idag och sa att jag ville att han skulle köpa den så vi får ju se om han kommer hem med ett stort packet. Då sa jag att jag skulle bjuda på middag. Ikväll är de träning också. Fick nyss sms av piff :) TAGGA!

GULA BLOMMOR


Nu ska jag och frida ut och spela brännboll. Eller ja, spela och spela. Men ni fattar vad jag menar. Grillade igår förresten. Grymt gott. Nu är de verkligen vårkänslor. Bara man får börja äta mjukglass. Då blir de ännu bättre. Riktig sommarkänsla.

EN RIKTIGT VÅRDAG!

Var på skolan idah för att de var öppet hur. De var väl sådär, inte så många som kom och inte så värt. Men de var iallafall fint väder. Och de var ju tur de.Annars vet jag inte om jag hade kunnat stå ut med häxan.

Var ute och cylkade med Frida idag och mina gladiatorskor. Verkligen riktig sommarkänsla! :)

SOMMAR


Åh jag ha sommar och va brun och fin!

TANDLÄKAREN

Idag så var jag hos tandläkeren och för er som jag känner lite bättre så vet ni om att jag har en framtand som är missfärgad. Men inte så länge till. Var och gjorde en blekning idag som man gör från insidan av tanden. Så jag har alltså tagit bort rotfyllningen och fyllt de med blekmedel och sen så ska jag ta bort de om en vecka och förhoppningsvis så kommer man inte längre att tänka på att jag har haft en tand som är missfärgad. Och de måste jag säga känns sjukt skönt!
Tack för dagens tandläkare som kan göra de.


Jag bjuder på att de ser ut som om jag har gula tänker på bild ett. Men visst kan man se skillanden redan efter första dagen. De tycker jag iallafall och de är ett väldigt stort plus. Och för er som inte ser då så är de vänster framtand som är typ blågrå.

SÅ DE KAN SE UT!


Mammas Linne Lindex
Bälte Gina
Örhängen Ur OCh Penn

GLAS GLAS GLASÖGON

Glasögon:
1. Grönrandiga solglasögon
från Mywardrobe.com, 1 690 kr.

2. Rosa, stora solglasögon från 80spurple.com, 80 kr.

3. Orangeröda, runda solglasögon från Topshop.com, 200 kr.

4. Orange, sportiga solglasögon från Clawmoney/80spurple.com, 1 500 kr.

5. Fejdade retro-solglasögon från 80spurple.com, 80 kr.

6. Grönblå retro-solglasögon från 80spurple.com, 80 kr.

7. Kattögonsformade solglasögon med gula skalmar från Topshop.com, 200 kr.

8. Gröna plastglasögon utan glas från 80spurple.com, 110 kr.

9. Röda solglasögon från LaGarconne.com, 1 260 kr.

10. Neongula, Wayfarer-inspirerade solglasögon från Fredflare.com, 60 kr.

Gillar skarp nummer 8 men de är aldrig sånna som jag skulle kunna ha på mig, eller?

Idag så ska jag bjuda lilla Sara på middag hemma hos mig! Sen måste vi verkligen bli klar med vårt projekt och företagande arbete så vi kan ha kvar Åke på våran sida. Hehe, de kommer säkert att gå bra. 
Träningen igår, gick bara bra. Vi har ju som börjat strömma på riktigt nu och de ser ju ändå bra ut. Fast vi måste bara få bort alla pass så tror jag att de kommer att bli kung. Tycker att de är sjukt roligt att tagga träning innan de är tävling. De blir som en helt annan känsla i hela hallen. Sjukt skön känsla! Så jag är super taggad på RM och de känns inte som att jag har så mycket annat innanför pannbenet än just RM så ni får säga till om de bli mycket om de. Men gymnastik är ju de jag brinner för och tycker ni inte om de så kan ni ju sluta läsa min blogg. :)

Och så till dagens fundering. De finns så mycket som jag funderar över. Men idag så vart de just, Glasögon och därför dessa ovan. Mest undrar jag som över 8 där som jag tykcer är skit snygga. Hur i hela vida världen kan man se nått. Hela världen bli ju grönrandig och de borde vara jättejobbigt för ögonen även om man inte tänker på de. Och sen hur i hela fridens namn kan de där vara skyddande för sol? Man måste ju som bara ha dom för att de är snygg eller? Någon som har dessa glasögon och kan svara på mina fundering så vore jag tacksam. Annars blir de inte så mycket gjort om jag bara går omkring och funderar. (Och visst de blir inte så mycket av annars heller men ni fattar!)

Puss på er och ha en bra dag!


SÄNG

Yey me! :) Jag har köpt en ny säng. Gud så skönt. Har som alltid haft en 90 säng och ja, man hör ju inte så mycket bra om den sängen. Men nu jävlar. En 120 säng kommer hem till mig i helgen. Så skönt. Och inge mer prat om att moin säng är för liten. Yes! Frågan är bara om de kommer att rymmas i på rummet?!

SÅ SER MAN UT


Linne Åhlens
Kofta Gina
Svarta jeans Cheap monday

SOMMAR OCH BALLERINASKOR

Förstår inte hur jag kan tagga RM så mycket som jag gör. Jag tror mest på att de är tågresan som jag taggar. Jag saknar som Halmstad. De var så sjukt kul! Och sen så är de ju som en bonus om de skulle gå bra på RM. Men de känns jättebra. Så jag hoppas på att jag inte blir sjuk eller någonting. De lyckas jag alltid med. Antingen så blir jag sjukt typ en dag före och sen så bryter jag ihop för att jag tror att mamma inte kommer att släppa iväg mig och sen bryter jag ihop en gång till då jag är på tävlingen för att jag är så slut och jag kan inte göra så mycket som jag vill. Men denna gång så ska jag verkligen inte bli sjuk.

Haha, jag har typ suttit och tänkt att jag ska bli sjukt nu för då blir de ju en mindre chans att jag inte bli sjukt då vi far. Eller så kanske den blir större. Hm, ännu en fundering. Tänk om man kunde hitta ett piller som man kunde äta och sen så vart man aldrig sjuk. Jag ska uppfinna de! Jag bor ju i umeå. Universitet är ju tydligen bra så då kan jag ju vara där :)

Nej nu vill Jessika ha datorn. Hon ska få lämna in bloggen och de borde jag också göra men jag tror att jag gör de imorgon eller ikväll. Fast ikväll är de ju träning så de får nog bli imorgon. Ha en bra dag! Även fast de inte är sol.
MEN JAG HÄR ÄNDÅ BALLERINASKOR. NU ÄR DE SNART SOMMAR!


PUSS

♥ Gratulerar Jessika Ahlenius! ♥


SÅ BOKSTÄVER

JAG FÖRSTÅR INTE DE HÄR MED STORA BOKSTÄVER. ALLA TROR JU ATT MAN ÄR SUR ELLER ARG, SKRIKER ELLER ÄR FÖRBANNAD DÅ MAN SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER. MEN JAG TYCKER ATT DE ÄR ROLIGT. INTE FÖR ATT DE ÄR NÅGONTINGT SOM JAG KOMMER ATT FORTSÄTTA MED MEN JAG VILLE SOM BARA HA DE SAGT.

SUPERFOTOGRAFEN ELLEN!


Elin, Maria och Rebecka + Ellen bakom kameran. ♥

FOTO


Bild från då jag och Åsis var ute och tog kort.

Tog kort med Ellen, Maria och Rebecka idag. Mycket mycket roligt. Men man kan ju inte ljuga! De var väldigt kallt. Så jag hoppas på att de blev bra kort. Kommer förmodligen in kort sen. Ellen du har säkert gjort ett superjobb.

Ett Plus Ett Blir Tre


♥ Idag ska Åsis och jag ut på äventyr i lilla Holmsund ♥


Vad Blev De Av Solglasögonen!


Inge solglasögonsväder här inte.

Okej. På riktigt nu. Vad hände med vädret? Varför kan de inte bara va sol. Och varför måste de va så kallt ute till havs så att de blir dimma här. Just hos mig? Vad heter guden som har hand om vädret. Nämen vänta nu Elin, de här kan du.
MODERNATUR hjälp så att de blir bra väder!

De Kan Ju Inte Finnas Med Ordet Valp I Alla Rubriker?


Leker, Sover, Bajsar, Kissar, Äter, Leker, Sover, Bajsar, Kissar, Äter!

Valpfeber.. Kan De Vara Farligt?

Åh den busschaffören!

Blir inte mycket av dessa dagar. De enda jag har  i huvudet ör vaplar, valpar, valpar. Men jag har hunnit och köpt mig gladiatorskor. Hehe, jag och Frida. Vi köpte två par. Så vi kan dela på dom för vi har samma storlek så då vart de som två flugor i en smäll. Nu får man ju bara hoppas på att de inte blir bråk om vilket par man ska ha. Haha, skulle bara så typiskt oss. Åh nu kom jag på mig själv att bara sitta och titta på dom små liven.

Skor, skor, skor!

Glassfunderingar

De här med glass de är ju jobbigt. Varför ska de finns så många sorter. Visst de är ju bra! Men de är ju inte lätt att välja vilken man vill ha. Och sen så tycker jag så här. Får man bara köpa en glass? För jag tycker att de blir för lite. Och de kan ju bero på att jag typ äter hela tiden och har en snabb vad de nu heter. Men är de okej att köpa två glassar samtidigt?

Valp-update

Ja jag har inte mycket annat i huvudet än valpar och jag känner att jag ska dela med mig lite!

Sjukt söta! <3

Valp-update

Sötnosarna kommer på torsdag :D

Valp-update

Fick höra att förhoppningsvis så kommer vi att ha vaplarna hemma hos oss på påsklovet. Och då satt jag och mamma och disskuterade vars vi skulle ha dom. Och självklart så kom ju mamma på den smarta idéen att vi skulle ha dom inne på mitt rum och de kan man ju verkligen, verkligen inte tacka nej till. Så nu ligger jag bara här och längtar till påsk och hoppas på att få ha de små liven här då. Ah, jag taggar till tusen! Puss

Andra April Tvåtusen-nio


Första gången jag kunde cykla på asfalt hela vägen till träningen.
JAG KÄNNDE LYCKA!

De Blir Bara Mindre Och Mindre Vitt Ute.

Drop drop drop. Nu töar de som bara den. Snart så är de sommar! Jag längar verkligen tills

-Man kan cykla till träningen i bara träningskläderna och en tröja utanpå och självklart i flip flops
-Man kan köpa sommarkläder som man senare kan ha utan att de blir kallt
-Man kan sitter ute en sen sommarkväll och kolla då solen går ner
-Man kan ligga ute och skola i timmar
-Man kan vara på ulvön
-Man kan sitta i båten och bara mysa till de gungade vattnet


RSS 2.0