MYCKET NÖJD MED MIN DAG

Vart en kort dag idag. Hade bara en lektion idag på skolan och sen så var Lisa fortfarande sjuk så då fick vi fara hem. Underbart. Så jag och Jessika fick åka med Linn in till stan och sen vart det en riktigt fin dag på stan. Det vart en Hulken t-shirt från HM herr för 149kr, en klänning på JC´s rea för 90kr (en krona till röda korset), ett baslinne på Gina för 100kr, även där en krona till röda koret tror jag. Och sist men inte minst en tröja från Stadium för 699kr,men tur för mig så hade jag presentkort där på 500 kr så då vart den inte så dyr. Så jag har gjort många bra köp och tjänat in 500kr för att jag köpte på rea och för att jag hade presentkort! Jag är stolt över mig själv! Men nu blir lugnt på stanfronten ett tag :) Men jag gillar de!

VALP



Valparna har hunnit bli två veckor nu. Sjukt söta :)

JESSIKA ÄR ETT MANGOMONGO!


JESSIKA MOBBAR MIG. HON KÖR IN TOMAS STOL I SIDAN PÅ MIG! SNÄLLT JESSIKA SNÄLLT! HUR KUL TROR DU ATT DE ÄR. HELA VÄRLDEN SKAKAR JU! DET ÄR INTE KUL! JAG SKA SÄGA TILL MAMMA! HON KOMMER VARA PÅ MIN SIDA. ÅH BAJSA NER DIG JESSIKA. SATAN SÅ OMOGEN DU ÄR!!!!

ELIN TYCKER OM MIG HIHIHIH //Jessika

10 01 21

Träning ikväll. Ja jag vet inte, taggen finns inte riktigt. Men de löser sig.

Sitter på skolan med Jessikas dator och väntar på att Lisa ska komma och ge oss våran uppgift så att vi kan få fara hem någon gång. Hoppas på tio i tre men man ska aldrig vara säker.

10 01 20

Godkväll lill-lördag. Hade lite tråkigt ikväll så jag ändrade äntligen min design. Hoppas ni också tycker om den! Nä nu ska jag vänta på min prins och sen blir de kanske en film och lite mys innan man måste krypa till sängs. Godnatt på er!

KITTELFJÄLL



En helg i Kittel. Mycket trevligt!

100113 13.54

Svar: Nä Nadja, vi har inte sålt Lizzie men hon är hos uppfödaren då hon har vaplar.

TACK FÖR MIG!

 

 





FÖRSTA VALPBILDEN


TOTALT SJU VALPAR

Fyra tikar och tre hanar :)

VALPAR

Kom alldeles nyss från Cirkelgatan där det just nu håller på att komma valpar. Underbart. Då vi var där hade Lizzie fårr två tikar och det var fler valpar påväg!

THE HILLS



EN UNDERBART VACKER BUKETT MED 17 STYCKEN ROSA STORA ROSOR FÅR FÖLJA MED MIG HEM IKVÄLL.



Säg tack nu Elin
TACK!


TOSSI

Åh gud så jag frysen om mina fingrar. Kan knapp skriva. Inte okej. Det är så satans kallt på ölunds blommor så att det är helt sjukt. Och kissnödig är jag också, men skulle jag väl gå dit så skulle det antingen komma en kund eller ringa i telefonen så jag tror att jag avstår, och dessutom så riskerar man fan att få urinvägsinfektion om man ens skulle tänka tanken på atT dra ner byxorna. Så inte okej, men snart lunch, då ska jag lyxa till med en liten kebabtallrik. Jag förtjänar den. Och den förtjänar mig!

HM.


Saknar mig själv, kan man säga så?

NY DESIGN

Nu vart jag less på min fina rosa design på bloggen så nu ville jag vara lite mer neutral tills jag har kommit på vad jag egentligen vill göra! Men jag hoppas att de funkar. Idag är det jobb och jobb och jobb som gäller och sen blir det att fara till morfar som dagen till ära fyller 71 år tror jag om jag inte missminner mig. Det blir nog trevligt med lite tårta osv.

KANSKE EN BULLE I UGNEN.

Idag vart det en lång sovmorgon och sen blev det en sväng ner på EM för att kolla på en byrå. Sen bestämde vi oss för att vi skulle gå och köpa cholkad så att vi kunde göra en kladdkaka med chokladöverdrag. Så nu står den i ugnen och blir fin och god och snart kommer det att dofta chokladkaka i hela lägenheten. MUMS!

HEJ 2010




VALPAR



Nu är det valpar på gång igen. Lena hämtade en tjock Lizzie idag :)

TVÅTUSENTIO FÖR FAN.


NYÅR TACK.

RSS 2.0