SATAN SÅ SMART CYKELTJUVARNA I HOLMSUND BÖRJAR BLI. MAN MÅSTE JU BÖRJA SE UPP FÖR DE HAR JU TYDLIGEN EN HJÄRNA DOM OCKSÅ.

Vilket skämt. Idag efter träningen så ska jag gå ut till min kära cykel och cylka hem. Men tror ni att jag skulle kunna klara av de. Nej de gick inte för de var någon jävel som hade satt fast ett lås på cyklen. För jag hade ju inte låst den. Så då vare nån smart cykeltjuv som tänkte eller trodde att jag skulle lämna kvar cykeln så att han/hon/den eller det skulle kunna komma tillbaka och bara öppna sitt eget lås och cykla hem på min cykel. Men den gubben gick inte. För jag var smartare än så. (De kunde ni inte tro, knappt jag..) så jag gick in och bad att få låna en avbitare.
Så nu sitter låset fast på min cykel. Avbiten och väldigt fin. Funderar på att gå och sätta upp den lapp på storsjö och hänga låset bredvid och skriva.

"TRODDE NI ATT JAG VAR SÅ DUM!?"

Men jag vet inte. De kanske är lite uppkäftigt. Men roligt hade de varit att se minerna på dom som hade gjort de om de fick se lappen. Men de får bli i mitt nästa liv :) Nä nu ska jag gå och göra nå vettigt. Kanske spela tetris eller nått.. HAHA, men vi hores och slynes. Puss

SKOLA

Imorgon äre skolan som gäller igen. Har varit väldigt skönt med praktiken. Men de ska bli roligt att komma tillbaka til alla igen. Saknar er!

FRIPPAN


Lite smakprov. KOmmer bättre bilder snart :)

KIRRAT FRIPPAN

Vart ju att fara och fixa frippan igår. Hanna tyckte att jag såg för snäll ut. Och de kanske jag gjorde vem vet.. Men de kan man ju inte säga nu iallafall. Nu ser jag verkligen inte ut att vara den lilla ängeln som jag igentligen är ^^
Eller hur vare nu. Skulle verkligen kunna säga att de här är mer jag. Så jävla nöjd med frippan. Kunde inte ha blivit bättre. Dock så har jag inga bilder ännu. Men jag lovar att de ska komma in så fort som möjligt. Men jag kan ju försöka förklara.

De vart då en café brun färg i hela håret. Plus två JÄTTE röda slingor. En i luggen och en i underhåret. Så för att de skulle bli maximal effekt och för att man skulle se den röda slingan i underhåret så bra som möjligt så blev de så att vi klippte upp de jättemycket där bak. Och jag som sa att jag skulle spara. Hehe, de funkar inte i min värld.
Men jag är så lävla nöjd så de gör ingenting!

MIN ANDRA HALVA


Du är för bra!

MITT LIV HAR DÖTT

Jag har varit gymnast sen långt innan jag ens kunde börja gå. De här alltid varit min dröm. Att få va så bra som de är på tv. De har var helt underbart varje gång man skulle till träningen även om man inte alltid hade haft de bästa av tränare. Jag har haft mina motgångar och mina framgångar som har gjort mig till den människan som jag är idag. Jag har alltid varit stolt över att kalla mig själv gymnast även fast man kan få vissa kommentarer. På gympan var allt underbart. Fram till IDAG!

Idag föll min värld samman. Hela mitt liv försann. All min styrka. All min kraft. Ingenting finns kvar och jag vill inte återvända. De var min fristad och nu är de min värsta mardröm..

FLICKAN SOM LEKTE MED ELDEN

Igår vart de så att man for på bio. Jag, syster, Markus och Crille. De blev flickan som lekte med elden och de var grymt bra. En av de bättre svenska filmerna faktiskt. Ett måste innan man faller i graven. Åh hon som spelar Lisbet Salander. Helt underbar tjej. Skulle jag bli lesbisk så skulle jag fan ta hon!

FRIPPAN

Färga håret på torsdag. Då kommer jag till dig Hanna :) Nå fränt vill jag ha tack. Men jag vet inte riktigt vad men de löser sig säkert. Tagga träning ikväll flickor.


PARTY MED DIG MARRAN ÄR ALLTID UNDERBART


-Elin jag är längre än dig!

GRÄVA


Vi grävde och vi grävde och vi grävde :) Åh vad jag längtar tillbaka till den dagen då vi fatiskt hittade igen våra armband. Helt sjukt. Ett år hade de legat i sanden i den vattenflaskan. Inte flyttat sig någonstans och så helt plötsligt hör man ljudet av krossad plast. Aldrig har jag varit så glad som då vi hittade igen armbanden som vi hade grävt ner för ett helt år sen! Underbar känsla!

TAGGAT

Tagga imorgon pojkar och flickor.. De kommer bli grymt. De är jag fan torsdag! Vad ska man ha på sig?

ÄLSKLING


Älskar dig av hela mitt hjärta!

VILL ALDRIG FARA BORT


KLASSSSSEN VARS ÄR NI



Åh, jag saknar min klass! ♥

JAG VILL TILLBAKA


UPPDATERING!

Uppdatering fran Mallorca. De ar helt underbart har med sol sol sol och massor med bad.
Vi har val inte haft de sa latt men de loste sig. Vi hade en kackerlacka i vart rum och vi stog pa sangen med en sop i hogsta hugg och forsokte doda den. Skrek och hade oss gjorde vi ocksa. Maste har hort och sett valdigt roligt ut :) Men nu kan vi inte sitta inne langre. Ut och steka i solen ar de som galler hela dagen lang!

Ikvall blir de att grava ner nya armband. Underbart!

GAH PANIKEN

Kan inte fatta att jag far idag!

MÄNNISKANS BÄSTA VÄN.


JAG ÄLSKAR PRAKTIK

ÅH! Lycka. Helt sinnes så roligt de är att ha praktik. OCh de bästa av allt. tjänar ju fan på de. Nyss kom de in en kund som skulle köpa blommor men han skulle inte betala för de för de va någonting som Sverker ville att han skulle göra så få fick jag 100 kr istället för att jag fyller år imorgon och för att jag skulle utomlands! Helt sjukt underbar människa. :) TACK DU SNÄLLE MAN.

SNART 18 HELA ÅR I DENNA VÄRLD

Oj oj nu närmar de sig ska ni vet gott folk. Nu är de mindre än 24 timmar kvar till lilla Elin blir stor flicka. Kan ni tänka er. Att jag, lilla jag, kommer att bli så stor. 18 hela år har jag levt i denna värld och varit med om så sjukt mycket. Både bra och dåligt. Men de är så de kan vara. Livet är ju en dans på rosor som dom brukar säga. Och man måste vara medveten och att taggarna kommer att komma så småningom. Men jag trivs. Jag skulle inte vilja va någon annan. Jag kan säga de rakt ut. Jag är nöjd med att vara mig!


RSS 2.0