JAG HAR HAFT EN BRA MIDSOMMAR


DEAR JOHN


Efter ca en timme i solen ska jag nu lägga min och se Dear John.
Nu vill jag va frisk.

BAL


Partyida och partypelin!

STUDENTPRESENT

Två av allt underbart jag fick igår, det första är ett armband från min älskling och det andra är från farmor och farfar. Jag är väldigt nöjd med gårdagen.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!


BRÄNNBOLL + ROCK = UNDERBART

Snacka om att vi är bäst på skolan eller vad, kanske inte riktigt i brännboll, eller ja vi kom ju faktiskt tvåa men i klädvalet så är det verkligen ingen som kan slå oss. Satan så snygga vi va!

STUDENTMIDDAG

Ikväll var det studentmiddag på skolan. Mycket bra underhållninge, bra sällskap och mat. Nu är det bara två dagar kvar, imrogon ska vi klä vagnen. Det kommer bli snyggast på stan

DAGEN KÄNDIS

Nämen titta, SHREK! Snacka om coolt.

STUDENT

Nu ör det bara tre skoldagar kvar och sen kommer dagen man väntat på i tre hela år! Studenten. Ja tack.

BALEN 2010



SMYGTITT

Jag vart Hannas rockbrud böter baldrottning i frisyren. Hur slutade de? Kom och kolla på alla som går på balen mellan 17 och 19 då vi glänser som stjärnor på röda mattan! ♥

RUBRIK


Skitsnygga bilder eller vad! Hittade dom på farfars dator. Första måste vara från i vintras och den andra är från egypten.
Nu var solingen avklarad. och blåbärspannkaka hos farmor, MUMS! Nu bär det snart av till stan för att möta upp lilla marran coh sen Holmsund för att fixa frippan! Toppen, lite avklarade saker att bocka av på listan.

RSS 2.0