DAGEN KÄNDIS

Nämen titta jag och Zac Efron. Snacka om coolt!

IMORGON ÅKER JAG HEM

Massor av kläder och lite överraskningar också.
Jag är glad iallafall men jag tror varken att plånboken eller
resväskan håller med! (A) Men jag ska klara det!

JAG OCH JOHNNY DEPP, SNACKA OM COOLT

Ja, snacka om mycket kändisar idag asså. Fick inte bara hålla i Johnny Depps staty utan jag fick även hans nummer, hans och Zac Efons, Brittans, Barak Obamas och till och med Albert Einstiens! Jag är mer än nöjd.

MIN PLÅNBOK BLIR MINDRE OCH MINDRE

Det jag köpt på en månad i England ÄN så långe.
Idag köpte jag dessa underbara shorts på Zaras för 19.99 pund och då vi var på Longleat så köpte jag min första slips. Elefantslipsen. Underbart. Imorgon ska jag och Jessika Ahlenius fara på europas största köpcentrum och bara shoppa loss. Ja tack!

LÄNGTAR

Jag vill hem nu, längtar som fan...

BLOMMOR BLOMMOR


HALLON, UNDERBARA HALLON


6 DAGAR KVAR



Idag målade vi. Jävligt roligt, sen massor med vattning och lite prissättningen.

BLOMMOR


JESSIKA KAN INTE RIKTIGT DET HÄR MED BOKSTÄVER


ÅTTA DAGAR KVAR

Två dagar med stålande sol och inga moln på himlen. Underbart, man börjar ju till och med bli lite brun. Ikväll är det kockarna Elin och Jessika som ska laga mat. Faitas, och sen blir det hallon och glass till efterrätt. Gott. På fredag bär det av til London och sen är man hemma på måndagen efter de. Känns skönt att få komma hem snart.

ELEFANTER KAN MAN ALDRIG FÅ NOG AV


Sötaste elefanten någonsin, jag är kär på nytt. Men den är alldeles för stor för min resväska och alldeles för tung.
Det tycker jag inte om.

KÄNNER OSS SOM OROLIGA FÖRÄLDRAR, TITTAR EFTER BILEN VARJE GÅNG NÅGON KÖR FÖRBI OCH HOPPAS ATT DE ÄR DOM SOM KOMMER HEM

Dom som vi bor hos här i England. John och Lee är försvunna. Eller ja, igår då vi kom hem efter jobbet så var det igen hemma. Men vi tänkte väl bara att dom var ute och handlade eller nått. Tiden gick och klockan vart kanske 21.00 Fortfarande ingen hemma. Ny tanke, dom är säkert på pubben med sina vänner, Klockan 23.30 låg jag och Jessika i våra sängar och fortfarande inga husägare hemma, Fortfarande samma tanke, som är på pubben. Vi gick och la oss. Imorse, FORTFARANDE INGEN HEMMA? Säkert har dom varit på korgen och sovit över hos någon för att dom va för full, men vänta, Lee är ju gravd, hon dricker ju inte. Ny tanke, tänk om hon föder, tänk om dom har krockat och är döda, tänk om dom ligger i ett dike och ingen vet vars dom är, tänk om hon verkligen har fått ett litet barn. Kommer dom komma hem någn gång? Just nu har dom varit borta i 17 timmar...


DAG NUMMER 19 SAMMANFATTNING

Idag så har vi jobbat i affären hela dagen. Det var väl inte så roligt som vi trodde att det skulle vara men lite roligt fick vi väl göra. Vi packade upp några orkidéer och sen prissatte vi några varor, tog in massa kundvagnar från parkeringen och sen dammade vi av hela jävla affären. Men de var en bra dag, vi fick fish and chips och spelade massa kort. Nu sitter vi här i vårt mörker och ser tv och sitter vid datorn. Ikväll grillade vi mashmallows igen, gott. Nu börjar vi bli riktigt bra på de här med att grilla asså.
Tummen upp för det!

Saknar alla där hemma så jag vet snart inte vad jag ska ta mig till.
Nu är det bara 10 dagar kvar.


DAG NUMMER 19



DAG NUMMER 18

Idag har jag och Jessika jagat höns, snacka om roligt. Nu har jag massor med rivmärken fulla armarna för hönsen var ju vingklippta och de gör ont kan jag lova då dom flaxar runt i panik då man håller dom i fötterna, men de var lätt värt de :) Bilder kommer imorgon.


HAN LEVER TROTS EN MINDRE VATTENSKADA.


KUNDE DU INTE DÖTT OM TVÅ VECKOR!?

Inte okej. Först trodde jag att den var död, sen testade jag ladda den med min underbara laddare. Funkade inte. Nu testar jag Lee´s Ipods laddare. Den blixtrar till, blixtarade lite till, fick hopp och sen svart! Svart, hur kan någonting funka då den är svart?


GRILLEN

Efter kanske tre fyra försök då jävlar gick de. KUNG!

DAG NUMMER 16

Lediga idag ingen. Men jag och Jessika klagar inte.
Blev glass idag och ikväll blir det grillade mashmallows ute i solen.
Bara 13 dagar kvar nu. Snart snart. ♥


LÖSHÅRET



Så här har det sett ut de tidigare gångerna som jag haft löshår. Snart åker det på igen, och sen får det sitta i tills studenten. Den första juni ska jag till Hanna så ska hon få sätta in det, färga både mitt hår och löshåret och klippa till det. Kommer bli skitfint. Taggar till jag kommer hem och ska få bli fin. Nu ser mitt hår ut om ett fågelbo med massor av olika färger och orange slinga där bak som en gång i tiden var lila.

DAG NUMMER 15

Lediga idag som sagt. Kanske blir en ledig dag imorgon också för det verkar som att det är ingen som kan komma och hämta oss imorgon heller. Men jag kan inte säga att jag och Jessika klagar. Vi har gjort tillräckligt med gräsrensing så vi skulle kunna vara lediga i ett eller två år utan problem. Men vi får se hur det blir.

DAG NUMMER 15

Jaha idag vart man ledigt. Ganska skönt. Nä, vem fösöker jag lura, klart att det är skönt, jätteskönt. Vart något missförstånd igår om vilken tid vi skulle bli häntade så Mike sa att vi kunde få ledigt idag. Troligen för att ingen kunde komma och hämta oss. Ingen hade tid. Men jag och Jessika klagar verkligen inte. Nu ser vi Hitta Nemo och snart är det dags för tacos. Toppendag faktiskt. Nu är det bara 14 dagar kvar till jag får vara tillbaka hos min älskling. Saknar alla så mycket. ♥


TÄVLING?

Hallå vad hände med A-truppen, skulle det inte vara tävling i Hörne idag? Hur gick det? Var ni ens med? Jag tillhör faktiskt fortfarande laget!

MIN TRE RÄTTERS MIDDAG DÅ JAG KOMMER HEM TACK.

Förrätt: Löjrom på macka
Varmrätt: Krocketter, grillad halomi,
majskolv och fläskfile och till de serveras självklart bea
Efterrätt: Grillade bananer med choklad
Mamma har sagt att man ska säga tack efter maten.
TACK!

DAG NUMMER 14

Mer bilder från då jag och Jessika var på Longleat
och Stonehenge igår med Roger och frugan.
Känndes som att dom var våra mor och farföräldrar.
Men det gick bra, vi fick se Lejon, Tigrar, Giraffer,
Vargar, Noshörningar, Zebror och massa annat
skoj. Vi fick tillochmed se Lord Bath, som ägde hela
Longleat. Kanska coolt! Idag och ikväll blir det bara
att ta det lugnt. I eftermiddag blir vi ju själv så då
kan vi springa runt naken om vi vill :) Underbart!

DAG NUMMER 13

Mer bilder kommer imorgon. Men dagen har varit underbar!
16 dagar kvar tills jag får vara i dina armar ♥

DAG NUMMER ELVA

Tack för alla svar jag fick på min fråga. Nu känner jag mig verkligen mycket smartare. Eller hur vart det nu? Idag har det varit en tråkig dag med lite bilder. Dock har dagen ändå gått fort. Imorgon ska vi vara med fiskarna hela dagen. Så då kan man tillochmed ha jeans på sig. Det kommer bli skönt. På lördag kommer vi att fara på någonting som jag inte vet vad det heter. MEN jag kanske kommer att få se ELEFANTER om jag har rktigt riktigt tur. Jag hoppas verkligen
♥ Saknar alla där hemma. 18 dagar kvar nu.

VAD FASEN ÄR DET HÄR?


DAG NUMMER TIO


Idag har vi målat bänkar. Det är typ det roligaste vi gjort på hela praktiken hitintills. Dom vart väldigt fina och jag ock Jessika har färg på byxorna. Men då ser man ju att man ha jobbat iallafall.
OCH DET ABSOLUT HEMSKASTE SOM HÄNDE IDAG!! De hade tagit bort all glass från glassdisken och ställt de ute i solen. Hur kan man göra någonting sådant. Dom kunde ju för fan ha bjudit dom som ville ha. Jag kunde ha ätit upp en hel kartong!!
19 dagar kvar. Saknaden är stor.

20 DAGAR KVAR

Jag saknar dig älskling ♥

DAG NUMMER NIO

Igår fick jag och Jessika vara med fiskarna. Det var riktigt roligt även fast vi inte han göra så mycket. Men på fredag ska dom få massor med leveranser på fiskar så då ska vi få vara med dom hela dagen. Väldigt roligt! Idag har vi gjort massor med orgäsränsning och sen så har vi satt potatis.
Ikväll ska vi läsa ut linas kvällsbok ett och ta en varm dusch. Skönt

DAG NUMMER SJU

ÅH! Jobbiga unge sluta slå på bröllopsballongerna. Hur roligt kan det vara på en skala mellan ett och tio att stå och slå på ballonger. SLUTA UPP MED DE! Men tror ni att hon fattar svenska eller lyssna på mig. Nja skulle inte tro det. Hoppas hennes far John kommer snart och säger att hon ska sluta. Eller hon kanske fattar att det är jobbigt.
Aja, inte bry sig om henne längre. Igår så var vi på Kina restaurang med denna underbara familj som vi bor hos. Det är fan svårt att äta med pinnar men jag klarade det till slut. Sen var vi på Engelsk pub för första gången. Det var helt okej. Vi lär nog gå dit någon fler gång. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, tittat på allt som jag vill för att hålla mig uppdaterad hemma, typ vk och aftonbladet och självklart alla bloggar. Är inte så förvånad att det bar bombhot på grubbe men de är sånt man får leva med. Tror jag ska gå och ta en dusch! Ja, det gör jag.
PUSS SVERIGE
Älskling jag saknar dig så otroligt mycket
Jag vill bara ligga i dina armar och känna din lukt och din värme
22 dagar kvar


DAG NUMMER SEX

Hej alla i sverige. Nu ar allting mycket battre. Vi har bara ett problem nu och det ar att internet funkar inte pamin och Jessikas dator men dom som vi bor hos ar sa snalla och lanar ut deras datortill oss. Mycket snallt. Jag tanke ge er en bildbomb for det ar ganska jobbiggt utan det tre sista bokstaverna.





 


DAG NUMMER TVÅ

UNDERBARA MÖGEL MIN VÄN.

BAJS, vill inte va här längre, just nu vill jag bara hem oh ligga under ett täcke i flera dygn.

DAG NUMMER ETT

Nu sitter vi här på McDonalds. Jag och Jessika. Vi har ca en timme till på oss innan planet går till England så vi sitter bara och tar det lugnt. Lite pirrigt är det men det kommer nog gå bra, efter allt pepptalk så ska det ju inte gå annat! Annars är det bra, Jessika kan inte prata men det kan dock jag och vem ska jag då prata med om Jessika knappt svara? Ett problem av högsta grad som MÅSTE lösas. Teckenspråk? Nä nu måste jag öva min engelska tills jag sak prata med David, pirrigt att bli hämtad av praktikvärdens son (som vi fantiserar är snygg, ingen bränna, lång, krulligt blnt hår) Mums. Puss på alla därhemma!



RSS 2.0