PA100

PA100 redovisningar hela dagen idag. USCH! Om bara Håkanbråkan kunnde fatta att man inte ville ha en och en halv timme lunch. Om vi inte hade haft de så skulle man ha varit klar nu och man hade fått fara hem. Men nä.. inte de. BAJS

HOLMSUND IN MY HEART

Träningen ikväll gick ändå bra! Faktiskt bättre än vad jag trodde och samma sak med dansen. Klart man kan ju alltid bli bättre! Kung att Najda kom idag också och körde en grymt bra hansvolt frivolt ;D Sånt gillar vi. Nå nu är det bara att tagga upp till tävling på söndag. Storsjöhallen 12.30. Kom och titta, tjejor i tajta dräckter och killar i linnen och massor med muskler. Och så kör vi helt sjuka grejor! Kan det bli bättre?

ME

Sista träningen innan tävling :) Hoppas allt sitter ikväll! ♥

SKOLA

Tror att jag ska vara så duktig så att jag ska gå hem idag. Faktiskt. Även fast jag har världens värsta träningsvärk så ska jag försöka. Jag ska göra mitt bästa. Och jag tror att jag måste få igång benen på nått sett så att jag kan göra någonting på träningen för nu ser det ut som att jag har bajs i rumpan då jag går. Nämen de är nära.
Nu sitter jag bara och väntar på att börja så jag kan säga hur jag ligger till i PA100 så jag kan gå hem sen. Men jag har fått mycket gjort idag. Alla traktorfrågor *HOST* och sen så är naturkunskapen klart också. Det är bra gjort Elin!
HANDSTÅENDE
RONDAT
PA100 bilderna som jag kommer att använda mig av
Modell: Julia Löfgren
Foto: Elin Lindwall

WORK

Tack för att det iallafall är lite mer kunder än sist! Idag hade jag tillochmed kö! Hör och häpna!


TULPAN


JAG ÄLSKAR


J a g ä l s k a r b i l d e r

ARBETE

3 kunder på en hel dag! Aja, jag kan ju då säga att jag inte lider av arbetsskador. Men nu är jag less. Nu vill jag hem. Äta lunch, plättar är jag väldigt sugen på. Och sen invänta en god middag och sen godis och melodifestivalen. Jatack!

HUND


Lizzie och Bamse på isen.
Var hundvakt idag med underbara Sara Strandgren hos min moster. Vart en mycket skön promenad på isen men sol i ansiktet och snö under skorna. En väldigt skön dag. Men nu är jag så grymt trött så att jag skulle kunna somna nu på en gång. ILLA


JAG SAKNAR


FÅGELKVITTER

Fågelkvitter hörde jag idag på morgonen då jag stod och väntade på bussen. Underbart. Nu är det vår.
Idag efter skolan blir det att fara till fjälls. Kommer bli kung!

BAMSE


England är så gott som kart. Känns underbart och hemskt!

MR FLURRY

Ingen bra dag idag. På tok för lång skoldag för att den ska kunna vara det minsta normal. Inte okej. Varför kan inte skolan vara lite mer barnanpassad. Typ till mig och Jessika. Kan skolan inte tänka på oss. Vi är ju inte som alla andra och ja, vi har dåligt inflytande.. Vi klarar inte av det!! (A)


HELG

Fredag: Hände inte så mycket, jag, Crille och Adam for på bräntan och tittade på en tävling, men det var inte så mycket att hänga i julgranen så vi for hem ganska fort och bara tog de lugnt.
Lördag: Vart en sväng på stan med mor och far, Vart en balklänning, lite saker till terrariet och lilla pappa bjöd på fika. Sen vart det en takbox på bilen, lite bullar och en sväng förbi mammas jobb. Kvällen bestod av massor med skratt, helt sjuka bilder och en väldigt god middag. Tack för den.
Söndag: På söndagen gick allt väldigt seg. Var nog inte helt hundra. (A) Men ett kalas för mig lillkusin har blivit fjortis. Grattis till henne och sen vart det bara en lugn hemmakväll med kebabtallrik och en film.

SÖTASTE VALPARNA I VÄRLDEN



Lizzies andra kull, 7 stycken underbara valpar, 4 tikar och 3 hanar.
Sjukt söta. Nu är dom 7 veckor och väldigt lekfulla.
Så snart förvinner dom och vi får äntligen tillbaka Lizzie.

RSS 2.0