EN LITEN RÖD STUGA MED VITA KNUTAR


Har ni sett att de har satt upp en liten röd stuga på globen. Så grymt roligt. Den ska tydligen symbolisera drömmar. Och han som har gjort de vill också sätta ett hus på månen :) Jag tycker då att de var grymt fränt eller vad säger ni?

REGN OCH SKIT

Rättvisa. Vem kom på de? De tycker jag verkligen inte om. För de kan f*n inte hållas. ÅH!
Och de här med att lita på varandra. De borde man kunna.

MORMOR

 
Då Frida städade garderoben här om dagen så hittade hon igen mormor gamla klänning som hon hade då hon var tjugo. Så jag tänkte att jag skulle testa den idag. Och ja. Den passade. Fast de var verkligen en liten midja. Kan inte fatta att man kunde ha den hela dagen. Fast jag skulle kunna tänka mig att mormor hade mindre midja än jag. HEHE, eller ja jag vet att hon hade de. Men jag tyckte att den var söt :) Skulle jag passa att bo på 1950 talet?

TETRIS

Tetris. Ja, vem som kom på detta spel måste ju ha varit ett geni. Och totalt fum i huvudet. Hur kan man komma på ett sådant spel som gör en så beroende. Spelar de säkert 10 ggr per dag. Och ja, går de inte bra i tetris då är typ hela dagen förstörd. Nämen nästan. De fanns en tid då jag till och med drömmde om tetris. Då vart de jobbigt. Men jag nu kanske jag täner på de då jag inte har någonting annat att tänka på. Typ vars de ska hamna osv. Idag var de ingen bra dag för tetris. Eller ja de gick nästan men aldrig så där så att man var på topp. De har jag bara varit en gång. En gång. Bättre än inget. 182 lines och 18799 poäng. Då va jag stolt.

TANDSTÄLLNING


Praktik som vanligt. Mycker ogräs som ska bort och de är ju självklart att de är vi praktikanter som ska göra de jobbet. Min stora fråga är vad fan man lär sig på de. Absolut ingenting. Då skulle man fan lika gärna springa vasaloppet och lära sig mer om växter än om man rensar ogräs. Men ja, de finns ju som inte så mycket att säga till om. Men sen vart de bättre då man fick fara på studiebesök. Mycket bra med glass och allt. Sen tillbaka till skolan och förbereda för Eskilstuna. Gick väl sådär och kommer förmodligen att förtsätta imorgon. Blir nog bra.

Ha en trevlig kväll. Nu ska jag se förhäxad :) Juste. Frida är av med tanställningen. Hon ser jätteovanlig ut men fin.

Puss

MELKER KONRADSSON




Bilder från dopet.

RÖDA NAGLAR

Med röda naglar ska jag nu fara på visning i ljumviken. Ska följa farfar, farmor, mormor och morfar :)
Hoppas att de inte är så mycket folk. Sen blire barngympa och träning. Puss

ÖDLA


Såg en ödla idag. Då vart jag glad. Snabb var den också.
Jag vill ha en orm. Och kanske en ödla också. Nä, nog mer en orm. Verkligen. Igår då vi var på studiebesök hos Jessika så höll jag i henne ödla. Supermysigt. Fast jag tyckte att den såg lite knas ut men vem gör inte de. Och nu är jag så sjukt trött efter en vecka på skolan så jag tror att jag ska gå till sängs nu snart. Ska bli grymt skönt att vila ögonen. Känns som att ögonlocken väger miljoner kilo.

Bäst att ta sig sin skönhetssömn eftersom att de är dop imorgon och man vill ju ändå se halv bra ut iallafall. Och jag är så duktig. Nu har jag satt kameran på laddning så att den är super till imorgon så att jag kan ta massor med kort. Jag tror att de kan bli riktigt kul faktiskt. Eftersom att de är så fin miljö osv. Ja, ni lär ju se resultatet imorgon antar jag. Efter barbie då förstås. Som har fyllt 19 år. Grattis till henne. Grattning imorgon kväll. Kommer nog bli lyckat.

Men de var allt för mig. Puss på er alla =)

VAD KAN MAN HA PÅ SIG PÅ DOP?

Gick på stan hela gårdagen och letade kläder som jag ska ha då Melker Konradsson ska döpas. Så ska han heta Melker. Ändå sött. Och jag har blivit bedd att ta kort. De kommer bli bra :) Men sen då jag sitter och kollar in blad mina kläder så finns de ingenting som jag vill ha så då var de bara att gå en sväng på stan men gårdagen gjorde mig inte klockare och jag gav upp efter ett tag men idag så var hoppet på topp och jag hittade en jättesöt sommarklänning och jag verkligen tycker passar till dop. Dock så tycker jag att den är lite lång så jag tänkte lägga upp den lite. Kommer att bli morgondagens projekt. Fast jag måste erkänna. Sy har aldrig varit min grej...

Klänningen är vit med lila blommliknande mönster fast den ser blå ut då man tar kort. Men jag lovar den är lila :)

TAPETER




Som vissa vet så kommer pelin att flytta till stan i december. Hon taggar som fan. En trea med familjen. Hon tycker att de ska bli skönt att slippa holmsund men hon kommer alltid att ha de närmast hjärtat.
Men nu är de så här att lilla pelin vill ha hjälp. En av dessa tapeter ska smällas upp på hennes nya vägg inom kort och hon har ingen aning om vilken? Hjälp henne! En fondvägg av någon och tre vita eller svarta väggar. PUSS

PASSIONSFRUKT ABSORBERING PÅ HÖGSTA NIVÅ


Så här kan de bli då man sitter på tåg från stockholm till lund. HEHEHEH
De var verkligen inte min idé(A)

TVÅ ÄNGLAR I HOLMEN


Jag har sjukt söta kompisar :)

TEST

Tråkig kväll efter träningen. Så de blev två test :)

Hur ond är du?
Jag är 24% ond. du är en aningen ond. Fast i smyg. HEHE

Vilken superhjälte är du?
Robin 94%
Stålmannen 66%
Wolverin 60%
Hellboy  55%
Kattkvinnan 52%
Fantomen 51%
Batman 51%
Spindelnmannen 42%
Hulken 40%

Du är ung och akrobatisk och tycker om att stå
i raqmpljuset men du kan även ge de åt andra.
   


ÄNGELHOLM ENGELHOLM


♥ Familjen ♥


Gruppfoto i Ängelholm centrum. Man är så grymt fina efter en lång tid på tåg med massor med skratt och försök till att inte prata. Vi kan ju lugnt säga att de inte gick så bra. Men på vägen hem gick de bra. Utom att jag fick ett samtal så jag var inte tyst en sekund. Thomas har hål i huvudet. De fick han av mig i bröllopsgåva.  PUSS

FAMILJEN

Äntligen så var man hemma från Ängelholm. Fast jag vill verkligen tillbaka. Jag önskar att man kunde flytta allt dit ner. Så sjukt fint där och GRÖNT. Allt hade verkligen blommat ut. Sommarkänslorna bara stömmade.

Började med tåg från Umeå ner till Stockholm och på perrongen i Umeå så stötte jag ihop med Magnus. Då vi klev på tåget så satt jag och Alex i en kupé med 3 randoms. Dom var trevliga även fast vi inte var där så mycket. Gick till Ida och Petra. Fram och tillbaka. Följde Magnus till matvagnen för han hittade inte riktigt. Tåg sen mellan Stockholm och Lund. Finns inte så mycket att säga. Sittvagnar så de fanns inte så mycket att göra under dessa fyra timmar. Sen var de en av de roligaste tågresorna mellan Lund och Ängelholm. Då satt man mittemot varandra. Alla kunde se alla. Och Sanna ville ha en bull av han som va lokförare. har nog aldrig skrattat så mycket på länge.

Gick bra att komma fram. Åt på en liten pizzeria och höll på att göra så att han som gjorde pizzorna höll på att falla baklänges. Han var en stackars liten praktikant som verkligen inte hade väntat sig att de skulle springa in 25 gymnaster där och vara vrålhungriga. Men allt löste sig.

Tävlingen fick också väldigt bra. Bättre av vad någon hade trott. Självklart bäst i norrland. Och nej vi åker inte på isbjörnar. 26a av 48 lag. De är inte illa pinkat. Synd bara att lilla Maria skadade sig.Men hon är en stark flicka :)

Vägen hem var jobbig. Läng men de som gjorde allt värt var her she comes och hej jag heter bengt med hörne.
Och de bästa med hela resan var ju att man fick vara med FAMILJEN :) JAG ÄSLAR ER ALLA! ♥

HOLMSUND PÅ JOBBET?


Söt man kan va på praktiken.. Dagens outfit är ju så fin då man jobbar. Hela Holmsundsdressen hade jag idag :)
RM NÄSTA!

KVINNAN SOM TALAR MED LAMMEN


Sötaste lammungen jag någonsin sett rymde från sin mamma då vi hade traktor här om dagen så jag kunde ju inte annnat göra än att rädda den från vad som kunde vänta där ute i den stora hagen!! Ja, men tillbaka till vintergatan. Andra dagen på praktiken. Var mycket roligare idag då jag och Anna fick plantera tulpaner osv hela dagen lång. Sjukt slappt. Imorgon skulle vi ut med vattenbilen. Vi ser ju hur de går. Bjöd far min på mat idag också. Våfflor. Jag är som bra på de nu så de fick bli de. Nej nu ska jag se klart Wallander sen ska jag ringa älsklingen :) Puss

SUGEN PÅ GRILLAT OCH SOL


"Genom en markabel olycka en sekund senare
uppfinns världens första grillspett.."


STARK MEN ÄNDÅ SVAG SOL

Nu var första praktikdagen avklarad. Jag vet inte riktigt om jag tycker att de var så kul. Jag och Anna fick vårstäda hela dagen lång. Men imorgon skulle vi få plantera ut tulpaner på hela universitetområdet så de kommer nog att bli mycket trevligare. Och sen så blir ju alltid mycket roligare om man kan få lite sol på de också. Ja juste. Jag praktiserar på svensk markservis om de var någon som undrade.

På tal om att de inte är sol idag så förstår jag inte riktigt de här med moln. Tänk er att man är ute och flyger. Vi säger att vi ska till mallorca. Då flyger man ju oftast igenom molnen på ett eller flera ställen. Och om då vi kan göra de varför kan då inte solstrålarna också komma igenom? Så starka kan väl ändå inte molnen vara. Och man hör ju alltid en massa prat om hur stark och farlig solen är. Moln är ju som typ luft. Eftersom att vi kan flyga igenom och i dom? Jobbig fundering dedär. Känns inte som att någon kommer att ha svar på den frågan så jag får helt enkelt gå runt och grubbla.

MYGG ÄNTLIGEN HÄR, ELLER?


Dödade första myggan ikväll. Den ville väl komma och suga lite blod och ge till sina ungar. Men de fick den inte för jag hann döda den före. Känndes bra. För jag hatar mygg. Verkligen de värsta jag vet. Då de kommer där flygandes med sin snabel och vill komma in under huden och ta mitt blod och spruta in nå gift som gör att de börjar klia. Nej, de är inte bra i min bok. Verkligen inte.

STICK IT


Nu har man haft hela släkten på middag. Mysigt. God mat. Bra väder! De håller i sig.
Nu ska jag lägga mig och se stick it. Sjukt bra gympafilm som handlar om en tjej som heter Haley Graham som igentligen inte vill vara gymnast men hon har inte så mycket väl då hon blir tagen av polisen för lite allt möjligt och hennes föräldrar sätter henne på ett elitgymnastprogram men en stenhård coach. Jag älskar verkligen den här filmen. Så sjukt bra. Och superbra pepp till RM. :)

GRILLEN MED LAGET INFÖR RM. KUNDE INTE TAGGA MINDRE NU FLICKOR!

Lördagen med laget. Väldigt lyckat skulle jag vilja säga!Och att vi fick sitta ute och äta och grilla gjorde hela kvällen. Plus bra musik, väldigt fint sällskap och mycket god mat kunde ju inte göra kvällen mycket sämre. jag kan inte annat än att tacka och bocka. Nu taggar jag utt till träning med att komma på mysbilderna från igår som jag har tagit av www.mariasofia.devote.se kolla på den =)


Majs, mums! Och ja alexandra du var väldigt duktig på att grilla!

RSS 2.0