MELKER KONRADSSON

Julafton 2010

LAST CHRISTMAS I GAVE YOU MY HEART

Förra juldagen gjorde älskling detta fina hjärta av tomtebloss.  Saknar dig älskling ♥

JULEN 2010

Så här fint var de förra julen. Ser dåligt ut för att de ska bli en vit jul iår igen som alla andra år. Inte riktigt okej. Jag vill verkligen ha snö på julafton. Vars är julstämningen. Helt borta! Snö kom nu. Älsk kan också komma nu. De vore inte helt fel.

VARFÖR MÅSTE MAN ALLTID SKRIVA HÄR..

Vet inte vad jag ska skriva här heller..

GOD JUL


Jag har varit riktigt duktig i år. Endast två julklappar kvar nu. Dock är de en hel del som inte är inslagna ännu. Jag har slut på kartonger. Inte alls bra. Sen måste jag även köpa mer julsnöre för även de är slut. Men de tar jag imorgon. Glömde bankkortet på ICA igår. Inte bra de heller men de är sånt man får ta! Hoppas att de kan komma lite mer snö. Börjar se grannens grämatta igen. Inte bra de heller. Haha. Nu mat sen jobb.

PELIN

8 december. Snart är de jul, nyår och ett tag efter de Thailand. Ska bli så otroligt skönt. Men först måste man bli klar med alla julklappar. Tur att de inte är så många klappar kvar! Har varit riktigt duktig i år och varit ute i god tid. Bra jobbat Elin.

SNÖ PÅ MARKEN


LUSSEBULLAR

Lussebak med Bee och Pee i onsdags. Myigt värre! Och vi var otroligt duktiga måste jag säga.

UMEÅ

Umestad, utan snö!

DECEMBER NUMMER FYRA

Redan andra advent och en hel månad utan älsk. Men får vara nöjd med att jag får åka till Thailand i februari. Ska bli hemskt skönt att få komma iväg ett tag. Så idag, andra advent. Utan snö. Vad vill alla ha i julklapp?

RSS 2.0