TATUERING

Otroligt fin! Denna skulle jag vilja sätta på min kropp om ben tillkommer! OJA ♥


EN DÖD ROS


2011-09-28


ELEPHANT´S


ÄLSKADE ALEXANDRA

Nästan ett år efter julen 2010 fick äntligen Alexandra sina efterlängtade presenter som jag nästan glömt bort! Tur att hon blev glad iallafall :) Nu bär de strax av till jobbet! Och imorgon bad eller tantgympa som Crille så fint säger med Alex och Daniel i Holmsund innan träningen!

OLOF ELLER LEO?

Roligt att jag sakt fel namn i ca 2 år snart åt min söta pojkar! Jag skulle säga att de är Leo fast nu är de tydligen Olof fast jag vill säga Leo till Olof och Olof till Leo. Leo är med andra ord inte Leo längre utan Olof och Olof är nu mera Leo. Jag är förvirrad.. Både jag och Olof/Leo tappar hakan för detta stora och förvirrande problem! Inte lätt.

FOTOGRAFI

Fotograf Maria Rehn.
Blev sol idag ändå. Roligt att få se den komma fram någon gång Hoppas att de håller hela vägen till jobbet!

HÖSTENS ALLA FÄRGER

Som sagt. Marran och Pelin tog lite kort för några dagar sen och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet. Bra Marran och Pelin! ♥ Nu jag jag återgå till mitt pluggande på körkortet och sen blir de att åka till jobbet!

FOTO MARIA REHN


ELEFANTEN

Jessikas födelsedagspresent.


DO NOT DISTURB

Min nya fina klocka som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent. Eller jag fick en annan klocka men den funkade inte så då var jag och pappa och lämnade tillbaka den och sen hittade vi denna. Underbart fin. Jag älskar den och den passar verkligen in hemma hos mig.

TRASIG BRUD


ÖVER MIN DÖDA KROPP

Nu har jag äntligen snart städat klart! Väntar bara på tvätten nu och sen ska jag torka golven i lägenheten så blir den som ny. Då blir de en välförtjänt dusch och kanske en lunch? De blir bra. Sen iväg på träning vid 17. På 12 slaget är jag inte ett litet barn längre, nä för då blir man 20 sommrar/höstar! Underbart ♥ Som sagt, jag gillar mitt liv.

ELIN HAR BLIVIT SVARTHÅRIG

Nu smäller de snart!

RSS 2.0