Holmsunds egna troll



gårdangens troll! :)
Gammal duk, mammas röda bälte och leggings.

Man fyller bara 18 en gång i livet!

Satans rolig kväll måste jag då säga! :) Ja lilla lilla Alex nu är du inte så liten längre. Tror att jag bara tar bort ett "lilla" och sen så tar jag bort de andra då du fyllt 20! Blir de bra? Tar tystnaden som ett ja. Bara så du vet alex! :) Och jag lovar dig att vi gör pepparkakshuset klart någon annan dag. Blir bra! SKREK! Längtar som fan tills jag får korten asså. Kommer att bli sjukt kul att sitta och titta på dom sen. Både nu och i framtiden! Alex du såg ju inte klok ut, men vi tycker om dig ändå <3
Och att vi hade tyckats med att hålla de hemlig för dig så att du trodde att du skulle vara barnvakt de var fan de bästa av allt! Minen på dig då vi stormade in hos dig och satte på dig mössan skulle man ha betalat miljoner för att få ha uppe på väggen. Men ikket. De finns kvar i mitt huvud för evigt!! :)
(Bilder från kvällen kommer förhoppningsvis ut imorgon. Iallafall på hur jag såg ut!)

Tagga glöggen! Då fan blire king :)
puss!


Ingen dröm älskling!

Emma jag lovar dig de är ingen dröm!!
Åh! Satans så roligt de var idag på bussen :) Hihi, de skulle man kunna göra om. Ja som sagt de var ju studiebesök idag. Hihi, roligt, roligt, roligt! Mycket bra musik tycker jag. Speciellt våran skiva np2JT! :D Den är ju king som satan!

Helgen vart de ju som Östersund och tävling. Sjukt roligt. De var som ett tag sen man var där nere. Och de kändes skönt att komma tillbaka och vara på topp. Lätt värd resa. Bussisen och Emma sitter i ett träd :D HHAHAA! Nämen han var snäll. Fast de är ju klart att han måste ju jobba som fan om han ska ta och slå Jerry men jag tror nog att om han verkligen vill så kan han nog klara de. Men Jerry står ju fortfarande nära hjärtat asså. Börjar typ le då jag tänker på de :D
Ja men vi kom ju fyra som sagt men vi är sjukt nöjda över våran presentation! Massor som diggade vårt fristående så nu är de bara till hallen och öva som satan så att de sitter som ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga men ni fattar hoppas jag!

Stan vart de idag en snabbis innan pappa ringde och frågade om jag ville ha skjuts hem. Och de ville jag ju. Men jag hann springa in på hm och så fort jag kom dit så vart jag kär i min nya tröja så jag var bara tvungen att köpa den!!

Visst är den söööt!? Åh jag är så kär..
Och för er som inte ser då så är de musse pigg och mimmi som är på tröjan.

Nä nu kan jag inte sitta här längre har ju prov imorgon. Åh kretsloppssatan!!
puss

Jävla Ebba!








Åsis!


Långhåre!! Kanske kommer tillbaka från de döda! Taggad som fan på de asså..

puss åsis!

Hoppet

WOW!
Jag säger bara roger i MVG! :)


Åh, imogron blire 6 timmar i en buss med gymnasterna! Kommer att bli toppen och jag tror om jag känner Holmsundsgymansterna rätt så finns det mycket att prata om. Annars så kan jag ju alltid börja prata med mig själv för de är jag ju ganska bra på att göra. För om jag typ sitter och pratar med någon i telefonen eller bara sitter och pratar och så hör jag att någon inte lyssnar så kan jag fortsätta prata ändå och typ svara på mina egna frågor! Haha, men de är roligt.. :) Men jag tror nog att de kommer att gå bra. Om alla typ somnar så kan jag ju alltid sitta och prata med Konrad eller vad han nu hette. För han om någon måste ju vara uppe hela tiden. HAn får inte sova. De kommer nog inte att gå så bra annars.

Asså snön! Vad fan hände med den! :( De var ju så mysigt då de var vitt då man kollade ut genom fönstret men ikket längre! (Åh äre lite roligt kanske att skriva ikket med kk! Ska alltid göra de från och med nu!) Ikket, ikket, ikket, ÅH! jag döör så roligt de är!! Men de är ju jag de. Holmsund asså!  Nä nu kan jag inte sitta här och dega mer. Jäg måste ju packa... Men jag tror att vid närmare eftertanke.. Hm, nä de gör jag nog imorgon om jag kliver upp ganska tidigt. Typ vid 8 då kommer jag ju hinna med de och massor med annat innan bussen går. Men de är bara ett problem. Jag kommer typ att måste ha en timme på mig att gå till bussen för den där satans madrassen är ju så tung. Kommer att ha typ 13 kafferaster på vägen eller nått. 13. På tal om de så är de ju de vi har som start nummer på tävlingen. Vi har alltid de :) Kommer att gå toppen. För jag menar om man kolla inne på mitt rum så äre ju bara guldmedaljer som hänger och svänger :) hhihi, jippi! :) TAGGA TAGGA TAGGA TJEJOR!! :D Är supertaggad  och jag tror inte att jag kommer att sova någon minut på bussen. Eller de vet jag ju att jag inte kommer att göra!! :P 

Nej nu ska jag nog gå och göra mig klar för sängen och sen ska jag lägga mig och se en film tror jag :) Mys!!
Och som sagt jag kommer inte att kunna blogga nu eftersom att jag ska på tävling. Så glöm nu inte de. Jag hör av mig på måndag om hur allt gick! :) 

puss!
  

Vissa är ju bara tokar!

Asså vi har börjat tappa de! Nu har vi ju som bestämt att vi ska äta en gång i veckan på kafé station och varje gång ska vi ju som äta samma sak. Men nu tappar vi de. Chokladmoussé tårtan har ju varit slut två gånger på rad nu. Tror att de på kafé station hatar oss och därför varje gång vi går in genom dörren så tar de bort tårtan. Eller ah, de vet man ju som inte. Men de kan vara så.. Man vet aldrig. Men men, idag var de ju iallafall två bitar kvar och jag var så snäll att inte ta dom. Teg och ahlenius fick den äran. Men då måste ju de betyda att nästa gång de är bara två som får så blir ju då jag och Linn! Toppen säger man ju om de asså! Man börjar ju som känna sig lite onyttig men aja, till de roliga!

Idag då vi var på stan så gick vi ner i källaren om man nu kan söga så i MVG och där har dom ju guitar heros där som man kan spela på. Och då var de som en som var där och spelade då vi gick förbi. Eller ja först var vi inne på skopunkten och sen så såg vi en man? Nä kille som stod sjukt nära skärmen och spelade. Då sa Teg att de där måste jag gå förbi och kolla lite mer på för de såg sjukt ut. Och asså de gjorde de! HAHA! Linn filmade då han hoppade runt där och gick fram och tillbaka och såg helt störd ut! Asså då man står inne på en galleria så gör man inte så där, okej om man är hemma men annars nä!! :P


Nu ska jah gå hare så bra!

puss!


KING!

Träningen var ju fan king idag tjejor! Åh, jag vill typ tillbaka till hallen och köra 40 varv till! Men man kanske måste spara sig lite eller. Jag tar nog ut min energi på tävlingen istället :)  Jag längtar som fan nu tills vi ska fara. Superpeppad på jag. Verkligen. Och där ljög jag inte. Verkligen inte. Jag gjorde faktiskt inte de! Bara så ni vet. Haha, åh jag älskar er tjejor!<3



Imorgon äre skola som vanligt. Teg, tagga soffan imorgon i två timmar. Mys under en filt till typ nyheterna. Bli king där med. Mysmys... Sen är de soppa imorgon till lunch! Mums så gott. Vill ha mat nu! Godaste maten i hela umeå. Eller? Kanske? Nja! Men den är satans god för att vara skolmat! De måste man ju säga. Den får en tummen upp av mig idag. ÅH, städet! Hoppas att vi är deras nya favoriter nu så att vi slog djurettorna! Hoppas på de. Eller ja, jag tror nog mest att vi hoppas på mer godis!:)

Nej här kan jag inte sitta och söla. Nu ska jag nog ta och krypa till sängs! De där med krypa till sängs de har jag inte riktigt fattat. Man kryper då verkligen inte till sängen. JAg går då iallafall men jag vet inte med er ni kanske kryper. Men de blir ju så jobbigt efter ett tag. För tänk om jag är i köket och sen så ska jag gå till mitt rum så kommer jag ju få jätteont i mina knän innan jag ens har kommit halvvägs! Men aja nu håller min hamster på att dö fast hjulet snurrar fortfarande. Ska nog inte ta död på den än. Kanske kommer att behöva den imorgon. Så jag tror att vi säger god natt nu.

GOD NATT!
puss!

Östersund

Börjar få bloggtorka. Tycker inte att de är lika roligt längre. Men jag ska ge de ett nytt försök tror jag. Eller ja de ska jag! Ska inte de utt de här än. Men jag måste komma på lite mer att skriva om bara så att de inte blir samma hela tiden. Men de ska jag väl kanske klara av.

På fredag drar vi iväg till Sundsvall tjejor. Kommer att bli toppen. De var väldigt länge sen vi var där och de ska bli skönt att komma tillbaka. De blir ju buss ner klockan 12 från holmsund och sen är de sex långa timmar ner dit ner. Kommer att bli lång tid i en buss. Men de är ju klart att de kan ju inte bli bättre. Man sitter ju som med 40 gymnaster om inte mer eller mindre och ah jag kan ju bara säga en sak. De kommer ju inte vara tyst nå många minuter på den vägen! Sen äre tävling och de är klart att de kommer att gå bra! ÄR SJUKT TAGGAD!! :D Längtar som fan nu då man sitter och kollar på bilder från de andra gångerna vi har varit där! Och sen så ska vi få träffa brunflo igen också. Kommer att bli toppen.

Nä nu ska jag göra mig i ordning och tagga upp lite till innan träningen ;) ha de bra!

puss!

mörker

Nu blire bara mörkare och mörkare ute! Åh de är inte kul. Jag vill att de ska börja snöa så att de iallafall blir lite ljusare men nä de kan de inte göra! Jag vill ha snö nu nu nu nu nu!!! Men idag var de en ganska fin dag :) Eller nej inte en ganska de var en väldigt fin dag idag. Så jag, min älskling (Emma) Hanna och Barbie gick ut och tog lite kort på lunchen :) de var lite kallt men de vart fina kort ändå. Nej nu kan jag inte sitta här och dega längre jag har en vovve som vill ut!
puss

STOLT MAMMA!


träning

Lungt skön träning idag. Bra pepp och jag diggar de där med medljerna och bukalerna och grensegrarna :) Toppen. Fick en kick av de asså :) Men men, rummet de kommer framåt iallafall! Ska gå in dit och måla andsiktets konturer nu! :) Så vi ses och höres!

puss!

måla måla måla!

Nu har skolan börjat igen! Var lite kul att se alla igen eller vad säger jag de var jävligt roligt att se alla igen :) Bästa kanske var bliresan till stan då vi typ snackade i fem minuter utan att sluta men sen vart de ju som så eftersom att Emma skulle av. Men men de var en trevlig pratstund ändå! :)

Träningsvärk nå så grymt!! Träningen tog igår asså. Men de var roligt ändå och de var skönt att se Hanna igen :D Nej nu ska jag gå tillbaka till mitt målande :) hoppas att jag snart får börja med mitt andsikte :D Kommer att bli toppen...



puss!


RSS 2.0