AH + HS


PALT

Naturbruksdagen idag.. Skulle inte vilja säga att de är så taggat. Men de blir ju iallafall palt. MUMS!

LILLA ELIN


SKOLFOTO

Nu taggas de skolfoto. Jag och Ahleius i en skottkärra. Tror de blir underbart men de återstår ju att se. Annars så är väl allt som vanligt om man nu kan kalla de vanligt. Kan inte allt bara bli som vanligt. Pallar fan inte annars. Inte okej.


MINNEN


Sista  doppet i sommar. Kunde de ha varit kallare kanske. Nja.
Tacjk marran, julia, crille, alle, mackan och emil :)


ELIN OCH JESSIKA


18 års presenten här kommer vi.

SKOLA

Skola skola skola. Men nu är de ju snart helg och jag tror att den kommer att bli bra. Men de återstår ju att se. Blir ju som en extra dag i skolan eftersom att de är marknad på lördag. Men de löser sig nog. Jag tycker om min klass och dagarna går fort då man är med dom. Så jag tror att de blir helt okej. Nej nu kan jag inte sitta här längre även om jag skulle vilja. Nu är de bara att gå och ut på sig arbetskläderna igen och ut i de vilda. Nämen lägga sten iallafall :) puss

HOLMSUNDSGYMNASTERNA

Vad är de för förening igentligen. Kul att ingen vill ha en och att man typ bara ska dö ut och inte bli någonting. Tänk om man hade velat satsa som fan den här terminen. Men nä då kommer de inte att gå alls. Ingen vill ha oss som barn så vi ska ta hand om oss själva. De litar ni på att vi klarar men inte om vi hade tänkt oss till Sundsvall. Vad är de för skämt. Varför får inte vi fara dit?

KVÄLLAR MAN MINNS





Fina pojkar :)

ÄLSK

Alex ringde mig. Jag är lycklig! ♥

FÖRSTA DAGEN




Tack Jessika :)

Praktik idag. Hatar praktik på skolan. De är fan bland de tråkigaste som finns. Som de sas idag.
"Då vi år ut kommer vi inte vara trädgårdsdesigner, utan vi kommer att vara expert på att rena ogräs.."
Hur kul känns de då. Om någon skulle vilja veta vad man jobbar som. Eller vad man utbildade sig till. Nä men jag utbildade mig till ogräsrensare. Underbart yrke eller? Nämen jag hoppas att de blir roligare imorgon. Då blir de en hel dag med studiebesök med ettorna och 40 veckor. Kommer nog bli bra för jag har ju världens bästa klass.

HELGEN


Sötnos.
Helgen vart bra. Trots omständigheterna. Fredag vart en lugn kväll. Men de kan man verkligen int esäga om lördagen. Lördagen var underbar. Underbart bra. Helt sjukt fullt ös medvetslös! Men de var bra gjort. Sen idag var också bra. Börjar med uppvisning vid kyrkan. Känndes sjukt bra att få mjukstarta terminen med rondat, flickis, flickis, flickis på gräs! Tyckte att de var ett bra sätt att få igång kroppen. Sen vart de bad i djupvik plus åka badring med underbara männsikor och bara ha de bra.
Sen vart de en sväng ut till täfteå då jag fick agera fotograf åt småpojkarna som skulle ut och åka wakeboard. Hoppas att de vart bra bilder. Men de är sånna här kvällar man kommer att komma ihåg då de är vinter. Sjukt bra. Imorgon blire skola och sen så är de bara städa städa städa för de är vismimg på gång.

SÖTA INFÖR KUNGEN


Mer bilder kommer imorgon :)

POJKAR TVÅ

POJKAR JAG HJÄLPER ER IGEN:
När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst - Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd - Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon bumps in i dig - Bump in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

DESIGN

Vart så less på min design så jag gjorde om den bara för att jag inte har någon bättre för mig. Blir nog en ny då jag kommer hem för de finns ju inga bilder eller nått på älsklingens dator som jag vill använda. Men jag hoppas att ni kan stå ut ett litet tag med detta så ska de bli bättre sen. Åker hem ikväll. De blir väl sådär, sen imorgon så ska jag med skolan till sävar på marknad där. Vi får se hur de blir. Men de ska bli roligt att få träffa alla igen.

POJKAR

KOLLA OCH LÄR ER POJKAR, DE ÄR TILL ER

1. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

3. Var aldrig otrogen. Det kanske verkar som att "ingen någonsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på det till slut, och då ligger du risigt till!

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant. De flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom, eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga . Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte helt tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar, är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över var ni ska gå, om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara att göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull!

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror. De flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund.

GYMNASTIK


Längtar till träningen så att de är sjukt. Kan inte bara träningen börjar. Vill inte vänta längre! Nu är jag less på att ha sommarlov från gymnastiken. TAGGAR SOM FAN!

SÖNDAG


Vilket bajsväder. De tycker vi inte om. Man vill bara va inne och ligga under täcket. Inte kolla ut för då blir man så less. Varför kan de inte vara sol de sista dagarna nu innan skolan börjar för. Nä de går ju inte. Varför skulle de vara så. Men de blir nog skellefteå imorgon så jag får hoppas att de är bättre väder där. Vill verkligen ha bättre väder.

Nu sitter jag och hoppas på att de blir mat snart. Chansen är ju liten men man kan alltid hoppas. Är sjukt hungrig!

ÄLSKADE ALEX


Idag far hon. De är inte okej. Jag kommer att sakna dig så mycket!

STAD UMEÅ

Hemma från stan. Väldigt bra gjort skulle jag vilja säga. Eller vad säger du Marran?
De blev fyra linnen, en ring, en klänning och sen var d eju stan igår också så då blev de shorts och ett vsart nagellack. Mycket bra, mycket bra. Nu så ska jag duscha igen tror jag och sen äta och se vart kvällen bär.

NAJS GLASÖGONORM


Ibland så får man bjuda på sig själv.
Tack för en fin dag på stan Sara. De behövdes ♥

HAHA PAPPA


Asså har ni sett finare shorts. Dom är min pappas. Eller ja nu skulle jag väl säga att de är mina. Pappa hade dom då han var i min ålder. Och de bästa var att han trodde att han skulle kunna ha dom nu. Nja de skulle jag väl inte tro om de skitter som smäcken på mig. Så sjukt snygga shorts tror jag att jag aldrig sett i hela mitt liv. HAHA, helt underbart. Allt är underbart!

(Förlåt för dåliga bilder men jag har ingen kabel till min kamera så jag måste över till grannen om jag ska ha nå bilder och jag pallade inte de idag. Så de får bli mobilbilder. Hoppas de är okej.)

BLÖT

Fösta lediga dagen. Känns underbart. Idag så ska jag in till stan och träffa sara. Vi ska ta en fika och bara prata. Hann inte riktigt prata klart sist. De kommer nog att bli hur bra som helst. Sen så får vi se vart kvällen bär. Hoppas att den blev som gårdagen. Hur kul som helt. Men jag vet inte om de var lika roligt då jag stog där i regnet och sen så, från ingenstans så började de bara falla från himlen. Blöt enda in på trosorna på kanske 2 min. Jag hra nog aldrig blivit så blöt på så kört tid. Sen var de ju inte så kul att gå hem i de sen också. Stora vattenpölar över allt och de var ju inte ljust ute heller så helt plötsligt så vadade man igen om stor vatten pöl. Inte okej. Men de som verkligen inte var okej var att precis då jag kommer in på gården så slutar de ju självklart regna. Undra vad de har emot mig?

Nej nu ska jag ta och klä på mig och gå ut med hunden min. Och sen bär de av till stan. Ha en trevlig dag.

TUMMEN UPP



MARRAN ALEX OCH PELIN!

BAJS

Tycker inte om närvaro på internet.

FÖRLÅT MAMMA


Men så här vill jag ha! Imorgon. Eller i övermorgon. Kanske om en vecka. Efter Mallorca. Ja efter Mallorca.

TYCK OM DE ELLER HUR DE NU VAR

Måste bli lite bättre med bloggen tycker jag. Men imorgon är min absolut sista dag på jobbet så då kommer jag att ha mer tid till att skriva. Eller jag ska ta mig mer tid. De behövs. Så jag har alltså bara åtta hela timmar kvar och jobba och sen är de klart. Känns underbart om jag får säga de. Nu är jag faktiskt less på att klippa gräs, vattna blommor, rensa grusgångar, rensa gravar och se en massa sniglar som är jätte äkliga och som aldrig kan DÖ! Jag kan inte fatta de. Aja som sagt bara åtta timmar kvar :) lyllo mig!

SVART-VITT




HALVA MIG

Nathalie Alexandra Carlsson. Snart far du. Nästa lördag. Har du någon aning om hur nära de är? Och jag ska vara utan dig i tre hela veckor. Visst. De kanske låter som en barnlek att vara ifr¨n någon i tre veckor. Men då känner ni inte mig och Alex. De är verkligen ingen barnlek.

Jag kommer ihåg första gången jag var med Alex. Hon ringde hem till mig och jag blev jätteförvånad när hon frågade om vi skulle hitta på någonting. MEn jag svarade att jag skulle vara med någon annan men att hon väldigt gärna fick följa med. Efter den dagen vart jag och alex bara närmare och närmare varandra. Fösta gången jag var själv med alex så var vi hemma hos Alex mamma. Alex plattade mitt hår och sa att jag såg ut som en indian och sen så såg vi på film. Ovch inte vilken film som helst. Utan röda, vita rosen om jag inte minns fel. Vi var även ute och cyklade. Jag på packen. En va de bästa dagarna i mitt liv och efter den dagen så var vi närmare fram till den dagen då vi satt utanför storsjö i lekparken och skrek ut våra känslor som mamma kom förbi cyklande och sa. Men ni två sitter ju verkligen ihop. Vi brast ut i skratt men insåg senare att vi gjorde ju faktiskt de.

Men nu så ska du försvinna bort från mig. Undra vad som kommer att hända med mig nu när halva mitt hjärta och själ kommer att vara ute och upptäcka världen. Sitter och tänker vad jag skulle göra om du skulle försvinna för alltid. Jag skulle falla sönder. Men jag skulle göra som hon gör i våran älsklingsfilm alex.

"Om du dör mamma, då ska jag leva för dig!"

De skulle jag också göra. Fast innerst inne så skulle jag leva i en plastbubbla. Ingen skulle kunna prata med mig och jag skulle inte kunna prata med dom. För hur slka jag kunna leva på riktigt då halva jag är borta? Jag älskar dej Alexandra Carlsson. Ingen kan ta platsen som du har i mitt hjärta. Du är underbar. ♥

PICKNICK SLUTADE I FÅNGST


Underbar kväll med älskade Maria. Kommer alltid finnas vid din sida.

TREDJE

Iphone nummero tre!


GRATTIS


Måste ju säga grattis till min kära syster även fast de är ett tag sen nu. Grattis till dig!

RSS 2.0