S SOM I SNART ÅKER JAG

Snart åker jag. Fyra dagar kvar tills Stockholm och Thai. Kommer bli otroligt skönt. Lite less på mitt liv som ensam. Less på jobb. Less på snö. Less på kyla. Hoppas bara att man hinner bli frisk innan man åker. Vill inte sitta på ett plan till Thai med förkylning. Kommer nog bli drygt ändå.

P SOM I PARTYPELIN

Leo, Pelin och Affärskvinnan gjorde sig fina tillsammans igår. Vi åt kebab och gick ut och gjorde stan osäker med Jonas, Johan och Frida. Avslutades på max och ett minimål. Fick sällskap på hemvägen så att ingenting skule hända. Sen avslutades hela kvällen med ett glas mjölk och en macka och sen till min stora sköna säng. En helt okej kväll. Endast 5 dagar kvar till thiland och till älsk. Han är saknad! ♥
Underbara fina du. Tack för att du finns!

TRÅKITGA PELIN

THE FIRST ALBERT 2 MONKEY IN SPACE


SNÖ

Även om han kommer hem snart så tror jag inte att jag kommer få se röken av honom. Snön, pudret och Kittelfjäll lockar nog mest. Måste ta vara på mina tre veckor i Thailand för sen tror jag inte jag ser honom förän de börjar töa. Men jag älskar honom ändå. ♥

PASS

Då har man fått sitt nya pass. En smula större har man blivit. Och blivit längre. Nu står de 171 cm lång. Stolt!

ELEFANTEN ELIN

Oja, som sagt tidigare. Jag och elefanter vi har något!


JAG HAR VÄRLDENS FINASTE MAN!

Du är de finaste i världen. Snart ses vi igen ♥

TULPANERNA SMÅ


SNART FÅR JAG VARA BRUN IGEN!


Thailand snart. Wiee. Fan vad jag ska bli brun!

CANON EOS 550D

Jag tror aldrig att jag har berättat med min blixt på kameran har inte fungerat på väldigt väldigt väldigt länge och jag har försökt med allt. Men ingenting hjälpte. Var nästan så att jag var nära på att lämna in den på service. Men just nu jag inte råd för de går inte på försäkringen så jag har helt enkelt väntat. Tills idag. Denna underbara fredag den 6/1 2012 då jag lekte lite med kameran och tog kort på några blommor och mig själv. Så helt plötsligt, ploppade den bara upp! HELT UNDERBART! Den funkar nu utan problem (peppar, peppar ta i trä) Glad blev ja!
Happy Pelin!

COLOR OR BLACK AND WHITE

Lilla fina söta Bolt. Underbart fint väder idag. Ska nog ta mig en promenad till Teg och hälsa på syster. Kankse ta en fika med farmor och farfar också. Och senare ikväll blir de mat med Altinarna. Annars händer de inte så mycket på de nya året. Men de blir en dag närmare för varje dag. Helt underbart.

BOLT

Fotade denna underbart söta vovve idag. Helt sjukt söt. Frågade om han fick följa med hem till mig och sova i min säng inatt men så blev inte fallet. Typiskt. Måste väl skaffa mig en egen vovve snart. Väldigt snart. Nu blir de lite tv, sen sängen. Ensam som vanligt.

TUSENTALS KOPPAR MED TE FÖR HALSEN

 

Inte riktigt okej. Vad har jag gjort för att förtjäna att få ont i halsen!?


NYÅR TVÅTUSENELVA MED STRANDGRENARNA


RSS 2.0