MANLIGT KÖNSORGAN

Ja, jag tror attt min tv har någonting emot mig. Verkligen. Kunde den kruppa mer. Den ska inte kunna kruppa på ETTAN herregud. De kan man ju junna se fan i Kina utan att de ska vara några problem. Men då jag vill se nått då jävlar så ska allt gå åt helvete! Nu är jag less. Vill bara lägga min under täcket och dö... Nu är de bra!

EGYPTEN NOLLNIO


Egypten nollnio. Ta mig tillbaka till lugnet.

KVÄLL

Vart glass med Ida och sen så vart dekortspel med Petsson och Findus.
Väldigt trevlig kväll. Tackar!

GLASS


Glass med Ida nu. Superroligt.

KAMERAN

Åh de känns jättetråkigt att jag inte kan lägga in några kort från kameran. Typ från midsommar och allt. Har så mycket fint där men ja. Vi ser ju då de kommer in. Men ja, tråkigt känns de verkligen. Far in till stan snar och köper en ny. Då blire bilder. Men ja, mycket jobb, jobb, jobb. Så vi ser ju när jag hinner.

Nu ska jag börja göra min mat. Magen skriker till mig att den är suger på någonting gott. Vi får se vad jag bjuder på. Men vi får höras mer senare.

MYCKET VAKERT, ELLER HUR VARE?


Mycket vackert.

SOL


De är så grymt varmt! Man hinner bli sjukt trött då man solar. Men de fåre vara värt. Jag ska bli brun i sommar ;)

BIKINI


Köpt ny bikini igår.  Nu ska jag ut och testa den. Tycker att den var jättesöt. Köpt på HM. Så nu ska jag ut och jobba på brännan men jag hoppas att jag inte kommer att bränna sönder mig. Men jag vill ju inte missa några soltimmar :)

FLYGANDE ANFALL

Jag tror verkligen att allt flygande har någonting emot mig. Eller ja iallafall getingar, bin humlor, flugor med mera. Idag då jag cyklade på morgonen så cyklade jag som vanligt och hela plötsligt så flyger en någonting in i mitt ansikte. Supernära ögat och jag hoppar till. Men sen var de som inge mer med de. VAr glad att den inte träffade mig i ögat.
Sen då jag cyklade hem så flög de in någonting mellan mina ögon. Rakt i pannan. HAHA. De finns någon där ute som är efter mig...

BAJSH

Kommer bara att bli bilder från mobilen från ett tag. Min kortläsare är sönder så jag får inte in några bilder på datorn. Hoppas att ni står ut med dålig kvallabilder och gamla bilder som ni inte sett förut.

CYKEL


Jag och Frida tog en liten cykeltur medans våra älsklingar var och spelade golf. Då kan allt bli lite knas. Men hon är ju min syster och jag älskar henne! Och min mamma. Hur söt som helst, och väldigt pratglad var hon ikväll då hon ringde.
Väldigt mys! :) Tack för att ni finns.

KAN DU BERÄTTA FÖR MIG


Leo hur ska jag klara mig utan dej då du far!? Kan du berätta de för mig!
SNÄLLA SNÄLLA JAG KOMMER INTE ATT ÖVERLEVA ♥

NUNNA

Idag när jag var på staden här i skellefteå med min kära pojkvän. De var en nunna. Trodde jag aldrig att jag skulle få se. En nunna. Hur coolt som helst. TYcker iallafall jag för jag trodde aldrig att jag skulle få se en nunna annat än på tvskärmen hemma i min soffa. Mycket fränt!

SJUKDOMEN SPRIDER SIG


Avslutningen. Fattar inte hur man kan vara så glad då man har ETT HELT ÅR KVAR.
Men ja, Tror att de är någon sjukdom. HAr nästan alltid ett leende på läpparn. Fast ja, de hade ju alla här. Men som man brukar säga; Man blir som med dom man är med :) Jag gillar de!

YR.NO KAN DE BLI BÄTTRE

Kollade nyss vädret på yr.no inför midsommar. Ser ut som att de kan bli riktigt lovande ändå men inte så varmt. Men man får hålla om varandra istället. Vi har ju suptältet så de är lugnt. Kommer bli kung tror jag! Taggar som fan. Längtar verkligen tillbaka till de sommrarna då jag fick följa med på båten. De är en sån sjukt skön livstil så att jag lätt skulle kunna  bo i ett hus på en flåtte eller nått i den stilen,  om jag fick :)

MIDSOMMAR I BÅT

Snart midsommar :) Taggat första sommardoppet. Hoppas verkligen att de är bra väder därför annars är de inte lika roligt att vara i båten. Men vafan nu har vi fått ett suotält så de är ju som ett extra rum. Kommer nog att bli hur bra osm helst. Och sen börjar man jobba. Så ja, man kan säga att mitt sommarlov snart är slut. Men vi tar ut de Mallorca Alex! Eller hur? :)

ÄNGEN, ÅH VAD JAG ÄLSKAR SOMMAR!





Jag och söta söta Maria var och tog kort ute  på ängen vid hennes stuga. Åh vad roligt de var. Känndes verkligen som sommar. Nu är den verkligen här. Fast ja, vädret kan ju vara bättre. Men de vart riktigt fina kort. PUSS


FRIDAS AVSLUTNING

Var och kollade på Fridas avslutning. Hon gick ju ändå ut 9:an så. OCh sjöng gjorde hon också och var väldigt duktigt.


Dom var så söta :)

+ PUSS


Jag är väldigt stolt över att vara lambis chef. De är de bästa som finns :D

UNDERBAR RESA


Fråga inte, de är bara så vi är :)


Ser ingenting, hör ingenting, vet ingenting, KISSNÖDIG

HAHA söta dagisbarn... :D



Näsorna är mycket populära.

Vårt bidrag


Tack för en underbar resa :D :D


STUDENTEN

Idag var de studenten då. Känns inte så jätteroligt att man har ett år kvar. Men, de kunde ju ha varit värre om man så säger. Var iallafall och kollade på då lilla Alexandra vart stor. HAHA! (De kommer hon aldrig att bli men ni behöver ju inte säga någonting!) Och sen var jag hemma hos henne och åt underbara tårtor och massor med kakor och godis. Lätt värt.
Ja, så nu är de sommarlov och de känns sjukt skönt! TAGGA SOMMAR SKULLE JAG VILJA SÄGA :D

IBLAND BLIR DE BARA KNAS!

Min kära lilla pojkvän hade lite och göra en kväll så.. Ja, tydligen då man bor i en sådan håla som i skellefteå så blir de tydligen så här.. :)

Men jag älskar honom ändå :) pusspuss!

GYMNASTIKAVSLUTNING

Gråtkalas idag på avslutningen då de verkligen gick upp för mig att Malin skulle sluta vara våran tränare och att min älskade Leo ska sluta. Tårarna bara rann och de var inte bättre då Malin så att jag skulle komma ihåg mina visdomsord. Då blev jag bara mer ledsen och sen fick jag en, ja de kommer att låta konstigt men. En skön känsla genom kroppen. De var som ett lugn inom mig som sa att Malin alltid skulle finnas där. Men jag kommer verkligen att sakna henne. Verkligen.

"OM DU MÖTER FOLK
UTAN LEENDE,
GE DEM ETT AV DINA"

BAL BAL BAL

Åh Alexandra hoppas du får en underbar kväll på balen. Eller rättare sagt att du hade de :)

Ni var så fina


ÅH MYSKLASSEN


VI

ÄLSKAR

BLOMMOR :D

RSS 2.0