Puss!

Snart nyår. :) Blir nog trevligt!

Stina vart de ikväll med datorsittande och sen vart de monopol och memory. Trevligt trevligt. Och sen får vi ju inte glömma bort att de vart ju lite blåbärskaka också. Mys! :) Har funderat nu en stund och kommit fram till att de här med monopol. Deär ju roligt. Eller ja de har jag väl alltid tyckt. Men nu tycker jag nog att de är ännu roligare. Fst jag vet som inte hur man kan tycka att de är roligt men de är som bara de. :) Jag gillare!!

Vovven min har kommit hem. Och de blev en lyckad parning. Vilket betyder att de kommer att bli valpar v.10 om allt går som de ska. Stort plus till de vill jag säga! BRA RUFUS!! :) Hoppas på nånga valpar. Eller ja iallafall tre tycker jag val att hon kan trycka ut! ;) Hehe, men nu ska jag lägga migoch mys med Lizzie så ni får ha de så bra på nyår :)

Sötnosen då hon bara var åtta veckor och hade nykommit till hos! :)

åpuss!

Julgranspynt med flera vill hälsa alla en god jul!

Nä, jag vill inte!
Jag ska inte prata om min jul! Jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Alla gör de, eller ja nästa alla. Och jag vill vara en av dessa få! De känns bra nu. Att jag får vara en av dessa! Tack för att jag fick vara med i klubben. Jag diggar den som få! Men jag måste ju säga de att dessa intagningsprov var för enkla! Vill ni ha in vem som helst i klubben eller? Nä de där måste fixas på nå vänster!!

Nytt nummer har man ju! De var väl onödigt! men aja, 076-7742999
Och så ger jag ut de till folk som jag inte ens vet vilka de är. Bra där elin! Hur tänker du igentligen? De är väl kanske dagen fråga! Eller? Hm.. Tås att tänkas vidare på.

Men nä nu ska jag gå och se en beck film med mina päron och mitt äpple!

Ni får ha de gött! :)


puss!


GOD JUL

GOD JUL TILL ALLA SÖTNOSAR DÄR UTE!! :D

PUSS

Lizzie <3 Rufus

Sista julhandlandet nu innan julen kommer. For en sväng till blomsterlandet eller vad de heter för köp av blommor till julgrupper. Ska snart gå och göra dom men jag tänkte att jag kunde blogga först. Imorgon är de jul. Mysigt. Bara vara med familjen hela dagen och äta gott och bara sitta och vara social. Eller ah, de brukar bara bli massa prat i mun på varandra. Men de är ju trevligt de med. Hehe, min familj i ett nötskal.. :)

Lizzie är nu borta.. Hon är och roar sig i falund eller vars de nu var hon skulle och ha lite trevligt med Rufus :) Kärlek på höga höjder för min lilla vovve. Åh, jag hoppas som fan på valpar. FÅ TILL DE NU RUFUS!! 

Ha de bra i jul :) Önskar alla en god jul med massor av klappa!!

puss


Ormen jag är nu.

Pippi är en finulig liten flicka. Har typ suttit och tittat på henne hela dagen. Haha, hon är så sjukt söt. Jag ska bli som hon då jag blir stor. De kommer bli king. Och så ska jag bo i Villavillekulla och ha en apa och en häst. Och så ska jag baka pepparkakor på golvet ocg göra mig egna skridskor. Sen ska jag inte gå i skolan heller och om jag väl ska gå i skolan så ska jag bara göra de för att få lov. Och då vi ska teckna på skolan så ska jag rita min häst på väggen för att hästen inte ryms på ett papper!! :)

Nu har man blivit en glasögonorm också..

Jul..

Lizzie tog blodprov idag. Visar sig att hon är i höglöp idag. Vilket betyder att hon måste typ fara ner till sthlm idag eller imorgon. Jippi. Hoppas som fan på valpar. Jag vill jag vill jag vill att hon ska ha valpar nu. Kommer att bli sjukt kul. Och valpar är ju så söta. Kommer bli toppen toppen hehe..

Idag så blir de julstädning. Sen ikväll så blir de lek i gymnastikhallen. Kommer bli trevligt.
Nej nu kan jag inte sitta här längre, måste städa!

puss


Tomtar och troll


tomten är lös!

Pyntade hemmet idag med julgran och lite tomtar :) Så nu är de riktigt fin inför julen. Och nu känner man verkligen julstämmningen. Jippi säger jag till den.
Roligt hade vi igår nog. Malin vart sjukt överraskade då vi stog där utanför hennes lägenhet och skrek på henne. Haha, roligaste jag har gjort på länge. Men de vart en lyckad kväll!

puss!

:)


skruttan miN!

halebop

Ja, nu är de jullov också. Satan så skönt. Måste ju bara säga de asså. Känns skönt att få lite lov, både från skolan och från gymnastiken. Känner verkli.gen att kroppen behöver de. Så nu ska både den och jag få vila upp sig. Så kommer de bli toppen igen då vi börjar om. :) Taggar som fan tills nästa termin. Tror att de kommer att bli king även fast alla inte kommer att fortsätta. Synd.. Nu blire ingen mer familj. Nu kommer de bli stora sjocka släkten! Hehe, men vi har kvar familjen i smyg.

Nu sitter jag hemma hos alex och väntar på att kvällen ska nära sig. De kommer garanterat att bli king. De är mycket king nu! Hehe, men d är ju lov och snart jul och alla klappar är köpta och insläna så nu äre bara att vänta in tomten. Som förhoppningsvis kommer att vara jag. De är så roligt att vara tomte :D Jag vill jag vill jag vill men men de ser vi ju på julafton.

Emma jag är taggad som satan på snööööbadet och baaadtunnan! :D IiiiiiH!

puss!

åsis! :)


Brände mig på strykjärnet idag! :(

Gåre bra med raggandet?

Kommer du hit ofta?

Jag lider av minnesförlust, Kommer jag hit ofta?

Jag har tappat mitt telefonnummer, kan jag få ditt istället?

Om du redan har hört alla dåliga raggningsrepliker, vad gör då en till?

Har inte du sett mig förut?

Du och jag passar lika bra ihop som två legobitar!

Vill du kyssa mig, eller måste jag ljuga för min dagbok?

Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi igen om två minuter?

Är du lika snäll som du är snygg?

Får jag lov, eller ska vi dansa först?

Om du gillar mitt namn kommer du älska mitt telefonnummer.

Vet du hur mycket en polarbjörn väger? Inte jag heller men den bröt isen iallafall.

Jag har precis köpt en ny säng på IKEA, vill du montera den med mig?

Jag betalar drinkarna ikväll om du köper frukost imorgon! ;)

Du är så söt så jag får hål i tänderna.

Jag är inte full, jag är bara berusad av din kärlek. 

Jag skulle gärna bjuda dig på en drink men då skulle jag bara bli avundsjuk på glaset.

Tafsade du på mig nyss? Inte? Du får om du vill.

De ända som borde få komma mellan dig och mig är en kondom.

Mina byxor kommer att ha fest på golvet och dina byxor är inbjudna.

Ska vi leka mamma, pappa, göra barn?

Stirrar du på mitt skev?

Jag är blixtlåsinspektör.

Vad gör en trevlig tjej som du i min snuskiga fantasi?

Ursäkta att jag stirrar, men ditt öronvax fascinerar mig.

Rösten i mitt huvud befaller mig att prata med dig.

Jag funderar på om du är så bra i sängen som de står på herrtoaletten.

Jag har gått vilse, kan du hjälpa mig att hitta hem till dig?
 
Ursäkta mig jag håller på att göra en bok om dåliga raggningsrepliker, får jag prova om någon av dem funkar på dig? ;)


flaggstångstoppspolerare

Haha, duvbajs!

Matten idag var väldigt bra. Och denvar de för att de var ingen matte. Vi hängde gubbe. Eller nä vi hängde orädd! Åh de var trevligt. Hehe, då hade jag och TEG flaggstångstoppspolerare satans fint ord måste jag säga! :)

haha, duvbajs!


Tack till mamman i familjen holmsund!

Träningen idag. SÖTT!. Haha, kunde inte prata om nått annat än fifi. Hehe, måste ha varit lappen idag som gjorde de asså. Åh, den lappen är så fin. Tycker om lappen. Den är jättefin. Jag ska typ sno hem den och rama in den. De vore mys. Kan jag ligga och läsa den varje kväll. De hade varit nått asså. Nämen nu ska vi inte vara så. Den måste sitta på våran otroligt fina anslagstavla så vi kan gå och fylla på den för all framtid. De blir bra. Sen kan den ramas in. Så gör vi de. Hehe, nämen asså träningen idag. Hehe, den var ju som de var. Gjorde i allafall lite vettiga saker. Men annars så vare bara flamsigt värre. Men de måste man ju få ha nån gång då och då tycker jag.

Marran och jag. Satan så söt vi var.. :)
(bilden tagen från www.mariasofia.devote.se kolla kolla :)

Tack Malin för allt du sa till mig idag. De värmde nå grymt!! :)
puss!


PUSS++


Ni gör mina dagar :) PUSS!

+

Åsis blir på fredag! :) Då blir de nytt hår för mig. Taggar som satan för långt hår igen. Kommer bli king tror jag.

Snart är de ju fan julafton. Jippi säger jag till de! Undra vad jag får? Hm, de blir nog något bra! Brukar oftast bli de. Eller oftast. De bli alltid någonting bra. Har aldrig varit med om en jul som har varit dålig. Tror då inte de iallafall. Nämen så är de inte. Kommer att bli bra i år också.
Undra om jag får vara tomte i år igen. Hehe kanske de kanske. Om jag har tur och gullar med morfar så kanske kanske :)

Studiebesök idag hos min älskling. Mys! Massor med sång i bussen och mycker prat som vanligt!



puss

Julavslutning och Julmaknad

Julmarknaden igår! Ja, vad ska man säga.. Satans dålig stil kan vi ju börja med att säga. Inte okej, inte okej! Kan ju säga att man fick lite damp, men vissa fick mer. Aja, parkeringen var ju inte direkt min grej! Men jag tror att de gick ganska bra iallafall :) hehe, nämen jag var duktig även fast jag inte hade någon stans att vara igentligen! Men men. Fcik in 7000 kr på krasar och fika men då måste vi räkna bort 1000 för material. Men ändå jävligt bra! :)

Avslutning på gymnastiken idag! Vi var renar! Haha, kan ju inte säga att man var söt precis! Men de gick ju iallafall!
Bilder kommer senare.

Tack för julklappen gumman!

puss!

tror ni de funkar?


Jag och glasögon, kan vi bli ett? :)

De är inte lätt att välja rätt!

Ja. Glasögon, de är ju som inte så många som vet om att jag har de men då kan vi ju bara säga de rakt ut att de har jag. Men jag brukar inte ha på mig dom. Jag har linser istället och har haft de sen kah vara kanske 14. Men glasögon har jag fast sen jag vara åtta eller nått. Men då hade jag ett sänt litet fel så jag behövde bara ha glasögon då jag läste. Men så är inte fallet nu. Verkligen inte. Skulle inte jag ha linser på mig idag så skulle inte jag känna igen min egen mamma på typ två meter! De är sjukt. Men de är sånt som jag har lärt mig att leva med och jag tycker att de funkar jävligt bra med linser.
Fast idag så skulle jag kolla hur de var med linserna och så. Och då visar de sig att jag har typ utvecklat nya blodkärl i ögat som igentligen inte ska vara där och så har jag skavsår på hornhinnan från linserna. Så idag så var de bara att beställa nya glasögon som jag sedan måste börja använda. Och nu sitter jag här och har de jättesvårt att välja vilka jag ska ha! De är så svårt. Jobbigt. Knas!

hm..?

De är lukten!


Skyll inte på oss vi föddes så!!

tåget..

Sött luciatåg idag på skolan eller vad? Hehehe, nä men vilken skola vi är. Kan inte ens ha ett eget luciatåg så vi har in ett gäng med mellanstadieelever! Nästan så att de är roligt. Men de var gulligt ändå och man fick lite julstämning. Eller väldigt mycket julstämning. :) Mys!
Då man kommer hem så känner man lukten av pepparkakor. Mums. Och sen får man veta att de gick bra idag då systern min var lucia och att pappa hade grinat för att han tyckte att de var så fint. GUBBEN MIN!! PUSS PÅ DIG! 

puss 

Lucia

Lucia på fredag! Kul att de typ inte finns någonting att göra. Och ännu roligare att man typ inte kan göra någonting för man ska ju fara på skolsatan på lördag morgon för då äre julmarknad. Yes! Åh, menmen de kanske händer nått iallfall. Man kan ju alltid hoppas! Julmarknad på lördag som sagt. De var direktsänt idag på radion i typ två timmar om de. Jag var faktiskt med. De var bara ingen som hörde mig prata men jag var med de var jag. Heheheh, aja blir nog bra de också. Nu måste jag kanske sätta igång med bakningen men vi synes och hörs!

puss!

Dubbel idag!

Träningen ikväll var skön. Dubbel och styrka. Sen prat. Lugnt! Satans kul att köra dubbel igen. Var fan ett tag sen sist. Men de gick bra. Jag dog ju då iallafall inte och då äre ju igentligen lugnt! :) Heheh. Nämen de kändes bra. Och snart är de ju avslutning. 14 december. JA! De var typ de jag visst om avslutningen!! Nä, just de, jag vet ju faktiskt att vi ska vara renar också. Undra vad man ska ha på dig då? Löser sig nog.

Lizzie löper!! Vilket betyder att hon kommer typ att paras på annandagen. Vilket betyder att hon (om allt går som de ska) kommer att få sina söta valpar då vi är i utomlands. Vilket betyder att då valparna är 6 veckor och som roligast så kommer de att kunna vara hemma hos oss en vecka :D JIPPi! Längtar som satan tills de små liven kommer till varlden..

puss

Flum med extra skum..

Hm.. De här med att tänka. Vem kom på nått så dumt att göra? Han/hon/den/det måste ju ha varit helt dum!! Jag menar hallå. De är ju santans dryg att tänka hela tiden. Hjärnan får ju aldrig en paus. Till och med då vi sover så tänker vi. Jag menar hur kul är de för en hjärna att tänka hela tiden. Och speciellt en sådan hjärna som sitter i en persons huvud som är helt ointessant. Eller som min hjärna. Asså han kan ju inte ha kul!! (Och ja de är en han och jag har funderat på att börja kalla han för Doris! För de tycker jag passar på en riktig man!!) Hehehh!

Nämen på riktigt då..

De var ju tävling igår och de kanske var den mest oplanerade tävlingen jag någonsin har varit på i hela mitt liv. Men men vi vann ju som sagt.! HEHE klart att vi vann vi är ju Holmsundsgymnasterna. Varför skulle vi inte vinna? De är dagens fråga. Jag menar namnet säger ju allt. För tänk så här. Skulle jag säga ordet Holmsundsgymnasterna till mig vad skulle du då tänka på!? Men hallå kom igen så mycket tid behöver du inte för att komma på ett ord. Men okej, för dig men bara för dig så kan jag väl hjälpa dig på traven för att de verkar som att hissen går inte enda upp på dig. Så här ska du få en liten ledtråd! Ett ord, fyra bokstäver... Okej de var lönlöst. Jag säger de bara rakt ut. Okej. Är du med? KING!! Klart som fan att Holmsundsgymnasterna är king! heheh.

Asså Elin du är så jävla ful! IQ -1?
puss!

WOWOWOOH GLÖÖÖÖÖGGH!!

Fedagen! Åh, oförglömlig :) Så sjukt roligt har jag inte haft på evigheter. Tack Baribie och Ken för att vi fick vara hemma hos er. Bara mys! Men jag vet inte om jag vill se bilderna igen :P Heheh, men dom kan man nog skratta åt i några år! (Bilder kanske kommer in senare!)
Nej jag kan inte sitta här och dega nu. Jag måste städa för att de ser ut som en bomb hemma hos mig!

Pussar!

P-gubbar hit och P-gubbar dit!

Asså jag och P-gubbar! Jag vet inte vad som har hänt men asså jag har typ börjat hata dom. Tror att de var nån där ute som ville jävlas med mig. Dom tänkte att nu jävlar ska vi göra så att Elin blir jättesur! JA VI UPPFINNER P-GUBBEN!! Nä asså dom som gjorde den ligger inte på min fina lista bara så ni vet. (Men de som är värst är ju typ att jag inte kan sluta göra dom. Kommer på mig själv ibland med att jag är på väg mot P knappen! Inte bra inte bra...)

Men P-gubben lämnar vi nu tycker jag och så ja jag har ju som inte så mycket mer i min hjärna nu. De är de där jävla P-gubbarna och sen så äre ju självklart glöggen som tar upp hela mitt utrymme i hjärnan! Heheheh, men de är trevligt. Min päron håller på att strypa mig så nu får jag inte nämna de nå mer. Inte högt iallafall! hehehh. Och där höll depå att komma en P-gubbe igen. Och jag känner att P-gubbarna tar över så jag kanske ska avsluta detta inlägg nu och kanske skriva ett nytt imorgon :) De blir bra!


Åh bocken! Den är fin... Lite konstig men vi ska inte klaga! :)
Om man inte kollar så noga så är den fiin!

puss!


Fredag!

Så sjukt taggad på glöggen! :)
Kommer att bli king hemma hos BARBIE.
Glögg, god mat, fint sällskap, mums!
Hehehehe.

RSS 2.0