dagens outfit


linne från hm och ett par randiga gröna shorts från gina tricot! :)
hann till och med att ta kortet medans de var sol ute :)

pöss!

plättar på verandran!

mysig kväll med bara lilla jag! satt ute på verandan inlindad i en filt och åt mina väldigt goda plättar med grädde och jordgubbar som vart kvar sen igår :) myyyys! fast mysigare hade de ju som varit om man inte hade suttit själv.. :P


ha en bra kväll alla söta barn!

pöss
elineircA

lockigt hår

ja nu äre inte mycket kvar av sommaren och de känns som att jag inte har gjort något och de har jag ju som inte heller!! känns konstigt... så nu ska jag ligga i och göra typ allt sista veckorna :P hahaha!!
ska snart börja med maten men jag har ingen aning om vad de kommer att bli :) palt kanske.. fundera fundera fundera!
nejnej så här kan vi inte sitta :) nu blire mat och de blir plättar!!!! :) hahahhaa!



flaggan!


 hej!
nu har jag fått de att funka med kameran igen och jag har tillochmed fixat in bilderna på datorn :) jag är så stolt över mig själv hahaha för de är ju sååååå svårt :P hahaha, imorron äre jobb igen som gäller men nu börjar de vara väldigt lite kvar att jobba :D bara 7 dagar kvar och 14 ggr att cykla över obbolabron... känns väldigt skönt! sen så har jag ju som sagt tidigare världens skönaste chef :) har aldrig gått till 16.00 på den senaste veckan iallafall, och de fortsätter i samma fina banor. TOPPEN SÄGER JAG BARA!

nyss var jag och syster dyster och tog ner flaggan, vi var och försökte ta ner den prick 21.00 faktiskt. men då kommer ju en fråga! varför ska man just ta ner den kl 21.00?? om de är någon som vet får ni gärna höra av er för de vore som tevligt om man visste om någon frågade en skälv =) hahhaaha!

nu äre fotboll på 6an och nu äre nån som ligger ner och har gjort illa sig! hoppas att de går bra! :P skulle gissa på att de vara var filmning som de är alltid annars, fotbollspelare borde fundera på att kanske byta och vara med i filmer för de är ju såååååååååå bra på de :D hhahahah, menmen de finns ju vissa som tycker att de är roligt att jaga en boll i 90 min och sen så får man den och då ska man skjuta bort den igen och sen så fortsätter man att jaga den runda saken som far fram och tillbaka på gräset :P då är ju gymnastik sååååå mycket roligtare :D eller hur??

imorron så kommer de att bli fisk till lunch om de var någon som undrade och före de så kommer de väl att bli frukost och några frukter där vid 8 och sen vid 14 igen så är vi och fikar en risifrutti annars så överlever jag inte dagarna på jobbet :P hahha calle kan skrattar bara då jag kommer med min fina ridifrutti där vid 14 tiden :P hahah men jag menar vad spelar de för roll hur mycket jag äter för de syns ändå inte att jag äter lika mycker som en gris typ... som de har sagt förut, ELIN ALLT DITT FETT SITTER I HJÄRNAN! :P hahaha de är typ så :P

aja nu ska jag gå och duscha och sen så ska jag gå och sova annars tar man sig inte upp på morgonen =)


pöööss!
elinericA

kameran suger kuk

skulle vara as duktig nu och lägga över lite bilder och så, uppdatera lite och sen då jag stoppar in kameran i laddaren så att ja kan ladda över de till datorn så funkar de inte och kameran vill inte heller funka! jävla skit! de har hänt en massa gånger före att den typ har varit på aslänge och den går inte att stänga av! menmen jag ska kolla snart igen om den kanske skulle vilja funka lite!

frida fyller år idag vilket betyder att jag har namndag imorron =) jippi för mig asså.
jag har ingen aning om vad hon har fått men jag antar att de blev pengar iallafall. tårta fick man ju iallafall och de var ju de som var de viktigaste :P hahha tjockelin!

nej nu måste jag ut med hunden!
äre nån som vill hitta på nått? ;)

pöss!
elinericA

gungan..


förra sommaren i ljumviken.. men vad hende i sommar!?

MIX-MAX

hej!

internet har varit dött ett tag, vet inte varför menmen, nu är jag tillbaka men jag orkar inte skriva så mycket...
men jag kan ju säga att jag har varit på staden igen... tre nagellack, en pincett, en nagelfil och en ny rouge! :) jag lägger upp bilder lite senare.. orkar inte de nu :) jag ska se förhäxad, syster dyster har köpt alla säsonger så man har ju som en del att se :P hahaha!

väldigt vackert väder har de också varit nu en massa dagar, men jag tycker inte att jag har blivit nå brunare, söööög! menmen. imorron äre jobb igen som gäller men nu äre bara två veckor kvar :) jippi!!

FREDAGEN VAR TOPPEN!!! tack så mycket för den kvällen asså!

pratet i skuffen
goda maten
fint sällskap
god efterrätt
roliga idéer som man får offra sig för
bad både i vatten och pool, han fick lite motion på väldigt väldigt länge!! :)


pöss!
ELinericA

tårta

denna blogg förstår jag mig inte på så nu väntar jag på ängeln som kan komma och hjälpa mig med den då hon har tid! :P hahaha, nejnej så här kan vi inte hålla på ,middag imorron! jippi! kommer att bli toppenkul! :) hahaha, så jag måste fixa massor imorron efter jobbet :) men nu ska jag sova så jag hinner upp imorron kl 05.40... tagga tagga tagga!

älskar sol! <3


farmor fyllde år idag så de vart mycket gooooooood tårta och prat med kussarna :)

mannen till sin fru

En man och hans fru är ut och kör med bilen och blir stoppad av en polis. Då uppkommer denna konversation:
Mannen: "Vad är problemet, konstapeln?"
Polisen: "Du körde i minst 75 på en 50-väg."
Mannen: "Nejnej, jag körde i 60."
Frun: "Åh, Harry. Du körde i 80." (Mannen blänger på sin fru.)
Polisen: "Du får också böter för ditt trasiga stoppljus."
Mannen: "Trasigt stoppljus? Det visste jag ingenting om!"
Frun: "Åh, Harry. Du har vetat om det i veckor." (Mannen blänger på sin fru.)
Polisen: "Jag kommer också ge er böter för att ni inte använder ert säkerhetsbälte."
Mannen: "Åh, jag tog precis av mig det då ni kom gående mot bilen."
Frun: "Åh, Harry. Du använder aldrig säkerhetsbälte."
Då vänder sig mannen mot sin fru och skriker: "Håll käften!"
Polisen vänder sig till frun och frågar: "Skriker din man alltid till dig på det viset?"
Frun svarar: "Nej, bara då han är full."

vad äre för jväla rubrik!?

vars är du min trogna vänn!?

jag har tappat min mobilladdare! jag har ingen aning om vars den är men jag tror, okej jag är vädigt säker på att den ligger på ett hotellrum på ulvön där jag avdvände den sist och så har jag väl glömt att ta den där men jag vill inte att de ska vara så för de är så drygt att ladda via datorn men de är ju tur att de går annars hade jag varit död vid de här laget! :) hahah, men jag hoppas att min pappa int tittade tillräckligt noga i båten och att den ligger där någon stans så att jag kan börja ladda mobilen som vanligt igen... men men tills dess får den väl laddas via datorn! inte så mycket att göra åt saken. lev med de elin för de var du som gjorde så att de blev så här!
 
gissa om de är skönt på jobbet nu eller vad! nu har elli slutat eller ja hon har gått på semerster och sen så har chefen kommit tillbaka eller ja calle och han är så jävla skön! igår regnade de ju som sagt ganska mycket och då fick vi klippa gräset där nere bland att döda människor och sen så fick tjejerna gå upp och städa i kyrkan och oscar och calle meka lite och sen så gick vi in på fika där vid ett och sen så sa han att han kunde köra hem mig 3 timmaar tidigare :) så jävla skön kille! sen idag så fick jag också sluta tidigare! hahah, vi hade varit och klippt vid kyrkan och sen så räfsade vi upp gräs och massa annat som calle hade tagit bort med en sån här sak som jag aldrig kommer ihåg vad de heter menmen :) hahaha okej sen så gjorde vi de till två och så hade vi fikarast typ en timme och sen så for vi och tankade på statoil och sen sa han att han inte tyckte att vi skulle göra mer idag! så då fick jag fara hem :) haha toppen kille!

nej nu tror jag att jag ska gå och se morden i midsomer som jag ändå inte skulle men de är lite lockande! ;) hahha
hare bra tills nästa gång vi ses pöss pöss!

elineicA

nya kläder idag igen!

vart på staden igen och då hittade jag detta i regnet!
fick sluta tidigare för min chef tyckte inte att vi hade nått annat att göra i de vackra vädret! :) hahha så jag var hemma två :)

höll på att köra av obbolabron då lastbilen kom! :p


MYCKET FINA SAKER!
och jag hittade en ny bikini :) bästa av allt och dessa vackra skor! jag gillar!

pöss!
ëlinericA

rearearearea rearea rea!

som sagt så var jag på sataden idag och då vart detta köpt som stod på listan som igenligen inte stod men de blev ändå :) hihi!


en body från gina tricot som är rosaröd färgad! hittade jag på rean så den gick på 49kr
sen också en tunika/klänning också på gina och på rean så den gick för 49kr den också

sen vart de smycken :)
en tåring för 15kr de är en groda i grönt som man inte ser så bra menmen
sen ett halsband 30kr som man kan snurra på och då står de love och annars så ståre bara massa konstiga tecken
och sist ett par örhängen 15kr de också! och allt hittade jag på rean på ur och penn :)

JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER MIG SJÄLV ATT JAG HITTADE ALLT PÅ REAN; FÖR DE BRUKAR JAG INTE GÖRA!! :P

imorron blir farfar, farmor, mormor, morfar, moster och ulf och sen blire umelagun och vädret tillåter! :)

pöss!
elinericA


AKTUELLT!

så står de på en skyllt inne på hotel winn i umeå! hahaha, nämen jag sitter och väntar på att bussen till holmsund ska komma så att jag kan få fara hem och äta, hoppas att mamma lagar god mat idag annars så vet jag inte vad jag gör :)

igår så hade vi picknick i parken, eller ja park och park vi satt på kajjen, jag, alex och gabi ;) vi hade gjort oss en kycklingsallad och sen så åt vi den där nere på kajjen... sen förflyttade vi oss dit solen bar och de var ute på bryggan där vi satte oss och åt varan efterrätt som var hallon och blåbärkaka för att fylla utrymet och sen så vare kladdkakemuffins :) var väldigt gott! den kom de mer och ville vara med, linn, åke och micke kom och sen vart de för kalt så vi gick hem tioll gabi och där var vi tills jag och alex skulle med bussen :) sden var ju trötta och skulle gå och sova :P de slutade med att vi satt och pratade i typ 2 timmar innan vi sov :) hahahaa!

bloggar mer då jag kommer hem så får ni se vad som stod på shoppinglistan idag! :)

pöss mina sötnosar!
elinericA

nattinattikläder

nu ska elin sova annars tar hon sig inte upp imorron eller ja de är frågan om hon gör de ändå :P hahaha så sova så gott!
då ska vi se, en stor t-shirt som är mammas gamla och sen så har jag en inte så vacker inbakad fläta som man inte ser och sen så har jag hippsters från hm :) och sen har jag ju så klart bytt i sängen och jag har städat också :O hahahaa!

pöss
elinericA <3

mr. shabalabading-dong!

jag vill ha min lön nu men den kommer ju aldrig!

börjar bli sliten nu! känns väldigt jobbigt att kliva upp på morgonen nu för tiden och jag försover mig ofta men du äre bara 3 veckor kvar och sen är jag ledig! JIPPI! men snart så börjar de roliga. päronen och systerdyster försvinner snart så de ska bli väldigt skönt och då ska de bli soft och jag har tänkt mig att jag ska sova i mammas och pappas säng :P min är ju inte lika stor som deras :) mycket plats mycket plats hahahha, men jag tror att de kan vara lite tråkigt också men de ser vi väl om alex kommer och bor hos mig så kan de aldrig vara tråkigt! :)

vad blire till helgen då?

jaha okej, tydligen så kan man ju klart inte lita på vädret så vad ska man gör då, gissa! tydligen så äre de de gör! haha men enligt vad de säger så ska de bli bra väder på söndag så då blire kanske umelagun med systerdyster men annars så kanske de blir en sväng till staden, fick pengar av farfar och farmor idag då de var förbi och klippte pappi så då kanske de försvinner på stan :) men de äre värt jag menar nu kommer väl första lönen snart :)

skulle de bli bio flickor?

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! de tycker jag verkligen hahaha :)
aja nu ska jag lägga mig och mys och se en flim med hunden och så kanske vi höres imorron :)

pöss på er!
pelin

fina flickor!


några av mina stolta flickor :D

gräsmattan på dörren!

på onsdag har jag jobba halva tiden av vad jag ska jobba och de känns inte så jobbigt om jag ska vara ärlig :)
toppen
toppen
toppen
toppen
toppen

pöss! :)


roligaste helgen på länge! <3

FREDAG: jag och mamma tog färgan ut till ulvön på kvällen och så kom vi dit och vi åt en gud middag på alma, dock så var de pizza men de var ändå väldigt gott för jag hade varit hungrig sen 16.00 den dagen då jag for från jobbet och vi var på ulvön 21.00 eller nått! efter maten så träffade vi tove och jessika och alla dom så då sprang vi omkring på ulvön och skattade och allt möjligt!
lite senare på kvällen så gick vi förbi utanför brögga där en väldigt full herre skulle klättra upp för en bradstege till en kvinna som hade ett fönster öppet som hon satt i, tove började säga att han ska man inte lita på för han är en inbrottstjuv och sen så sa kvinnan i fönstret:
- skulle ni kunna dra honom i byxan och säga att de här går inte!?
hahaa! vi trodde att vi skulle dö! :P efter de så träffade vi KJELL OCH MATS! de var väldigt trevliga och de tyckte att jessika skulle bli modell och en massa mer skit kom ut från deras munnar medan de klunkade i sig massor med öl. samtidigt så hade vi träffa några killar! eric, jonathan, och vicktor dom dtod där och väntade på oss medan vi stog och snackade med kjell och mats och då kom den andra kommentaren som glorde helgen! de stog och diskuterade om kjells barn och då sa mats:
- men kjell han är ju så jävla barnslig!!!
HAHA! då trodde jag att jag skulle dö av skratt :P i alla fall herrarna gick och vi gick till de andra herrarna och så diskuterade vi med de lite innan vi skulle gå och sova! :)
LÖRDAG: på lördag träffade vi pojkarna igen och vi satt en stund i lekparken och kastade pinnar och pratade och sen sprang vi upp till stugan upp på berget! massor med trappor :P alla har sämst kondis! där hittade vi gräset! en liten gräsplätt med konstgräs på en dörr! där låg vi kanske i 15 min och sen så vare dags att gå ner, alla utom jag frida och eric gick ner för stupet medan vi tog trappan vilket var en vinst för vi hann in och köpa glass men inte de andra! :P hahaha men de hittade ett annat ställe att gå och köpa glass :) sen gick vi tillbaka! 
vi gick och åt på alma den dagen också :) kebabtallrik is the shit pojkar och flickor :D efter de så vare dags för eric att spela nere i baren och fick vi andra komma in!? NEJ! gud nej vi fick sitta på verandan, inte ens fick vi vara inne på pardansgolvet men vi var där ändå och jag gick tillochmed önska en låt :] kung kung kung i baren tackat som frågar! :D hahaa! då var vi där och dansade och höll igång så att jag inte skulle frysa ihjäl och sen så gick vi till jontes båt och satt där till två och sen gick vi ut och letade efter eric  och vi hittade han och sen gick vi tillbaka och vi satt och vi på veandan igen och de spelade gitarr :) väldigt trevligt! men roligast var nog ändå då kjäll skulle visa oss hur man skulle gå i klackar! :P och så tog han en massa kort på oss och han skulle alltid berätta saker!
- lyssna nu på mig
de sa han alltid! :P hahaha menmen, sen vart klockan mycket och vi skulle sova igen
SÖNDAG: då vare dags att ta färgan hem igen :( men vi han ju se hur fort båten gick ! hahaahhaaa! SÅÅÅÅÅÅ FORT! :P
pöss! :*

 

egobloggen

försöker hålla på med bloggen och en massa skit men jag orkar inte, då de gäller sånna här saker så ger jag upp på en gång :P hahahaa så jag gick ut och tog lite kort istället, här kommer en i alla fall! :)



haha okej, de vart två bilder. hoppas att ni kan stå ut med mina egobilder :P hihi, nu ska jag äta och sen ska jag till grannen som fyller år! ULLAS KLADDKAKA ÄR MIN RÄDDNING I LIVET!

solen kom, solen gick

skulle gå ut och sola lite tidigare idag för de kom en liten solglint och jag trodde att de skulle hålla i sig så jag gick och satte på mig bikinin och sen så gick jag och tog bort smiket och precis då jag skulle gå ut på bron så kom de ett jättestort moln och så försvann den fina solen.. så då kunnde jag inte sola :( de sög kan jag ju meddela men på tisdag så ksa de bli bra väder, säger de i alla fall men man vet aldrig!

aja nu ska jag ut med hunden och jag tror att jag tar mig en tripp till ljumviken och badar lite... :)

pöss

tråk!

har tråkigt nu asså... :( de är inge sol ute eller något annat i den stilen som gör så att man vill gå ut.. ingen att vara med och bla bla bla. menmen man får göras de bästa av saken så då har jag först varit runt och kollat på en massa bloggar och sen så har jag målat naglarna RÖDA och fina  :) blev väldigt nöjd! efter de så tog jag väldigt många onödiga kort på mig själv :)


de bjuder jag på!


 


(klicka på bilderna för att få de större)


staiin/p e l i n

staiin - MOCKINGBIRD. säger:
gjakdfgk,sjfsdfkgn?
p e l i n säger:
sjävlklart!!!
staiin - MOCKINGBIRD. säger:
imorn?
p e l i n säger:
men gud ja senast imorron
staiin - MOCKINGBIRD. säger:
ja, för jag täntke, annars hinner vi inte med ajbfkabgnj!?
p e l i n säger:
nä men precis och sen tänkte jag att vi kunde göra sjfoeagokdp<kjdgi imorron också...!? eller vad tycker du?
staiin - MOCKINGBIRD. säger:
jamen om vi börjar med ksadfdafnbdkjhe, sen slutar vi med ksdghdkz.nbdkt och skghdzfbn?
p e l i n säger:
toppen! då tycker jag att vi säger så  
staiin - MOCKINGBIRD. säger:
Kanion!!!!!

staden

igår var jag på staden med syster dyster :)
först så shoppade vi lite och sen så för vi på axels och åkte lite tills vi inte hade pengar kvar och sen så for vi och åt och sen bar de av på bio, vi såg nya narnia och den var bra men jag gillade inte slutet! :P


ett linne från HM 98 kr
tycker att de var väldigt sött





nya skor från 59 249 kr
väldigt fina och jag hittade dom på rean :)
jag är så stolt över mig själv att jag lyckades hitta nått på rean för jag brukar alldrig göra de :)

pöss! :*

målat

idag så målade vi huset hemma, nu är allt nästan målat en gång :)
hahah men de är förtfarande massor kvar... men men vi förtsätter imorron men då ska inte jag vara med, förhoppningsvis så blire umeå lagun med fridolfina :) haha men jag vet inte kanske kanske inte och sen blir nog alex på kvällen och sen så på söndag så tror jag att de kommer att bli tivoli på dagen men sen så vet jag inte, då kommer jobbet tillbaka... :( hahaa men nu har jag jobbat i två veckor och då äre bara 5 kvar! :)




 nu känns de verkligen som sommar, åt ute idag och igår och de känns bra! :D

pöss!!!

dagens

ska på 50 års kalas idag till min gus far! :) ska bli kul, nämen de har två hundvalpar som tydligen är jättesöta så jag lär väl sitta där och mysa hela tiden men man kan ju inte missa tårtan heller så de lär väl bli en stund åt den också :) haha


en sommarklänning från HM
armband från per och guneva som jag fick för två sommrar sen
min ring och min gammelmormors vigselring
lösnaglar som jag har haft ett tag
på andra handen så har jag en ring som kommer från japan
mammas örhänge och halsband
enkel uppsättning av hår
och sett par högklackat med en guldgosett
och självklart RÖDA tånaglar :)

ha en bra kväll :)
puss!

dagens bilder!

haha söta personer i obbola krykogård idag!! :P

jag ser fan ut sen en skogshuggare! :P
angelica vet jag inte vad hon gör!!


haha de regnade och vi skulle sätta på oss kläder för att kunna vara ute så de slutade så här! :P hahahaha


vi hittade väldigt fina blommor också ... hahah slapp dag idag andå!? :P

pöss!

RSS 2.0