NUMMER ETT I NOVEMBER


Nu kommer vintern med stormsteg. Fram med skoteroverallen snart, senaste modet på stan!

31 OKTOBER

Ännu en bild av och från Maria Rehn.
Jobb idag som sagt. Vissa kunder gör ens dag och andra, ja. Man förstår inte riktigt hur dom tänkter. Men det är ju sånt man får ta. Hade iallafall roligaste kunden idag som hade ett kort från migrationsverket (betyder att de kan ta ut pengar hos oss) Och han kunde inte svenska. Men som jag fattade det så ville han ta ut pengar och då jag frågar hur mycket pengar han ville ta ut och han fattade verkligen ingenting. Han drog sitt kort flera gånger och pelade på det. Det såg ut som han lekte charader! Jag frågade om och om igen HUR mycket pengar han skulle ta ut. Då tittade han på mig som om jag var dum i huvudet och gick sin väg. HAHA, ja vissa asså!

ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE

♥ jag vill inte gråta varje gång jag hör ditt namn ♥

LÖRDAG

Foto Maria Rehn
Varit förbi en sväng hos moster med mami, och sen for vi på maxi och handlade. Nu sitter jag hemma och har ingen aning om vad kvällen bjuder på. Och självklart ska man jobba imorgon. 8-17 någon som vill hälsa på?

HOCKEY

Björklöven - Teg. Jadu, jag var där, fick gratis mat och dricka men sen var det fan inge mer. Jo juste en spark i ryggen av en liten kille som satt bakom mig. Men man ska väl inte klaga, eller?

ME

Hade lite tråkigt en dag innan jobbet! Så då kom kamerna fram. Hehe!

OM DETTA VAR JAG PÅ HALLOWEEN, SKULLE DU BLI RÄDD?

Detta är en lite överredigerad bild av underbara Maria Rehn sen vi var ute och tog kort! Längtar till jag får alla bilder och hoppas verkligen att hon får till våran idé. Annars blir det ut och fota igen, eller hur Marran?

ALLA HAR SINA BRISTER


MOVIENIGHT

Och hur bra verkar inte denna film?

FAR, FÅR FÅR FÅR? NEJ MIN SOM FÅR FÅR INTE FÅR, FÅR FÅR LAMM!

Ja, då ska vi se. Min älskade vän Alexandra Carlsson har en vän. Och han kan inte förstå sig på varför vissa får blir svarta! Jag som då nästan inte är en bonde ska försöka förklara för honom hur detta går till. Men skyll inte på mig om detta inte är rätt. Men jag är ganska säker.
Det är samma sak som om man blir blåögd eller brunögd. Det handlar om vilka kromosomer som är recessiva eller vad det nu heter. Alltså vilka kromosomer som är "starkare" än den andra. Jag skulle tro att det flesta har gjort korsningsscheman för att kolla om någon ska bli blåögd eller brunögd. Det är samma sak med färg. Så om de alltså är två vita får som parar sig så kan det ändå vara så att ett av fåren har kromosomer som gör att de blir svarta får. Och om mamman har det också och båda är "det starkare" så finns det en chans på 25% att deras lamm blir svarta! Jag tror ingen kommer att fatta det här men jag gjorde mitt bästa!
Stort B skulle kunna vara vita får och litet b skulle kunna bara svarta får. Så då ser ni att längst ner till höger så skulle de alltså ha blivit ett svart får om fåret var en kille. Om jag inte minns fel. Förstår du Hvite Jente Henrik Norsk Bag?

SKOR FRÅN SCORETT

Scorett har ju öppnat i stan så jag var ju bara tvungen att fara dit och tro det eller ej så hittade jag mig ett par skor. Jippi, för mig!

SÖNDAG

Blev en tidig sväng till Holmsund idag. Marran tyckte att jag skulle ta mig till henne så jag gjorde de. Det blev lite, eller massor av redigering av mina bilder från The Studio. Blev mycket bra så de tackar vi för. Tack Maria! Sen blev det dock mycket mycket kallare och ca. 120 bilder på Pelin ute i snön! Hoppas att våran idé fungerade och att det kommer bilder inom kort.

Allt har två sidor

Pappa visade mig coolaste grejen igår på tven. Att man kunde se massa filmer gratis. Jag trodde att man alltid var tvungen att betala men icket. Så niu sitter jag och ser på Livvakterna. Underbart! Och Alex jag har Vinterviken!!

DU PLUS MIG BLIR ETT.

Jag skrev ditt namn i sanden men vattnet tog det.
Jag skrev ditt namn på pappret men elden tog det.
Jag skrev ditt namn i mitt hjärta
och nu kommer det alltid finnas där. ♥

MODEVISNING I MVG

Ännu en bild från The Studio..
Idag är det modevisning i MVG och jag ska gå modell för Ur och Penn. Tror att de kommer att bli skitkul! Snart bär det av till stan och göra klart smink och dylikt, sen titta hur alla andra klarar av catwalken! Önska mig lycka till och kom gärna och titta. Pelin går kl.14!

. . .

Hjälp mig!

T H E S T U D I O


Hade en helt underbar dag igår med tjejerna på The Studio! Så himla roligt. Alla skulle fan testa på att stå framför kameran. Jag, Sara, Emma, Frida och Camilla.
Detta blir ett minne för livet! ♥

FRIPPSAN


I know, överexponernad bild, men om jag inte satte på bixten så såg man inte vilken fin frippa jag fått :) Mer uppklippt och 5 rosaröda slingor i håret! Jag vart mer än nöjd! ♥

INTE OKEJ


Sovit konstigt inatt, drömt konstiga drömmar om att jag och Marran var ute och sprang med Texas fast de gjode som inget om han försvann, så vi började åka buss och badade nedanför mig. Sen kom det en varelse som ville äta upp oss så då blev vi ständigt på vakt efter denna varelse. Vi hamnade på gamlia och då var lilla Texas med igen. Vi kröp i grottor som var fulla med djur. Kaniner, ormar marsvin. Helt sjukt! Sen kom vi ut på nått vänster och hade fått med oss en orm ut på vägen som såg ut som ett hjärta. Då vi kom hem till Marran så skulle vi ta kort på den. Då var det inte längre en söt orm och såg ut som ett hjärta. Det ar en spyboll som låg livlös. Den hade dött i sina egna spyor! Efter de vaknade jag och lägger märke till dessa varelser! Tre sycken vid min säng! JAG SÄGER BARA UNDERBART!

VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN


Mitt senaste inköp i familjen halsband! Så fint, och jag tror att han ska få heta Klas. Hej Klas!

GÅTT FRÅN ICA-TANT TILL STÄDTANT?


HEY BEAUTIFUL!

Gammal bild. Vart inge jobb idag, vart massa strul igår. Nu min älskade Alexandra. Mat och prat, det jag behöver!

RSS 2.0