:)

Näst sista dagen i kalla sverige. I morgon så far jag till varma egytien och jag kommer att komma hem om en vecka förhoppningsvis brun och utvilad. Kommer kännas grymt skönt! Finns inge mer jag kan säga. Jag längar. Och sen hoppas jag verkligen att jag inte kommer känna av halsen då jag är där. De vore perfekt.

Nej nu ska jag packa klart de sista och sen hoppa in i duschen. Hoppas att ni klarar er utan uppdatering i en vecka. Eller ja ni ser ju om jag kan logga in eller inte. Annars så får ni ha de så bra!

puss!


L I Z Z I E + R U F U S

Lizzie har som sagt fått valpar! Sex supersöta valpar var av tre hanar och tre tikar. Åh, jag vill bara att dom ska komma och va hemma hos oss. Och halsfluss har man gått och fått också. Illa!

Gymnastik


Fina bilder från Holmsundsgymnasterna. Bilderna är tagna från www.btruppens.blogg.se
T A G G A T Ä V L I N G !

klart jag fick en påve


Tack stefan för min påve ;D
Och ja jag lyckas med allt!!

Träningen innan tävling!

Idag var de träning. Vi övade på skruv och de gick faktiskt riktigt bra. Vi körde bara uppställningar men jag tycker att de är bra. Man bli som inte lika trött då. De blir ju jobbigt om man ska ge hundra varje gång och sen springa på de också. Jag tycker att man tappar koncentrationen lättare om man ska hålla på att springa fram och tillbaka. Så nu eftersom att vi körde en form av trampett så passar de väl ganska bra tt jag förklarar vad de är. Trampett är ett redskap som ser ut som en liten studsmatta om man ska förklara de lätt. Då har men an ansatts och sen springer man mot trampetten och hoppar med ett inhopp upp på trampetten och sedan så landar man på en landningsmatta. På trampetten kan man göra allt från ljushopp till dubbelvolt om inte mer. Sjukt roligt redskap!


Hör kommer jojjan och kör volt på bild två. Den är tagen av VK på förra RM som ägde rum här i Umeå :)

Och sen var de ju också sista träningen för de som ska tävla till helgen och de såg bra ut. Ni måste bara tänka på de här så sakerna som att sträcka på tår och annat smått som domarna tittar på. :)

Gymnastik

Svenska B

Ja nu kommer vi till gymnasitken. Eftersom ja, de kommer ju bara att blir de denna vecka. Kommer typ inte att bli någonting om mitt liv. Eller jo, men bara om träningslivet. Inge annat. Så de får ni ha koll på på nått annat sätt. Men till saken. Jag sa ju att jag skulle förklara vad man gör på matta, trampett och fristående. Så jag har ingenting att göra nu så jag ska då försöka mig på att förklara en sak iallafall och sen de två andra imorgon kanske. Eller vad säger ni? Blir nog bra.

Så vi kan väl börja med matta då eftersom att de var de första jag skrev. De finns massor med olika typer av matta men jag tänkte nämna två. Matta de är en väldigt avlång rektangel där man springer och gör ex. kullerbytta om man är liten, och sen kanske flickis om man har blivit lite större. Vi har en typ av matta i våran förening som kallas tumbling. De är ett golv med svickt i sig så att man ska få lite studs och så att de ska bli lite lättare att utöva de svårare övningarna. Tumblinget är uppbyggt med glasfiberstänger som är tvärgående och sen så har man två mattor över så att de ska bli mjukt och ge mycket studs.

Sen finns de också ett golv som inte är lika vanligt nu som heter sviktgolv. De är uppbyggt med staka kuddar under och sen är de två träskivor som ligger ovanpå och sen lägger man till en matta så att de ska bli mjukt. De gör också så att man får mer studs men eftersom att tublinget har utvecklats så används de inte lika mycket längre. Men de förekommer på ex. regionfinalen som kommer att vara nu i helgen.

Om de nu finns någon som skulle vara jätteintresserad att kolla efter mer om tubling och annat så gå då in på www.gymanstik.se och se vad ni kan hitta där.


Här har vi stina som ska köra en hadvolt på vårt fina tubling! :)



Gymnastik

Svenska B.

Nu i en vecka så kommer jag att skriva om gymnasitk och vad jag göra på träningarna osv. Kommer typ bara handla om gymnastik. För de är de jag lever för. Gymanstik har jag hållit med sen jag var fyra fem år kanske. Och jag har alltid tyckt att de har varit lika roligt. Jag tränar i Holmsundsgymansterna. Vi är ett anta gymnster, killar som tejor som tränar tre gånger i veckan, två timmar. Då tränar vi matta, hopp och fristående. (Kommer gå mer in på vad de är i ett senare inlägg)

Förutom att jag tränar tre gånger i veckan så är jag själv också tränare. Jag tränar en grupp på 25 ungar i åldrarna fyra till sex en gång i veckan. De är jag och två tjejor till som hjälp åt att tämja dom små djuren. Haha, nej men dom är jättesöta! Vi håller nu på att komma in i de fasen att de ska börja tävla. Tror att de kommer att gå riktigt bra. Men frågan är vem som kommer att vara mest nervös. Jag eller dom?

Ja och på tal om tävling. Vi kommer att tävla till helgen i Umeå. De är regionsfinal. Vet inte riktigt hur många lag som kommer att delta men de brukar kunna vara ganska stort. Mycket folk. Och de bästa av alt. MASSOR MED GYMNASTER! Vi har en ganska bra chans till att få en bra placering och på träningen igår så såg de riktigt bra ut. Kör hårt tjejor!

Ni kan bara ni vill!

svenska B

Kommer att ha en ett tema denna vecka för att jag har en uppgift i svenska B. Jag hoppas att alla är okej med de och om ni inte är de så.. ja kom tillbaka på fredag då :)

Jag ska inte ha nått..

Hur fan lyckas jag! Asså nu orkar jag verkliegn inge mer. Nu är de an inte lycka längre. Nu suger livet kuk. Känner att jag skulle typ behöva fara hem och gråta i massor. Men nä jag måste gå en hel dag i skolan inann jag kan fara hem och typ tycka synd om mig! Men de vill jag ju som inte heller göra. Kul och sitta där. Nä fan nu måste jag skärpa mig. Inge mer nu Elin. Nu är de bra!

Massor med vakert!



rickleå

Rolig kväll + att man fick ju pengar för de också. De kan man ju säga verkligen är två flugor i en smäll. Kom till Emma vid två och sen så tog vi lååååång tid på oss så att vi skulle bli riktigt snygga. Sen kom Hanna och efter en stund var de bara att börja traska. Då vi kom dit så hade hon inte kommit ön så vi stod ute och värmde oss en stund vid brasan som de hade gjort upp. Och då hon senare kom då vare bara att sätta ut allting, fixa fint, kolla så att allt var ute på bordet, ingenting fick vara tomt, koka kaffe i massor, kolla så att alla fick efterrätt, koka mer kaffe. Inte fick vi en ugn stund men vi han iallafall äta. Eller ja snabb var vi. Sen så skulle vi ju stå i baren på de också så då fick man ju gå dit stup i kvarten och fixa någonting. Typ en Andersson kanske. Lärde mig iallafall vad de var. Och den vart mycket populär. Haha... Massor med dans vart de också. Och självklart så dansade man ju sista dansen med självaste FÖDELSEDAGSBARNET!! Lite stolt då kanske :) Fast de var ju bäst då jag fick dansa med min käraste!

"du ser som så proffsig ut!!"
"Eh.. tack! "

alla <3 dag


Alla hjärtans dag. Idag så ska jag vara med min käraste. Vi ska vara supersnygga och supersexiga och servera på en 50 års fest. Tror att de kan bli riktigt kul. Ska ta bussen till Emma 13.10 och sen ska vi fixa oss och sen fara iväg och börja förbereda!


På morgonen så var jag ute och tog lite kort för de är ju så sjukt fint väder ute! Man blir ju hur glad som helst bara man tittar ut och då man väl kommer ut som vill man ju bara hoppa och slänga sig i snön och bara ligga. Men nu så måcste jag gå och packa de sista. Vi höres imorgon.


utmanad.

av Stefan!
"Uppdraget är att gå in i mappen, Mina bilder, på din dator. Gå till den sjätte mappen och därefter väljer du det sjätte kortet. Visa den bilden i din blogg och skriv något om den. Invitera fem stycken nya att vara med i utmaningen. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade."


Ja detta är som sagt MIN bil. Eller ja de är min morfars bil som han har byggt om tillsammmans med min morbror. Den är sjukt snygg men eftersom att man skulle ta den 6 bilden så ser man inte hela bilen. Men nån gång så ska jag väl se till så att nu får se allt!

Jag utmanar, Leo, Alecks, Lelle! Mohaha!

Fredag den trettonde

"Världens bästa alla hjärtans dag middag. Macka med hallomiost!"
 
Vet inte vad jag ska säga om bilderna. Lite jobbigt att ta i mörker.

Idag så var de ju då fredag den trettonde. Och jag tycker väl inte att den har gjort någonting dumt. Fick åka superbuss till skolan. Jag och min älsklings Tuttz vart överlyckliga då vi fick åka superbussen. Och sen efter skolan så kommmer nästa överaskning. De kom två bussar och hämtade oss!! Då de bara brukar komma en! Jippi säger vi till de! 

Sen har jag har haft en underbar kväll men Alex, bion var underbar! Så de tackar jag för. Och sen då jag kom hem så bestämmde jag och min kära syster att vi skulle ut och åka bob. Haha, jag kommer aldrig att växa upp. Men vem gör de igentligen? De är ju hur roligt som helst att vara barn. Och alla vuxna säger ju att man ska vara barn så länge man kan och då ska jag fan va de också!! SÅ vi var iallafall ute då och åkte bob. Lyckat de med. Även om de vart några fall, mycket skratt och inga tårar.

Efter att vi hade kommit hem från backen så vart jag supersugen på att ta lite kort. Så systern min var så vänlig så hon gick in och hämtade min kamera. Men jag vet inte om jag tycker att de vart så superbra bilder men de är ju bara roligt att ta kort. Jag menar hur kul kan man inte ha med en kamera!?

Smek


Alexandra Carlsson + Elin Lindwall = Vi Sitter Ihop

"Dom kanske kommer att få rogersyndrom!"

En tidig alla hjärtans dag med Alex ikväll. De blir supergoda mackor hemma till middag och sen så blir de I Taket Lyser Stjärnorna ikväll på bio. Efter de så kommer de att bli en kopp varm cholkad och sen en bussresa hem. Kommer att bli trevligt.

Nu sitter jag iallafall här, hemma hos Alex. Och vi gör absolut ingenting. Men de är som de som är så skönt. Vi behöver som itne göra någonting bara för att vi är med varnadra. Vi är som en person. Behövs inga ord. Vi fattar ändå. Hihi, mysit. Men nu ska jag dra mig till sängen och så ska vi kägga oss och se tv. Eller jag ska lägga mig och se tv. Alex gör de redan så jag ska gå och hålla hennes sällskap. Men ni får ha en bra kväll alla. Alla hjärtans dag eller inte, mysigt ska de iallafall va!

Kyss och smek!

+

"vi söker perfektion"

Dagen träning. Ja då kommer man dit. Kan säga tt jag har inte varit så peppad på jag vet inte.. två dar kanske. Haha, nämen peppad som fan var jag för att köra dubbel. Fort gick de att plocka fram också. Typ 7 min.  Nästan rekord alltså. Ja och sen uppvärmingen. Den är kung! DANMARK. Jag säger bara de. Tycker att den är hur bra som helst och man glömmer som ingenting.

Jaå och sen var de då dags att köra. Dubbel, som jag hade taggat till. Men gick de? Nej verkligen inte. Fick inte ens till en hög volt. EN VOLT! Sista hoppet. Ja då kom den höga volten. Men vad tjänar de till. Ja jag vet ju då hur jag ska göra nästa gång. Men de är ju en vecka kvar. Hoppas att jag har kvar känslan. Ja men nog om dubbeln. Sen så byggde vi ner och körde till hård landning. Och gick de bra då?

JAA! De var då grymt tur de iallafall. Halven gick hur bra som helst. Hög vart den och jag kunde hålla packetet rak och halven vart lugn och fin. Då vart jag glad. Efter vart de lite styrka med Tompa.  Jag tycker om den. Fast de säger man ju som inte så högt så att han hör den för då blir han ju ja.. Mallig kanske? Eh ja! Och tio salto på de. Mycket skönt.

Elin Erica Lindwall

elins kläder


mimmi och mussepigg tröja ? kr
Cheap monday jeans 400 kr
halsduk från hm 129 kr


fint väder och bra folk

Igår var de friluftsdag. Vi för till Agnäs och åkte skrana. Sjukt roligt. Och Leffe ville ju självklart vara med. Han var så övertaggad på att åka så han typ sprang upp för backen. Men de är våran Leffe de! De vart mycket fika som vanligt med varm choklad, korv och pinnbröd! Väldigt gott!


holmsund ahlenius barbie och tutt fjällströmz

jag har ont i en tå! Men jag vill ut i snön..

De här med plugg. Har jag aldrig fattat. De ska ju som tydligen vara bra. Och de tror jag också att de är. Men kul de kan jag ju då säga att de verkligen inte är. Jag önskar att jag fick gå på dagis igen. Och va ute och leka i den här snön. Hade varit en överlycklig liten flicka då! Men de blir nog inge av. Men jag skulle skruva tillbaka tiden om de gick. Så om de är någon som kommer på. Hör av er! :)

Nej men nu kan jag ju inte sitta här.. tillbaka i tiden ska jag!
puss

S N Ö

Himmlen har vatit öppet och de har bara fallit ner. Iih, snacka om skönt! Massor med snö på länge.
Jag vill ha snöbollskrig.. Vem vill?


BARNFÖRBJUDET!


va tycks?

älska hata, samma sak?

Jag har aldrig varit en snäll flicka.. kom ihåg de, glöm de. För mig kvittar de!

Varför kom all denn skit ut nu för. Jag förstår inte.. Känner du som du känner skulle de ha kommit ut för länge sen! Väldigt väldigt länge sen. Känns som att de bara var ett meningslöst sätt att försöka göra så att man ska få dåligt samvete. Men så okännslig som jag nu känner mig. Så bryr jag mig inte ett skit.
Men jag vill veta varför? Varför nu? Varför inte tidigare?


H o l m s u n d s g y m n a s t e r n a

Träning ikväll. Som vanligt. Varje tisdag, torsdag och söndag. Älskar de!

ojojojojojoj!


tackar! :D

RSS 2.0