HJÄRTAT

Helt underbar! ♥

BAMSE - VÄRLDENS STARKASTE BJÖRN


ELINPELIN

Röda läppar ♥

NYTT I GARDEROBEN

HM idag de var kaos. De ska ju flytta till postgången på torsdag. Helt sjukt med folk och helvete vilken kö! Jag gick in och vände och tur de för då hittade jag dessa godingar! Cheap Monday - 120kr. Jag gillar det! Och de bästa, de var ju på REA.

DIVA-PRUTT

Var som sagt på lastbilsutställning för ett par veckor sen och de var himla kul. Fick sitta i en lastbil för första gången i mitt liv. Och jävlar! Det var en upplevelse. HAHA. Tror fan att de kommer bli mitt nästa jobb. Med kylskåp och allt inne i hytten. Ja, de är min grej. Nära till maten! Nä, Diva-prutt tyckte att de var varmt på utställningen iallafall för husse hade glömt vatten! Inte bra. Men söt är hon då iallafall. Nu väntar jag på älsklingen och sen middag hos farmor och farfar, blåbärspannkaka väntar! Under-bart! ♥

BRUDBUKETT

Syster och jag gjorde för ett tag sen en brudbukett till en tjej som skulle gifta sig plus två tärnbuketten. Frida gjorde de mesta av jobbet men jag bidrog även jag. HAHA! Nämen de var himla kul faktiskt. Skulle kunna göra de fler gånger faktiskt. Nu sitter jag och håller på med gymnastiken och väntar på att älskling ska komma hem från jobbet.

STORA NOLIA 2011

Igår blev det Nolia för hela slanten och jag fick mig en ny ring till samligen. Gjord av en gaffel. Så nu är jag också gaffelägare Sara! Blev även lite samiskt bröd, en t-shirt och ett linne till mig själv. Hittade en present åt älsklingen också, gillar han den inte, ger jag upp presentköpandet för gott! Då blir det snäll flickvän till jul, födelsedagar och alla andra högtider där man kan få en present!

LINA & DANIEL

En vit häst, är inte de alla flickors dröm. Inte min kanske, men det var nog Linas. Jag tycker att de är skrämmande och jag har riktigt stor respekt för dessa djur! Men fotogensik är han/hon/den eller det iallafall. Nu ska jag borsta tänderna och sen bär de iväg på cykeln till Nolia!

DU ÄR DE FINASTE JAG VET

♥ Att älskas utav dig, är de vackraste för mig ♥

BUMBLE-BEE

Nu har jag äntligen helg och gissa om jag kommer att ha mycket att göra, oja. Börjar min helg med en tur på Nolia imorgon med syster och mami. Låter underbart ♥ Gjorde om bloggen lite även. Jag är iallafall nöjd. Nu, sängen!

WIEE

Ännu en helg. Men denna jobbar man ju självklart, norrbyskärshelgen.. Alla är där förutom jag. Vet inte rikitgt om de är okej. Men man har väl inge val.. Blir iallafall en sväng till ICA-party ikväll och sen upp 06.00 imorgon! Jippi, längtar redan!

RSS 2.0