vill att de ska vara sol!

die hard 4.0 satan så jag skrattar! :)
Johanna du och jag igår! :) japp japp mitt japp!

måndagen

Man kan ju säga att de här är första dagen på lovet då. De har ju varit lovande. Började med att städa färdigt rummet så nu finns de typ ingenting kvar. Bara massa tomma hyllor och ett tomt skrivbord typ. Sängen är de enda som är orört. Annars är de bara datorn som står kvar på skrivbordet och ser mobbat ut! Haha de känns som jag nyss flyttat in. Fast de har jag ju inte gjort. Imorgon ska jag visa min byggsida eller vad man ska säga och ta bort lite skrivar och sådant från väggen och ta ner lite hyllor. Vi ser ju hur de kommer att sluta. Och sen blire att börja med grovjobbet. Kommer att bli kul! :)

Ikväll så har jag varit hos alex och sett då hon har varit superduktig och städat sitt rum. Haha, sen så kolalde vi på resor. Vi planerat ju som att fara till mallorca igen och den här gången tror jag att de kommer att bli i två veckor. Undra hur brun jag kommer att vara då? Återstår att se :) Hoppas att de blir av och hoppas att jag är 18 då!! Sen så har vi också bestämt julklapparna till varandra. Eller jag hoppas då på de för de vill jag ha! :) En nallebjörn med en t-shirt på sig och på den så ska de vara en blid från mallocra!! Tror att de kommer att bli toppen!!



Nej nu funderar jag på att gå och sovva för jag är jättetrött! Sov sött alla!

Puss!

kloka ord från min kära vän

Sagor lär inte barn att drakar finns.
Barn vet redan att drakar finns
Sagor lär barnen att drakar går att döda


tjugosjätte oktober tvåtusenåtta

Idag är de söndagen den tjugosjätte oktober tvåtusenåtta. Idag så är de regn ute. Nej nu ljuger jag. De är väl ganska fint väder. Men, de BLÅSER. Och de är ju inte så kul. Jag menar. Ofta jag vill gå ut och blåsa sönder. Nej en sådan dag som denna så vill man stanna inne. Fast jag vill ändå inte sitta inne. Hur kul är de på en skala? Inte kul alls! Aja kanske tar mig ut en stund och muppar mig lite med den radoistyrda bilden som mirakulöst kom till liv igår :) Jippi! De var skit kul att köra med den men jag är inte så bra så jag måste öva lite bara! Men de tror jag att jag kan lösa ska ni se.

Ikväll är det ingen träning. Men barngympa däremot. Hoppas att dom inte skriker så mycket idag utan att de lyssnar på vad vi säger! :) Hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas!! Nej nu ska jag kliva upp och göra nått nyttigt. Som typ att äta! Ha de bra på söndagen den tjuogosjätte oktober tvåtusenåtta tills vi höres igen! :)

puss!


TOKVOVVAR IDAG HOS MORMOR!


tokar!

MOSTER

Hejhej! Idag så har jag varit och hälsat på min moster som är lika glad som vanligt. Och de känns väldigt skönt eftersom att hon har haft de lite svårt ett tag men nu ska de väl bli bättre. Hon ska typ operera bort hela njuren 3 november eller hur de nu var sagt! Hoppas att hon kommer att börja må bättre efter de och att de inte kommer upp mer problem :) Ja, så medans vi var där så var jag och frida ute och tog kort. Några kort vart väl bra menmen. De blåste väldigt mycket dör ute och de blåser ju nu också för den delen. Haha!

Jag har köot lite nya kläder också. Jag tror att jag har kommit in i en period med lila. Jag vill ha lila! Men de gör ingenting för lila är en fiiiin färg :) De två nya tröjorna har båda nått lila i sig :)


Dagen outfit: Linne/tunika från Åhlens, halsbands klocka från glitter.

Gårdagens outfit: Vitt linne gina, lila tröja, HM (den nya) Byxor Cheap monday

Var med alex idag på kvällen. Vi spelade Lotto med nalle puh! Roligt roligt! :) hihi.. De var ett tag sen jag var med Alex. Ne nu skojjade jag. Jag Alex och Stina var ju ute och promenerade igår :P Haha! Aja. På onsdag ska jag till farmor och sen på fredag så fyller min farbror 45. Sen på tisdag eller var de måndag ah jag kommer inte ihåg. Men då ska jag iallafall vara med alex igen :) De är typ mitt lov!

PUSS!


Pumpa!

Idag hade vi Sonja i FEM TIMMAR OCH 30 MINUTER!! De är illa de kan jag meddela och speciellt då hon typ hatar mig. Visst jag hatar hon också men ändå... Aja vi gjorde i alla fall pumpor idag på estetisk verksamhet och de var väldigt roligt. Lite svårt i början men jag blev väldigt nöjd. Sen så gjorde vi också gravdekorationer. Den blev väl sådär och jag tror att jag ska ge den till farmor eller någon. För hon kan he den på någon grav för de kan inte jag om jag nu inte ska gå och he den på en helt främmande grav bara :P

Jag har lov nu! Behöver inte gå till skolan imorgon. Känns skönt som satan! Sova länge! :) Gottgott!
(skrev detta för två dagar sen och sen laggade datorn så jag lägger upp de nu istället :P)


lizzie och min pumpa! Den heter orvar!


hehe,

de är mycket roligare att viska än att prata vanligt! = Saningens ord!

Jag har varit lite off på bloggen. De kan man ju lugnt säga men jag hoppas att jag kommer bli bättre på de nu för nu har vi ju som sagt fått tillbaka internet hemma också. Så då kan jag sitta hemma i min gröna fotölj (som snart kommer att kastas) och skriva inlägg där. Mys! Ja och snart är de lov också :) Jippi säger vi för de asså. Då ska jag storstäda mitt rum har jag bestämt och sen så ska jag röja undan min gröna fotölj, mitt skrivbord, bokhyllan, alla andra hyllor och sen så ska de bara in med nytt nytt nytt! Och jag ska måla om och de ska bli sååå roligt. Kan typ inte vänta vill fara hem nu och börja måla och fara till ikea! Men men jag tror att jag måste vänta tills allt mitt skräp är borta från rummet innan jag kan börja med målandet och så. Men de kommer bli kanoners.

Ikväll är de träning. Jag vet inte vad jag ska säga om den mer än att TAGGA! Idag ska vi visa vad vi går för!! Kommer nog att gå bra. Hoppas att vi ska dansa lite idag och att jag inte får så jävla ont i benhinnerna! Alex om du läser detta innan träningen. Kan du kanske ta med dig dina skydd då? Tack!

Snart lov också! Jippi! de blir alex imorgon tror jag de blev och sen så blire att fara till moster på lördag! Ska bli roligt att se henne ;) De var ett tag sen! Nämen de ska bli roligt med lov och då är de också lov från träningen och de känns ju bra. Jag tror att de kommer bara göra mig och mina benhinner gott!

ÅH! gud så jag vart sugen på clementin. Jag har en väskan, tror att jag ska gå och ta den snart! :) Nej nu ska jag ta den! Ha de så bra!

puss!

gymnastik


ah!

Nu kommer snart mobilen tillbaka!! :)
Eller ett nytt kort iallfall med samma nummer :)

Och min kära fader har kommit tillbaka och så har också mitt internet gjort. Gud så skönt! Och han är ju inte vit heller! Nu vill jag typ inte vara hemma för då känner jag mig jätteblek! HAHA! Men snart så far vi ju igen och om jag då ska vinna om vem som blir brunast så måste jag inte göra annat än att sola som fan!! haha, aja nu måste jag göra mig i ordning till barngympan så, jag hör kankse av mig ikväll och kommer in med lite bilder!!

puss!


ingenting!

Ingen mobil och inget internet!!
ELIN HUR ÖVERLEVER DU!?

åh!

Satans internet! Internet fungerar inte hemma hos mig och har inte gjort det de senate 5 dagarna. Även fast de står att de ska gå så vill den ändå inte. Jag blir sååå sur och jag är inte så teknisk av mig heller och fader ted är utomlands så han kan ju som inte göra så mycket där ifrån för att vi ska få internetet! Aja blir väl helt enkelt att vänta tills på fredag eller om de är lördag, ah jag har ingen aning, så ser vi väl om de funkar då! Annars så får vi ta till med hårdhanskarna!

PUSS!

Sommaren är kort!

BRA TRÄNAT IDAG TJEJOR!
Körde dansen en timma innan träningen och vi lärde oss allt även fast de kanske inte ser så jävla snyggt ut nu men jag tror att de kommer som allt annat. Hoppas bara att de hinner komma innan tävligen som är på söndag förresten!! :) Men de tror jag väl att de ska gå bra eller vad säger ni tjejer!? på tumbling gick de väl också ganska bra men bäst tycker jag att de gick på bordet idasg eller vänta!! Nu kan vi ju säga att de är ett pegasus för de är de ju!! Haha, vi satte ihop de idag. Satan så vi är bra, helt utan instruktioner och annat! ÅH! så stolt över oss. Sen så gick de väl inte lika så bra, eller bra gick de väl men malin i b-truppen fick armbågen ur led så hon skrek som jag vet inte vad. Man hörde de då över musiken som var på jävligt högt! Men hon gjorde de bra! De måste ha gjort ont som satan tror ja!! Åh jag vill inte tänka på de!! Man känner verkligen hur ont de gör asså. Men men nog om allt som gör ont nu för ett tag tycker jag!



Imorgon så ska jag till Hanna och ta mina tre hål i örat! Tror att de kommer att bli skti bra jag! Och ja jag har ju insett att jag kommer ju måsta tejpa de på tävlingen men de kommer nog att gå bra. Jag måste tejp undan armbanden också på vänster handled för de får jag inte av mig! (Asså ni får ursäkta mig om de är felstavat på vissa ställen men jag har lite bråttom! HAr en pappa som står och väntarpå datorn!!)

Aja nu säger han att jag måste gå :) ses imorgon kanske!

puss!

vänster öra!

På onsdag blire tre hål i vånster öra! :)
tagga!

cykel hit och cykel dit!

Cykeln är fortfarande borta! Emma jag tycker synd om dig för de. Hoppas att den kommer tillbaka snart. JAg menar nu då vi har varit så duktiga och satt upp massor med fina lappar om att de är borta så tycker jag att den som har tagit den kan ta ut tummen ur röver och pallra sig hit med den! :P De var en i städet som frågade vems de var idag också och då sa jag att de var din och då sa hon bara jaha okej!

Ja, nu har jag mitt lilla hål som vanligt. Men nu börjar jag bli ganska van. De var jobbigare förut. Men nu går de faktiskt bra! Sen så är de snart matte och sen så kommer farfar och farmor och hämtar mig :) De ska bli skönt att få åka bil hem och inte behöva hålla på med bussar och skit. Idag har jag också tänkt att jag ska gå på salong liss och boka tid för jag ska ta hål i örat dör uppe :) Tre stycken ska jag ha! De tror jag kommer att bli bra. Hoppas bara att de inte bli infekterat eller nått i de stilen! De är så drygt. De var som då jag tog hål nere så vart de infekterat så jag var tvungen att låta de läka och sen ta om de. Men nu är de bra. Och jag hoppas att jag inte behöver leva igenom samma process igen :)

skriver kanske då jag kommer hem. Annars så tror jag väl att vi ses imorgon!

puss

träningen

Träning ikväll var de! De gick ganska bra ändå. Fast de var ju inte den mest peppande träningen. Alla var nog ganska slut efter helgen så de förekom inte så mycket dialoger mellan gymnsterna! Men de gjorde som inte så mycket. De var faktiskt ganska skönt om jag får säga de! Och jag kan verkligen inte förstå hur jag kunde tycka att de var skönt för jag pratar ju mest av alla. Eller jag tror att jag och alex ligger ganska lika!.. De var som tomas sa innan vi for till sundsvall!
-Johan vet du hur Elin vispar grädde?
-Nej!
-Jo, hon stoppar bara ner käften i skålen och sen börjar hon bara prata!
HAHA! Ah de var ju lite småkul men tillbaka till träningen.

Vi körde alla varv på matta och sen så skulle de väl bli dubbel på trampetten men de blev som bara volt med en fin kullerbytta efter! Men jag tror att mallan var nöjd ändå! Sen så dansade vi :) De var roligt. Jag tycker att de är skit kul att dansa :) Och jag och nadja fick dagens applåd för vi var de som "kom ihåg övningen" HAHA!! :)

Nej nu är de snart en ny vecka och på fredag då blire EMMMA!:) Taggat, kommer att bli skit bra om nu bara alla kommer men de kommer nog inte att göra s¨mycket om inte alla kommer för jag tror att vi kommer att ha roligt ändå. Eller hur!?
Nu ska jag gå mig själv en lång dusch, de tycker jag att jag har förtjänat. Ses väl imorgon antar jag väl på mitt hål. Jag och Jessika lär väl gå en sväng till biblioteket. Ha de bra tills dess :) Och juste, kommerntera gärna! :)

puss!

skoor!

Hittade sjukt snygga skor på ellos.se :)



Vill bara ha dem!! :)

outfit



sötaste dagens outfitbild!
jeans-gina tricot
vitt linne med målat tryck-pappas gamla som jag tog innan han slängde den


misslyckat uppdrag

Leo och Didrick skulle göra ett uppdrag igår. Men de gick inte som de hade hoppats på. Vi kan säga att de gick åt helt fel håll. Har ni hört om de där då man ska stoppa mentos i cola och sen så kommer de typ att bubbla över hur mycket som helst. De skulle Leo och Didrick göra. Så de gick till konsum och köpte två coca color och en mentosförpackning. Sen skulle de gå till nått ställe där de hade lite lyse så att vi skulle kunna flima de med deras kompisars kamera. De var inte så mycket att filma och Didrick och Leo säger själva att de var totalt misslyckat!

Då Didrick och Leo sen kommer tillbaka till Leo så säger en av Leos kompisar att man var tvungen att ta coca cola light! Kunde inte den personen ha sägt de lite tidigare :P Men Leo och Didrick tyckte att de vart en lyckad kväll ändå! :)

puss


åh!

måste kolla min mobil mer!
börjar tappa det!!

camp rock

Idag är de skräpplockning för gymnastiken som gäller. De kommer nog att gå som smort hoppas jag! :) De var ju inte så länge heller så.. De flesta vill nog hem så då rappar de på :)

Såg camp rock igår :) Den var faktiskt riktigt bra men var de bara jag som tyckte att de var alldeles för kort!? Tyckte att den skulle ha varit längre och innehållt lite mer musik. Aja snart så kommer ju high school musical ut också så vi hoppas på att de är bra också! :)

puss

Jessika äger!!!!!! eller!?

- elin, vad ska du ha på dig ikväll?
- Jag vet faktiskt inte.. Får se, själv?
- Nae, jag vet inte heller..
10 minuter senare
- Men du, nu måste vi ju ta tag i kläderna..
- Måste vi?
- Ja, om du inte vill gå naken..
- Okejdå..
går in i rummet och kollar på kläderna
-
Nä, men vad säger du.. Ska vi måla naglarna istället?
- Blir toppen!!!!!
efter att ha målar naglarna i ca 20 minuter
- NEJ, men nu elin måste vi ju ta tag i kläderna..
- Nae, eller joo.. okej!
in i rummet igen kollar på kläderna i ungefär en minut
- Nä, men elin...ska vi ta en paus eller?
- Underbart, blir skit bra..
båda lägger sig på sängen, och efter ungefär en minut..
- Alex, kan du stänga garderobsdörren.. Det är så jobbigt att titta på dem, jag blir deprimerad..
______________________________________________________________________________

HAHA! Slutar aldrig att skratta! Lite update då! Pelin ska dansa på tävlingen som kommer snart och JAA peli är nervös! Men jag tror att de kommer att lösa sig de också som allt annat har gjort i mitt liv den senaste tiden! (Okej jag ljög min hjärna kommer aldrig att bli bra! Men de för man stå ut med!)
Tror att allt med tävlingen kommer att bli jätte bra! VI KÖR JU DÅ DE GÄLLER ELLER HUR TJEJER!!?

Ikväll är de premiär på Camp Rock på disney channel! Den ska jag se! Bara så att ni vet. :) Jag och min kääära syster (fiinafrida.devote.se) kommer att sitta slickade framför tvn! De kommer nog att lösa sig de med men jag vet inte om pappa kommer att gilla den idéen! De är säkert hockey eller nått som han ska se på en då får han fanemej ta och spela in den asså! :P HAHHA!

Nej nu ska jag och jessika gå tillbaka och vara sociala med de andra i klassen! :) OCH de är snart fika!

puss till påsk!

RSS 2.0